mindhunter
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 53
- لایکها
- 5
سلام کیس آماده چی داری؟؟
سلام.از پولیش نرم ماشین استفاده کن عالی میشه دوست عزیز من امتحان کردمسلام دوستان، ۸ تا ۱۹ لنوو رسید. همشون سالم و تمیز، بسته بندی هم عالی. فقط پایه ها یکم خط و خش دارن که خوب انتظار دیگه ای هم نداریم استوکن دیگه. فقط یه پیشنهادی دارم برای دوستانی که خرید کردن. صفحه مانیتور ها رو با یه دستمال کاغذی نرم و آب پاک کنن میشه عین مانیتور نو. فقط آب بزنیدا!
سلام امروز فعط 19 موجوده لنووسلام
توی واتس آپ و تلگرام پیام دادم خدمت شما گفتید مسافرت هستید
لطف کنید مواردی که موجود نیستند رو توی پست اول مشخص کنید
ممنون
یا علی
من ندارمسلام
دوست عزیز آیا کیسی هست که 6 تا دی وی دی رایتر بخوره ؟ حالا یا نو یا دست دوم . کلا کیس ی که بیشترین جای سی دی رایتر رو داشته باشه چند تایی هست ؟
ندارمسلام
داداش الان کیس دست 2 خونگی چی داری با شرایط تحویل تهران ؟
مرسی...سلام دوستان، ۸ تا ۱۹ لنوو رسید. همشون سالم و تمیز، بسته بندی هم عالی. فقط پایه ها یکم خط و خش دارن که خوب انتظار دیگه ای هم نداریم استوکن دیگه. فقط یه پیشنهادی دارم برای دوستانی که خرید کردن. صفحه مانیتور ها رو با یه دستمال کاغذی نرم و آب پاک کنن میشه عین مانیتور نو. فقط آب بزنیدا!
مرسیسلام.از پولیش نرم ماشین استفاده کن عالی میشه دوست عزیز من امتحان کردم
خخخخخخخخخخخخخوب، باید امتحان کنم!
فک کنم کم کم باید اسم تاپیک عوض شه.
بزودی...((دوستانی که مایل به دریافت موجودی هستن عدد ۱ را برای ما واتساپ یا تلگرام کنن ۰۹۳۶۶۱۸۶۸۲۸ به محض اینکه جنس جدید برسه دستمون براشون اطلاع رسانی میکنیم ))اگر مین بورد DDR3 و سی پی یو و گرافیک دارین لطفا بگین
فن سی پی یو و فن اضافه هم اگه باشه میخوام
http://buylcd.ir/index.php?route=product/product&product_id=87سلام
خوبی برادر!؟ آقا الان قویترین کیس (مینی یا فول) استوک که موجود دارید چی هست؟
امکان خرید آنلاین وجود داره؟
iهفته دیگه موجود میشه با ما در تماس باشید09366186828امکان خرید آنلاین وجود داره؟
این تاپیک فروش مینی کیس و مانیتور میباشدسلام:
یه هارد اینترنال یک یا دو ترا میخوام لطفا قیمت+برند
سلام فقط hp موجوده با مشخصات ذکر شده در سایت ۳۲۵۰۰۰ تومن قیمت تکیسلام
کیس آماده چی دارید؟ برای کار اداری قیمت پایین میخوام.