بلهسلام .
برای کاربرهای آسیاتک که میخوان سرعت سرور خارجی رو به سرعت سرورهای آسیاتک تبدیل کنند هم کاربرد داره ؟!
سلام با اجازه دوست عزیزبراب سرویس های نامحدود هم کاربرد داره ؟ چون بعد ی حم مصرف سرعت به شدت افت میکنه
براب سرویس های نامحدود هم کاربرد داره ؟ چون بعد ی حم مصرف سرعت به شدت افت میکنه
درودسلام با اجازه دوست عزیز
سوال ایشون سوال منم هست
تشکر از ادمین تاپیک
با L2TP چنین اروری دریافت میکنید یا PPTP هم ارور 809 میدهد؟برا من که کانکشن کار نمیکنه ارور 809 میزنه
من از adsl شاتل استفاده میکنم و اکانت نامحدود داشتم ولی بخاطر دانلود الان محدود شدم و نمیتونم دانلود کنم سرعتم خیلی افت کرده ایا رو شاتل هم جواب میده ؟
نوع ارور را اعلام کنید.برای اکانت تست هر کاری کردم متصل نمیشد isp شاتل هستم نامحدود
درود
با L2TP چنین اروری دریافت میکنید یا PPTP هم ارور 809 میدهد؟
نامحدود شاتل معمولا سرور خارج رو زودتر محدود میکنن ولی در صورتی که مصرف شما زیاد باشه سرور داخلی هم محدود میشه.در این صورت اگر سرور داخلی شما محدود شد تاثیر اکانت از بین میرود.
باتشکر
سلامسلام. بنده مک استفاده میکنم و عمدتا با PPTP متصل میشم. امکان استفاده از سرویس شما هست؟
آسیاتک شبانه رایگان دارم. تلگرام هم دارین؟
گزینه تمدید اکانت پس از اتمام حجم(برای کاربران حجمی) و یا اتمام زمان اکانت در پنل کاربری شما فعال خواهد شد و بصورت انلاین میتوانید اکانت خود را تمدید نمایید.چطوری میشه اکانت رو تمدید کرد؟
لطفا این امکان رو هم بذارید که بشه اکانت رزرو کرد که بعد از اتمام حجم/زمان بصورت خودکار فعال بشهگزینه تمدید اکانت پس از اتمام حجم(برای کاربران حجمی) و یا اتمام زمان اکانت در پنل کاربری شما فعال خواهد شد و بصورت انلاین میتوانید اکانت خود را تمدید نمایید.
panel.bitsfa.ir
درخواست شما بررسی و در صورت امکان اضافه میشود.لطفا این امکان رو هم بذارید که بشه اکانت رزرو کرد که بعد از اتمام حجم/زمان بصورت خودکار فعال بشه
ممنون