• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤██ ██ ██ ██ ██ ██ فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود + کاهش پینگ + پنل نمایندگی ██ ██ ██ ██ ██ ██❤

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
با جفت کانکشنا تست کردم تاثیری نداشت
البته سرویس من مخابراتیه D:
اینا این چیزا سرشون نمیشه :))
ولی چیز جالبیه خوش به حال مصرف کنندش D:

اگه مخابرات نامحدود دارید به هیچ عنوان سرعت نمیشع زیاد بشه چون سرعت رو بستن رو سرعت اسمی ، فقط میتونید برای پینگ بهتر و سرعت باز شدن صفحه ها استفاده کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
سلام
دوست عزیز
اگه اشتباه نکردم این موضوع ربط مستقیمی به data rate داره یا همون پرتی که میبندن.
حالا سوال اینجاست کسی که میگه سرعت من 1 مگ شده یعنی data rate روی 8 مگ بسته شده و به خاطر همین میتونه نامحدود هر چقدر میخواد دانلود کنه درسته؟
پس منی که روی 128 بسته شده و الان بیشتر از 20 کیلو دانلود نمیده در صورتی که اکانتم رو تغییر بدم و data rate روی 2 مگ بسته بشه ولی اکانتم محدود باشه میتونم با این اکانت با سرعت 200 کیلو بصورت نامحدود دانلود کنم؟یا این اکانت تاثیری روی حجم نداره (محدودیت حجمی رو از بین نمیبره) و فقط میشه از دانلود شبانه که رایگانه ولی سرعتش افت میکنه اون افت سرعت رو برطرف میکنه؟ ممنون میشم توضیحی در اینباره بدید.
روش بسیار جالبی هست. امیدوارم این روش مسدود نشه.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام
دوست عزیز
اگه اشتباه نکردم این موضوع ربط مستقیمی به data rate داره یا همون پرتی که میبندن.
حالا سوال اینجاست کسی که میگه سرعت من 1 مگ شده یعنی data rate روی 8 مگ بسته شده و به خاطر همین میتونه نامحدود هر چقدر میخواد دانلود کنه درسته؟
پس منی که روی 128 بسته شده و الان بیشتر از 20 کیلو دانلود نمیده در صورتی که اکانتم رو تغییر بدم و data rate روی 2 مگ بسته بشه ولی اکانتم محدود باشه میتونم با این اکانت با سرعت 200 کیلو بصورت نامحدود دانلود کنم؟یا این اکانت تاثیری روی حجم نداره (محدودیت حجمی رو از بین نمیبره) و فقط میشه از دانلود شبانه که رایگانه ولی سرعتش افت میکنه اون افت سرعت رو برطرف میکنه؟ ممنون میشم توضیحی در اینباره بدید.
روش بسیار جالبی هست. امیدوارم این روش مسدود نشه.

سلام دوست عزیز

بله مثلا من اکانت 2 مگ محدود پارس انلاین دارم -- خطم روی 9 مگ بسته شده توی روز راحت 950 دانلود میده ولی موقع دانلود شبانه میاد روی 300 در صورتی که خط روی 9 مگ هست ! با این اکانت اون محدودیت برداشته میشه

مثلا یکی 128 داره ولی روی 2 مگ بسته شده و در نتیجه باید بتونه تا 255 دانلود کنه ولی سرعت دانلود شبانش کمتره میتونه از این اکانت استفاده کنه

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوست عزیز

بله مثلا من اکانت 2 مگ محدود پارس انلاین دارم -- خطم روی 9 مگ بسته شده توی روز راحت 950 دانلود میده ولی موقع دانلود شبانه میاد روی 300 در صورتی که خط روی 9 مگ هست ! با این اکانت اون محدودیت برداشته میشه

مثلا یکی 128 داره ولی روی 2 مگ بسته شده و در نتیجه باید بتونه تا 255 دانلود کنه ولی سرعت دانلود شبانش کمتره میتونه از این اکانت استفاده کنه
حامد جان این رویه وایمکس ایرانسل هم جواب میده یا نه؟
من واسه IDM میخوام

alimail3248

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه سرعت دانلود رو هم زیاد نکنه ولی روی وبگردی که خیلی تاثیر داره.بعضی سایت ها خوب لود نمیشن ولی با این اکانت سرعت وبگردی بهتر میشه .

mac man

Registered User
لایک‌ها
64
اگه صاحب تاپیک اجازه بدن همینجا مرحله اول رو توضیح بدم ...البته خودم راه اندازی کردم و از صاحب تاپیک نپرسیدم
دوستانی که میخوان بدونن براشون کار میکنه یا نه موقع دانلود شبانه (ساعتای 2 ) به قسمت status مودم برن و ببین Downstream Rate: (داخل مودم من اینه ) فک کنم max rate هم تو مودم های دیگه باشه روی چنده مثلا اگه سرعت 2 مگ دارن 1024 ضربدر 2 بکنن اگه اونجا 2048 بود و سرعت دانلودشون کمتر از 200 بود احتمالا کار کنه
////////////////////////////////////////////////////////////////////
من خریدارم ...شماره کارت رو برام بفرستید
ممنون

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
طریقه ساخت کانشنش رو به منم بگو حامد جان تا توو IDM تغییرات بدم ببینم سرعت دانلودم فرق میکنه یا نه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
اگه صاحب تاپیک اجازه بدن همینجا مرحله اول رو توضیح بدم ...البته خودم راه اندازی کردم و از صاحب تاپیک نپرسیدم
دوستانی که میخوان بدونن براشون کار میکنه یا نه موقع دانلود شبانه (ساعتای 2 ) به قسمت status مودم برن و ببین Downstream Rate: (داخل مودم من اینه ) فک کنم max rate هم تو مودم های دیگه باشه روی چنده مثلا اگه سرعت 2 مگ دارن 1024 ضربدر 2 بکنن اگه اونجا 2048 بود و سرعت دانلودشون کمتر از 200 بود احتمالا کار کنه
////////////////////////////////////////////////////////////////////
من خریدارم ...شماره کارت رو برام بفرستید
ممنون

ممنون از توضیحاتتون -- پیام زدم خدمتتون

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
طریقه ساخت کانشنش رو به منم بگو حامد جان تا توو IDM تغییرات بدم ببینم سرعت دانلودم فرق میکنه یا نه

سلام عزیز

با من تماس بگیر بهت یه توضیحاتی بدم

mac man

Registered User
لایک‌ها
64
من خودم ساختم و کانکت هم شدم و داخل IDM هم خودش شناخت و فقط apply کردم اما دیشب وقتی بیدار شدم کانکت نشده بود و خودم کانکت کردم که البته جواب هم داد
لطفا طریقه ساخت کانکشن داخل ویندوز رو بگین.

Last edited by a moderator:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من خودم ساختم و کانکت هم شدم و داخل IDM هم خودش شناخت و فقط apply کردم اما دیشب وقتی بیدار شدم کانکت نشده بود و خودم کانکت کردم که البته جواب هم داد
لطفا طریقه ساخت کانکشن داخل ویندوز رو بگین.

طریقه ساخت کانکشن در ویندوز یه جور بیشتر نیست که اونم خودتون ساختید , احتمالا توی IDM اوکی نشده بوده , اموزش اضافه کردن به IDM رو کاملا اجرا کردید ؟

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
کانکشن اولی دانلود کردم کانکت شد امشب تستش می کنم
فقط شما سایتی نمیشناسید برای دانلود سریال که لینک مستقیم داشته باشه ؟

mac man

Registered User
لایک‌ها
64
طریقه ساخت کانکشن در ویندوز یه جور بیشتر نیست که اونم خودتون ساختید , احتمالا توی IDM اوکی نشده بوده , اموزش اضافه کردن به IDM رو کاملا اجرا کردید ؟

مثل اینکه پسورد رو اشتباهی وارد کرده بودم.درست شد

و دلیل پاک شدن پستم رو هم بگین...ممنون

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
کانکشن اولی دانلود کردم کانکت شد امشب تستش می کنم
فقط شما سایتی نمیشناسید برای دانلود سریال که لینک مستقیم داشته باشه ؟

سلام عزیز

من فقط از سایت های اکانتی دانلود میکنم که خودشون هم ریلیز با کیفیت میکنن

اگه خواستید براتون ارسال کنم

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
مثل اینکه پسورد رو اشتباهی وارد کرده بودم.درست شد

و دلیل پاک شدن پستم رو هم بگین...ممنون

سلام عزیز

والا من پاک نکردم پستتون رو ( درسته دسترسی پاک کردن پست هارو دارم ولی کار من نبوده ) شاید مدیران این بخش پاک کردن , اصلا اون پستتون رو من ندیدم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا