خیر کلا سرعت آپلود از ۱ مگ بالاتر بسته نمیشهسلام
آیا راهی هست که سرعت آپلود را زیاد کنیم؟
آسیا تک یه سری از دوستان دارن استفاده میکنن راضی هستن ولی میتونید از تست استفاده کنید تا مطمئن بشید ( تست رایگان هست )ایا اسیا تک شامل شرایط میشه؟
سلام عزیزشرایط لطفا ، ضمننا اکانت تستون هم وصل نمیشود
کانکشن درسته و از لینکی که داده شده براحتی قابل دانلود هستکانکشن تست وجود نداره. بررسی کنید
سلام دوست عزیز بعد از محدودیت اولیه اولش تا یه حجم نامعلومی میتونید محدودیت رو دور بزنید تا وقتی که دانلود از سرور داخلی رو هم براتون محدود کنن که میشه مرحله دوم محدودیت که این محدودیت شاتل رو متاسفانه در شهر شما کاریش نمیشه کرد ( مثلا شهر قم هم مثل شهر شماست و بعد از محدودیت دوم کاریش نمیشه کرد )درود
مهربان کمی ما شوت هستیم لطفا بنده را شیرفهم کنید
بنده شاتل دارم سرعت دانلود شبانه من روی 200 تا 300 متغیر هست با IDM خب،ولی اگه از 1 تا 8 صبح دانلود کنم یه کله کلی گیگ دانلود میکنم خب، اما حالا اگه زیاد دانلود کنم محدودم میکنن مثلا شبی 1 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم بیشتر میتونم اما بعد از چند مدت کوتاه منو میبرن تو محدودیت طوری که در ساعت رایگان سرعتم با IDM میره رو 10 کیلو :general208:
حالو کاکو اینجا اگه منو محدود کنن با توجه به سرعت وحشتناک پایین من که رخ میدهد این اکانت شما مثل مرد عنکبوتی و بتمن میاد به کمکم؟؟؟؟؟؟:general508::general412:
پس بعد از محدودیت از طرف شاتل اکانت شما همچنان محدودیت را دور میزند تا دوباره شاتل محدودیت دوباره رو اجرا کنه که اونموقع تمام دانلودها دیگه اکانت جوابگو نیست درسته؟؟سلام دوست عزیز بعد از محدودیت اولیه اولش تا یه حجم نامعلومی میتونید محدودیت رو دور بزنید تا وقتی که دانلود از سرور داخلی رو هم براتون محدود کنن که میشه مرحله دوم محدودیت که این محدودیت شاتل رو متاسفانه در شهر شما کاریش نمیشه کرد ( مثلا شهر قم هم مثل شهر شماست و بعد از محدودیت دوم کاریش نمیشه کرد )
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما اگه میتونی کلا شرکت اینترنتتون رو عوض کنید ، مثلا فن آوا ، یا آسیاتک چون بعد از محدودیت سرور داخلی یعنی مرحله دوم محدودیت دیگه عملا برای چند روز اینترنتتون با دیال آپ فرقی نداره و سرعتتون بیشتر از ۱۰ نمیشه که فاجعس !پس بعد از محدودیت از طرف شاتل اکانت شما همچنان محدودیت را دور میزند تا دوباره شاتل محدودیت دوباره رو اجرا کنه که اونموقع تمام دانلودها دیگه اکانت جوابگو نیست درسته؟؟حالو مهربون به نظر شما من چکار کنم ؟؟؟؟بزنم از همین امشب شروع به دانلود کنم تا محدودم کنن؟؟؟
اتفاقا اسیاتک هم دارم 1 مگ شبانه 3 ساعت بیشتر رایگان نیست سرعت دانلودم معمولی روی 700 هست ولی همون 3 ساعت رایگان روی 90 هست و افتضاحشما اگه میتونی کلا شرکت اینترنتتون رو عوض کنید ، مثلا فن آوا ، یا آسیاتک چون بعد از محدودیت سرور داخلی یعنی مرحله دوم محدودیت دیگه عملا برای چند روز اینترنتتون با دیال آپ فرقی نداره و سرعتتون بیشتر از ۱۰ نمیشه که فاجعس !
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام عزیزسلام
دادا داخل فایل زیپ یه سری فایل های رجیستری هست در مورد اونا یه توضیح میدی
امکان داره پسورد و یوزرم رو خودم عوض کنم
سلام دوست عزیزمن اینترنتم مخابرات 512 نا محدود هست .
اکانتی که گذاشتید رو دانلود کردم ، ارور 691 میده ! این یعنی با اینترنت من سازگاری نداره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام پیام خصوصی بزنید و مشخص کنید روی چه حالتی میخواین وصل بشید تا براتون توضیح بدماقا سلام
یک سوال
من این اکانت رو ارتون گرفتم راضی هم هستم میخوام ببینم چطور میتونم رو تبلت ام و یا گوشیم شیر کنم ؟
ipad هست
ممنون