faramobile
Registered User
براتون ارسال شدسلام دوست عزیز. من امروز اکانت گرفتم، ولی نمی دونستم یوزر و پسورد رو ای میل نمیکنه. لطف کن برام بفرستشون
ای میل:
[email protected]
متشکرم
براتون ارسال شدسلام دوست عزیز. من امروز اکانت گرفتم، ولی نمی دونستم یوزر و پسورد رو ای میل نمیکنه. لطف کن برام بفرستشون
ای میل:
[email protected]
متشکرم
خیر از طرف سرور مشکلی نیست و دوستان همه وصلنچرا نمیتونم وصل شم سرور قطعه ؟
خیر از طرف سرور مشکلی نیست و دوستان همه وصلن
با اکانت تس امتحان کن ببین جواب میدهدرود
منم از پارس آنلاین دارم
سرعت دانلود شبانم خیلی داغونه! یعنی من از یک شب دانلود به 1 گیگ هم نمیرسه دانلود هام !
در حالی که سرعت روزانم نزدیک 1 مگ هست !
از این ترفند میشه برای افزایش سرعت استفاده کرد؟؟
سلام.
من خیلی خوب و بدون مشکل از سرویس استفاده میکردم ولی از امروز ظهر سرعتم رفته روی 5KB ! ! !
چرا؟! مشکل چیه؟؟ چکار باید بکنم؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
برای من هم از دیروز قطع شده حامد جان افت سرعتم هم خیلی شدیده. به صورتی که یه فایل 20 مگابایتی رو نمیتونم دانلود کنم!!!!!!
نه عزیز فقط برای شاتل نیستفکر کنم فقط روی شاتل جواب میده
از اکانت تست استفاده کنیدمن از شاتل اينترنت ٤ مگ دارم
سرعت دانلود توي شب قبلا ٢٠٠ بود ولي چون زياد دانلود كردم شاتل بلوكة كرد و الان سرعت دانلودم ٢٠ شده
يعني با اكانت شما مشكل حل ميشه و اين روند آدامه داره ؟؟؟ يعني بعد از چند روز دوباره بلوكه نميشم ؟؟؟
سلام سرورها دان شده
اصلا به هیچ کدوم وصل نمیشهه اخه
چی شده؟
سلام چرا کانکت نمیشه؟ دیروز راحت کانکت میشد ولی امروز هرکاری میکنم کانکت نمیشه
خیر دوست عزیزممن نفهمیدم این کارش چیه؟ این یعنی وقتی وصل باشی اط حجم دانلود کم نمیشه؟ یا محدودیت سرعت برمیداره من مخابراتم اگر وصل بشم با این سرعتم میره بالا؟
فرقی نمیکنه کانکشن تست برای تمام شرکت ها یکیهسلام آیا آسیاتک جواب میده؟آخه تو سرور تست کانکشن آسیاتک نبود.اگه بخرم سرورش هست؟واسم میشه برای آسیاتک تست کانکشن بزارید.ممنون