• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤██ ██ ██ ██ ██ ██ فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود + کاهش پینگ + پنل نمایندگی ██ ██ ██ ██ ██ ██❤

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
با سلام
با عرض معذرت از کاربران عزیز بدلیل قطعی اکانت لازم هست به اطلاع برسانیم بدلیل مشکل بوجود امده در سرور اکانتینگ کاربران امکان اتصال به سرور ها را نداشتند. در حال حاظر این مشکل برطرف گردیده است.
+
همچنین سرور جدید کاهش پینگ از دیتاسنتر تبیــــان بنا به درخواست کاربران اماده شد و هم اکنون میتوانید از سایت خریداری نمایید:
http://bitsfa.ir
تست اکانت کاهش پینگ:
http://bitsfa.ir/test.html

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
داداش یه تست هم به ما بده برای برداشتن محدودیت سرعت . ممنون

zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . دوست گرامی من میخوام فیلم بلوری دانلود کنم اگر از شما خرید کنم ادرسی برای دانلود فیلم بلوری دارین ؟

mehrshadkpax22

Registered User
لایک‌ها
37
سلام، خسته نباشید.
این سرویس روی رفع محدودیت سرویس های نامحدود هم جواب میده؟

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
من تست کردم، خیلی خوب بود. مرسی. ولی چرا روی سایت 1 ماهه دوکاربره 15 گیگ را نمی دهی. یا اصلاً تک کاربره که ارزون تر بشه !

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
دوست عزیز من اطلاع کامل ندارم الان اگر این اکانت رو بخریم و دانلود کنیم از اکانت اینترنت اصلیمون کم نمیشه ؟
چون من الان با خود پارس انلاین سرعت شما رو دارم

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من تست کردم، خیلی خوب بود. مرسی. ولی چرا روی سایت 1 ماهه دوکاربره 15 گیگ را نمی دهی. یا اصلاً تک کاربره که ارزون تر بشه !
دوست گرامی ، اون ۲ کاربره بودن در اصل یه افر اضافه هست که اگه کاربری ۲ دستگاه تو خونه داره بتونه راحت استفاده کنه ، وگرنه اینجوری نیست ۱ کاربره بشه ارزون بشه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دوست عزیز من اطلاع کامل ندارم الان اگر این اکانت رو بخریم و دانلود کنیم از اکانت اینترنت اصلیمون کم نمیشه ؟
چون من الان با خود پارس انلاین سرعت شما رو دارم
خیر چنین جیزی نیست

شما اگه سرعتتون چه روز چه شب ، در دانلود از سرور های خارجی محدود یا کند تر از دانلود سرور ایرانی در همون زمان باشه ، با خرید این اکانت میتونید سرعت دانلود سرور خارجیتون رو بالا برده و تا نهایت کشش خطتون استفاده کنید ، در ضمن روی پینگ ( فاصله درخواست یا وارد کردن ادرس یک سایت تا شروع برای بالا اوردن اون ادرس ) شما هم تاثیر داره و سرعت بالا اوردن صفحات رو هم بهتر میکنه

اکانت تست موجوده قبل از خرید میتونید براحتی تست کنید اگه جواب داد خریداری کنید

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
بسیار عالی اموزش استفاده هم دارید؟

hesamkaveh

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
اکانت تست bitdownload میخواستم