faramobile
Registered User
مشکل کانکشن بر طرف شد
ممنون از صبر و شکیبایی دوستان
ممنون از صبر و شکیبایی دوستان
ارسال شدسلام
خواهشا شرایط و لینک سالم کانکشنها رو برای من هم بفرستید.
ممنون
میشه برای منم شرایط رو بفرستین؟
کدوم شهرید ؟سلام داداش من از پارس آنلاین adsl گرفتم تو روز سرعت دانلودم بین 800 تا 1 مگ هست تو ساعات رایگان که از 2 تا 7 صبج بین 50 تا 80 کیلوبایت دیشب من اکانت تست رو دانلود کردم باهاش وصل شدم ساعت 2:15 که دیگه نت رایگان شده بود سرعت خودم 50 تا 80 کیلوبایت بود با اکانت شما وصل شدم تقریبا همین بود فرقی نکرد. غیر از اکانت تست که دانلود کردم کاره دیگه ای هم باید بکنم؟
اگه میشه یه توضیحی بده . اگه اشتباه نکنم تو یکی از صفحه ها شمارشو نمیدونم گفته بودی خودت پارس آنلاین داری و جواب گرفتی.
کانکشن تست شد و درست کار میکنهبا سلام کانکشن انگار بازم قاطی کرده ارور 919 میده بی زحمت بررسی کنید(اونی که خودتون پ.خ کردین کار میکنه) ولی اصلیه از کار افتاده
اول از همه تست کنیدالان اینترنت من خودش 130 دانلود میکنه . با این امکانش هست که 200 دانلود کنه ؟
اول از همه تست کنید
دوم هم بستگی به این داره که خطتون روی چند بسته شده باشه
همدانکدوم شهرید ؟
ارسال شدپس اگه میشه یدونه اکانت برای تست Https برای من ارسال کنید.
چون ما از اینترنت خوابگاه استفاده می کنیم،برای اتصال هم از یک *** استفاده میشه.
واسه همین فقط امکان استفاده از Https رو داریم.
ممنون میشم اگر امکان تستش باشه.
شهر با شهر و حتی مرکز مخابراتی با مرکز مخابراتی دیگر فرق میکنه - من مثلا الان تهرانم خیلی خوب جواب میده - بعضی دوستان در جنوب مثل اهواز هم تست کردن خوب جواب داده ولی مثلا در قم یا یسری شهر های دیگه اصلا پارس آنلاین خوب نیست چه برسه به این که از این اکانت استفاده کنن - توی ایلام هم یکی از دوستان تست کرد جواب نداد ولی یکی دیگه تست کرد جواب دادهمدان