• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤██ ██ ██ ██ ██ ██ فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود + کاهش پینگ + پنل نمایندگی ██ ██ ██ ██ ██ ██❤

وضعیت
موضوع بسته شده است.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
آیا راهی هست که سرعت آپلود را زیاد کنیم؟

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
شرایط لطفا ، ضمننا اکانت تستون هم وصل نمیشود

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
کانکشن تست وجود نداره. بررسی کنید

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
ایا اسیا تک شامل شرایط میشه؟
آسیا تک یه سری از دوستان دارن استفاده میکنن راضی هستن ولی میتونید از تست استفاده کنید تا مطمئن بشید ( تست رایگان هست )

Sent from my iPhone using Tapatalk

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
مهربان کمی ما شوت هستیم لطفا بنده را شیرفهم کنید
بنده شاتل دارم سرعت دانلود شبانه من روی 200 تا 300 متغیر هست با IDM خب،ولی اگه از 1 تا 8 صبح دانلود کنم یه کله کلی گیگ دانلود میکنم خب، اما حالا اگه زیاد دانلود کنم محدودم میکنن مثلا شبی 1 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم بیشتر میتونم اما بعد از چند مدت کوتاه منو میبرن تو محدودیت طوری که در ساعت رایگان سرعتم با IDM میره رو 10 کیلو :general208:
حالو کاکو اینجا اگه منو محدود کنن با توجه به سرعت وحشتناک پایین من که رخ میدهد این اکانت شما مثل مرد عنکبوتی و بتمن میاد به کمکم؟؟؟؟؟؟:general508::general412:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
درود
مهربان کمی ما شوت هستیم لطفا بنده را شیرفهم کنید
بنده شاتل دارم سرعت دانلود شبانه من روی 200 تا 300 متغیر هست با IDM خب،ولی اگه از 1 تا 8 صبح دانلود کنم یه کله کلی گیگ دانلود میکنم خب، اما حالا اگه زیاد دانلود کنم محدودم میکنن مثلا شبی 1 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم بیشتر میتونم اما بعد از چند مدت کوتاه منو میبرن تو محدودیت طوری که در ساعت رایگان سرعتم با IDM میره رو 10 کیلو :general208:
حالو کاکو اینجا اگه منو محدود کنن با توجه به سرعت وحشتناک پایین من که رخ میدهد این اکانت شما مثل مرد عنکبوتی و بتمن میاد به کمکم؟؟؟؟؟؟:general508::general412:
سلام دوست عزیز بعد از محدودیت اولیه اولش تا یه حجم نامعلومی میتونید محدودیت رو دور بزنید تا وقتی که دانلود از سرور داخلی رو هم براتون محدود کنن که میشه مرحله دوم محدودیت که این محدودیت شاتل رو متاسفانه در شهر شما کاریش نمیشه کرد ( مثلا شهر قم هم مثل شهر شماست و بعد از محدودیت دوم کاریش نمیشه کرد )

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام دوست عزیز بعد از محدودیت اولیه اولش تا یه حجم نامعلومی میتونید محدودیت رو دور بزنید تا وقتی که دانلود از سرور داخلی رو هم براتون محدود کنن که میشه مرحله دوم محدودیت که این محدودیت شاتل رو متاسفانه در شهر شما کاریش نمیشه کرد ( مثلا شهر قم هم مثل شهر شماست و بعد از محدودیت دوم کاریش نمیشه کرد )

پس بعد از محدودیت از طرف شاتل اکانت شما همچنان محدودیت را دور میزند تا دوباره شاتل محدودیت دوباره رو اجرا کنه که اونموقع تمام دانلودها دیگه اکانت جوابگو نیست درسته؟؟:(حالو مهربون به نظر شما من چکار کنم ؟؟؟؟بزنم از همین امشب شروع به دانلود کنم تا محدودم کنن؟؟؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
پس بعد از محدودیت از طرف شاتل اکانت شما همچنان محدودیت را دور میزند تا دوباره شاتل محدودیت دوباره رو اجرا کنه که اونموقع تمام دانلودها دیگه اکانت جوابگو نیست درسته؟؟:(حالو مهربون به نظر شما من چکار کنم ؟؟؟؟بزنم از همین امشب شروع به دانلود کنم تا محدودم کنن؟؟؟
شما اگه میتونی کلا شرکت اینترنتتون رو عوض کنید ، مثلا فن آوا ، یا آسیاتک چون بعد از محدودیت سرور داخلی یعنی مرحله دوم محدودیت دیگه عملا برای چند روز اینترنتتون با دیال آپ فرقی نداره و سرعتتون بیشتر از ۱۰ نمیشه که فاجعس !

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
شما اگه میتونی کلا شرکت اینترنتتون رو عوض کنید ، مثلا فن آوا ، یا آسیاتک چون بعد از محدودیت سرور داخلی یعنی مرحله دوم محدودیت دیگه عملا برای چند روز اینترنتتون با دیال آپ فرقی نداره و سرعتتون بیشتر از ۱۰ نمیشه که فاجعس !

اتفاقا اسیاتک هم دارم 1 مگ شبانه 3 ساعت بیشتر رایگان نیست سرعت دانلودم معمولی روی 700 هست ولی همون 3 ساعت رایگان روی 90 هست و افتضاح
ولی بدبخت شاتل راضی هستم 128 اکو کمترین امکاناتی هست که میتونی از شاتل بگیری که اونم سرعت دانلود 200 تا 300 واقعا این روزا برای خییها رویا میشه

راستی مهربون حتما اون ساعتهای رایگان اسیاتک این اکانت تست شما رو چک میکنم خدا کند سرعت بره روی 700 تا 800

yousef73403000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دادا داخل فایل زیپ یه سری فایل های رجیستری هست در مورد اونا یه توضیح میدی
امکان داره پسورد و یوزرم رو خودم عوض کنم

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام
دادا داخل فایل زیپ یه سری فایل های رجیستری هست در مورد اونا یه توضیح میدی
امکان داره پسورد و یوزرم رو خودم عوض کنم
سلام عزیز

اگه روی سرور ۱ نتونستید وصل بشید ، اون فایل ها رو اجرا میکنید و اوکی میکنید مشکل برطرف میشه

خیر فعلا امکان تعویض پسورد توسط خودتون رو فعال نکردم

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
من اینترنتم مخابرات 512 نا محدود هست .
اکانتی که گذاشتید رو دانلود کردم ، ارور 691 میده ! این یعنی با اینترنت من سازگاری نداره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من اینترنتم مخابرات 512 نا محدود هست .
اکانتی که گذاشتید رو دانلود کردم ، ارور 691 میده ! این یعنی با اینترنت من سازگاری نداره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز

خیر این یعنی اینکه یوزر یا پسورد رو اشتباه زدید

user : test
pass : test2

ali9999

Registered User
لایک‌ها
42
اقا سلام
یک سوال
من این اکانت رو ارتون گرفتم راضی هم هستم میخوام ببینم چطور میتونم رو تبلت ام و یا گوشیم شیر کنم ؟
ipad هست
ممنون

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
اقا سلام
یک سوال
من این اکانت رو ارتون گرفتم راضی هم هستم میخوام ببینم چطور میتونم رو تبلت ام و یا گوشیم شیر کنم ؟
ipad هست
ممنون
سلام پیام خصوصی بزنید و مشخص کنید روی چه حالتی میخواین وصل بشید تا براتون توضیح بدم

mercurial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چطور می تونیم ببینیم چند روز از اکانتمون مونده و چطور می تونیم اکانتمون رو تمدید کنیم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا