• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤██ ██ ██ ██ ██ ██ فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود + کاهش پینگ + پنل نمایندگی ██ ██ ██ ██ ██ ██❤

وضعیت
موضوع بسته شده است.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
با سلام
من هم یک اکانت می خوام
از ساعت 2 تا 8 صیح رایگان هست نتم سرعت دانلودم 90 کیلوبایت میشه و در بقیه زمان ها 700 کیلوبایت
آسیاتک هم هست اگر از این اکانت از ساعت 2 تا 8 صبح استفاده کنم سرعت دانلود همون 700 کیلوبایت میشه ؟
این کانکشن برای من ارور 691 میده

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
با سلام
من هم یک اکانت می خوام
از ساعت 2 تا 8 صیح رایگان هست نتم سرعت دانلودم 90 کیلوبایت میشه و در بقیه زمان ها 700 کیلوبایت
آسیاتک هم هست اگر از این اکانت از ساعت 2 تا 8 صبح استفاده کنم سرعت دانلود همون 700 کیلوبایت میشه ؟
این کانکشن برای من ارور 691 میده
کانکشن تست راحت وصل میشه مشکل نداره ، دقت کنید پسورد test2 هست

برای مطمئن شدن بهتره تست کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
فرقی نداره باز هم همین ارور رو میده ظهر تماس میگیرم خدمتتون با تیم ویوور چک کنید

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام ممنون از راهنماییتون. من میخوام بخرم ولی درگاه بانک ها جواب نمیده.میشه درگاه بانک رو درستش کنید
مشکلی نداره تست شد

Deepevil

Registered User
لایک‌ها
25
سلام اکانت تست برام فعال نمیشه ارور 651 میده ؟

این یعنی روی ای اس پی من جواب نمیده ؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام اکانت تست برام فعال نمیشه ارور 651 میده ؟

این یعنی روی ای اس پی من جواب نمیده ؟
سلام

یوزر و پسورد رو دقت کنید :

username : test

password : test2

ali9999

Registered User
لایک‌ها
42
یرداخت شد
کد رهگیری 217451
از طریق موبایل

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
من پارس افلاین محدود 128 دارم منو بدجور محدود کردن 2 ثانیه دان میکنه با سرعت 12 بعدش 4 ثانیه خبری نمیشه با اکانت تست شما بین 28 تا 50 متغیره همانطور که میدونین از 10 اذر این تغییر شبانه مزخرف رو گذاشتن چندتا سئوال دارم 1. بهترین سرعتی که کانکشن شما میتونه بمن بده همینه یا تنظیمات خاصی داره که بشه سرعت دانلود رو زیادتر کرد؟ 2. اکانت 15 روزه ندارین؟ چون بعد 10 اذر دیگه بدرد ماهایی که محدود شبانه داریم نمیخوره چون از ترافیک اصلیمون میدزدن این دزدسگهای بیشرف با تشکر

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام
من پارس افلاین محدود 128 دارم منو بدجور محدود کردن 2 ثانیه دان میکنه با سرعت 12 بعدش 4 ثانیه خبری نمیشه با اکانت تست شما بین 28 تا 50 متغیره همانطور که میدونین از 10 اذر این تغییر شبانه مزخرف رو گذاشتن چندتا سئوال دارم 1. بهترین سرعتی که کانکشن شما میتونه بمن بده همینه یا تنظیمات خاصی داره که بشه سرعت دانلود رو زیادتر کرد؟ 2. اکانت 15 روزه ندارین؟ چون بعد 10 اذر دیگه بدرد ماهایی که محدود شبانه داریم نمیخوره چون از ترافیک اصلیمون میدزدن این دزدسگهای بیشرف با تشکر
سلام دوست عزیز

پیام بزنید اکانت ۱۵ روزه براتون درست میکنم هزینه هم نمیخواد

من خودم هم ۳ تا خط از پارس دارم که قبل از ۱۰ آذر هر ۳ تاشو تخلیه میکنم

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
لطفا راهنمایی کنید منم 6 ماهه گرفته بودم منتها قصد تخلیه داشتم بازپسگیری 50 درصد پول باقیمونده چون 11 اذر دقیقا برام میشه 3 ماه مصرف شده و 3ماه باقیمانده ولی گفتن پول پس نمیدیم و بعداز داد و بیداد گفتن اگه پس بدیم 20 درصد پس میدیمو از این حرفها موندم چیکار کنم و چطوری پولمو پس بگیرم یک لحظه به سرم زد ببندمشون به کتک و پولمو به زور از دخلشون بگیرم ولی جلوی خشممو گرفتم و فقط جروبحث شدید و داد بیدادشد طرف داشت بزور راضیم میکرد که 3به 1 خیلی خوبه و بمونمو بازهم اشتراک بگیرم اینا دیگه چه احمقهایی هستن

اقا حامد ظاهرا نمیشه به شما پیام خصوصی داد لطفا شما پیام خصوصی بدید

Last edited:

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
سلام سرویس شما بر روی موبایل هم کار میکنه؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام
لطفا راهنمایی کنید منم 6 ماهه گرفته بودم منتها قصد تخلیه داشتم بازپسگیری 50 درصد پول باقیمونده چون 11 اذر دقیقا برام میشه 3 ماه مصرف شده و 3ماه باقیمانده ولی گفتن پول پس نمیدیم و بعداز داد و بیداد گفتن اگه پس بدیم 20 درصد پس میدیمو از این حرفها موندم چیکار کنم و چطوری پولمو پس بگیرم یک لحظه به سرم زد ببندمشون به کتک و پولمو به زور از دخلشون بگیرم ولی جلوی خشممو گرفتم و فقط جروبحث شدید و داد بیدادشد طرف داشت بزور راضیم میکرد که 3به 1 خیلی خوبه و بمونمو بازهم اشتراک بگیرم اینا دیگه چه احمقهایی هستن

اقا حامد ظاهرا نمیشه به شما پیام خصوصی داد لطفا شما پیام خصوصی بدید

سلام مجدد

اگه پولتون رو ندادن اول زنگ بزنید به پشتیبانی تهران اگه بازم حواب نگرفتید برید سایت 195 دات آی آر و شکایت کنید دلیل تخلیه هم چیزه دیگه ای به جز شبانه اعلام کنید چون اینا توی قرارداد نوشتن شبانه تا وقتی که بتونن پهنای باند داشته باشن میتونن بدن در نتیجه نمیتونید رو شبانه اعتراضی داشته باشید پس دلیل دیگه ای پیدا کنید که باید تخلیه کنید و بگید هزینتون رو نمیدن ، فورا به شرکت اخطار میدن که بررسی کنن و از شرکت زنگ میزنن بهتون برای رفع مشکل و راضی کردن شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا