ralii
Registered User
- نوشتهها
- 87
- لایکها
- 12
وسترن ها ساخت کجان ؟ چقدر گارانتی دارن ؟
سوال من هم هست
ممنون
سلام داداش منم همینو میخوام بدونم. اگه میشه همینجا جواب بدید که همه استفاده کنند.
سوال من هم هست
ممنون
سوال من هم هست
ممنون
سلام داداش منم همینو میخوام بدونم. اگه میشه همینجا جواب بدید که همه استفاده کنند.
والا منم من 2 ترا هم که 2 روز پیش توجه کردم همین جمله بود - روی 2 ترا پاسپورتی البته الان دارم برای یکی از دوستان میزنم زده مالزی -همه ظرفیتهای وسترن تایلندی هست؟ گارانتی فیوچر تاحالا خریدی نداشتم ازش خدماتش خوبه؟ گارنتیش تعویض هم داره؟ ممنون
من 2 ترا هم که 2 روز پیش توجه کردم همین جمله بود - روی 2 ترا پاسپورتی البته الان دارم برای یکی از دوستان میزنم زده مالزی - در کل همه اینا کیفیتشون یکیه چه چین اسمبل بشه چه هر جای دیگه چون توسط شرکت اصلی که وسترن دیجیتال هست سفارش داده میشه و کیفیت ها یکسان هست - مثل آیفون که اپل به چین سفارش میده براش بسازه که قطعا کیفیت بالا تولید میشه ! اگه شهرستانید پیشنهاد میکنم سازگار بگیرید چون نمایندگی بیشتری داره ولی در کل فیوچر هم گارانتی معتبریه و در خرابی های سخت افراری معمولا هارد رو تعویض میکنه و بهتر از گارانتی ماهان هست
ممنون از اطلاع رسانیتون دوست عزیزممن الان هم چین دارم هم تایلند هیچ فرقی نداره و جفتشون گارانتی سازگار هست با خیال راحت بخرید
پاسختون ارسال شد دوست عزیزمسلام داداش اگه تعداد بالا بخوام چقدر ارزون تر میدی ؟ (مثلا 10 تا ) سیگیت بک اپ پلاس 1 ترا لطفا برام پ خ کن چون اینجا 200 صفحه پست دادن گم میکنم !
استارتر عزیز, شما خودت سیگیت رو بیشتر قبول داری با وسترن رو؟
واسه منم لطفا بگو عزيز
سيگيت يا وسترن ؟
علاوه بر سوال قبلي كه پ خ زدم ... مرسي
پاسخ دادم عزیزسلام
شما کیف اورجینال هارد های اکسترنال وسترن رو دارید ؟
برای مدل my passport میخوام.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
پاسخ دادم عزیزسلام داداش. یه 2 ترا میخوام. تهرانم. دیتا رو میشه انتخاب کرد دیگه؟ اولویتم سریاله بعد نرم افزار و بازی و فیلم و ....گارانتی ها چند ساله هستن؟ و اینکه سیگیت یا وسترن؟ و ضمنا قیمتتون بدون دیتا هستش یا با دیتا؟
پاسخ دادم عزیزآقا حامد سلام
لطف کنید قیمت هارد 1 ترا وسترن یا سیگیت (بدون اطلاعات ) رو پ خ کنید
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
ضمناً اگر قیمت چینی وتایلندیش تفاوت داره لطف کنید اوناروهم بگید
متشکرم