• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤️ پــــــاتوق خیرخواهان و نیک سرشتان پرشین تولز ❤️

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
دانش آموز محروم کرمانی را بورسیه کنید

دومین بورسیه آموزشی خیریه همت

722725.jpg

سلام و خداقوت
سال گذشته در فراخوانی به منظور پرداخت هزینه های تحصیلی ۱۱۰ دانش آموز محروم ایلام و کرمان اقدام شد.
امسال نیز بنا داریم تا با شناسایی دانش آموزان نخبه در مناطق محروم اقدام به حمایت تحصیلی از این عزیزان نماییم.
این طرح که با مدیریت بنیاد علمی-فرهنگی امام موسی صدر و با مشارکت خیریه همت انجام می شود؛ دانش آموزان مستعد مناطق محروم شناسایی و زمینه فعالیت آنها در زمینه های مختلف به ویژه مسایل علمی مهیا می شود.
بر اساس جمع بندی انجام شده ۳۷ دانش آموز دختر از شهرستان های کهنوج، فاریاب، رودبار، قلعه گنج، منوجان و دهکهان و همچنین ۵۲ دانش آموز پسر از شهرستان های قلعه گنج، رودبار، ارزوئیه، کهنوج و فاریاب شناسایی و تحت پوشش طرح تحصیلی همت قرار گرفته اند.
این دانش آموزان نخبه در دبیرستان استعدادهای درخشان فرزانگان(دوره دوم) کهنوج و دبیرستان پسرانه علامه حلی(استعدادهای درخشان)کهنوج تحصیل می کنند.
یکی از دلایل حمایت از این دانش آموزان برای ورود به مدارس تیزهوشان تزریق روح امید و خودباوری در مناطق محروم و دمیدن روح امید در این مناطق است که می تواند به فضل خدا راهکاری اساسی در پیشرفت این مناطق شود.
نظر به اینکه متاسفانه شهریه مدارس تیزهوشان بالا بوده و بسیاری از دانش آموزان توان پرداخت این شهریه را ندارند، لذا بر آن شدیم تا بخشی از شهریه ۸ میلیون ریالی این مدارس را برای هر دانش اموز تقبل کنیم.
بر اساس برآورد انجام شده مبلغ ۴میلیون ریال به ازای هر دانش آموز از سوی خیرین همت جمع آوری و به حساب مدارس مذکور واریز خواهد شد.
لازم به ذکر است لیست تعداد ۸۹ دانش آموز از این دانش اموزان که در پرداخت شهریه مشکل بیشتری دارند احصا شده اند که عمده آنان یتیم؛ بدسرپرست، فرزند طلاق یا از خانواده هایی بسیار ضعیف می باشند.

لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1393/10/9735

پ.ن: واقعا متاسفم که دولت از تیزهوشان مملکتش شهریه میگیره... خاک عالم تو سر مسئولین آموزش و پرورش کنن، فقیر واقعی مسئولین هستن نه مردم...

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
کسی موسسه دست های مهربان عضویت داره؟

khunires

لایک‌ها
4,947

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
دوستان من ی سوال دارم کسی هست موسسه خیره داشته باشه یاتوش کار کنه یاباهاشون ارتباط مستقیم داشته باشه؟

khunires

لایک‌ها
4,947
دانش آموز محروم کرمانی را بورسیه کنید

دومین بورسیه آموزشی خیریه همت

722725.jpg

سلام و خداقوت
سال گذشته در فراخوانی به منظور پرداخت هزینه های تحصیلی ۱۱۰ دانش آموز محروم ایلام و کرمان اقدام شد.
امسال نیز بنا داریم تا با شناسایی دانش آموزان نخبه در مناطق محروم اقدام به حمایت تحصیلی از این عزیزان نماییم.
این طرح که با مدیریت بنیاد علمی-فرهنگی امام موسی صدر و با مشارکت خیریه همت انجام می شود؛ دانش آموزان مستعد مناطق محروم شناسایی و زمینه فعالیت آنها در زمینه های مختلف به ویژه مسایل علمی مهیا می شود.
بر اساس جمع بندی انجام شده ۳۷ دانش آموز دختر از شهرستان های کهنوج، فاریاب، رودبار، قلعه گنج، منوجان و دهکهان و همچنین ۵۲ دانش آموز پسر از شهرستان های قلعه گنج، رودبار، ارزوئیه، کهنوج و فاریاب شناسایی و تحت پوشش طرح تحصیلی همت قرار گرفته اند.
این دانش آموزان نخبه در دبیرستان استعدادهای درخشان فرزانگان(دوره دوم) کهنوج و دبیرستان پسرانه علامه حلی(استعدادهای درخشان)کهنوج تحصیل می کنند.
یکی از دلایل حمایت از این دانش آموزان برای ورود به مدارس تیزهوشان تزریق روح امید و خودباوری در مناطق محروم و دمیدن روح امید در این مناطق است که می تواند به فضل خدا راهکاری اساسی در پیشرفت این مناطق شود.
نظر به اینکه متاسفانه شهریه مدارس تیزهوشان بالا بوده و بسیاری از دانش آموزان توان پرداخت این شهریه را ندارند، لذا بر آن شدیم تا بخشی از شهریه ۸ میلیون ریالی این مدارس را برای هر دانش اموز تقبل کنیم.
بر اساس برآورد انجام شده مبلغ ۴میلیون ریال به ازای هر دانش آموز از سوی خیرین همت جمع آوری و به حساب مدارس مذکور واریز خواهد شد.
لازم به ذکر است لیست تعداد ۸۹ دانش آموز از این دانش اموزان که در پرداخت شهریه مشکل بیشتری دارند احصا شده اند که عمده آنان یتیم؛ بدسرپرست، فرزند طلاق یا از خانواده هایی بسیار ضعیف می باشند.

لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1393/10/9735

پ.ن: واقعا متاسفم که دولت از تیزهوشان مملکتش شهریه میگیره... خاک عالم تو سر مسئولین آموزش و پرورش کنن، فقیر واقعی مسئولین هستن نه مردم...

السلام علیک یا صاحب الزمان

سلام و خداقوت
با لطف خدای بزرگ و همت شما مهربانان کمک هزینه تحصیلی ۸۹ دانش محرومی که گزارش مختصری از ایشان منتشر شده بود، به میزان ۳۵۶میلیون ریال جمع آوری گردید.
ان شآءالله در اولین فرصت مبلغ مذکور به حساب مدارس قید شده در گزارش واریز و سند واریز منتشر خواهد شد.

الحمدلله رب العالمین
برای سعادت و موفقیت جوانان صلوات

پ.ن: باز دم مردم گرم! غیرتتون رو عشق است...:)

khunires

لایک‌ها
4,947
بینایی را به پسر۴ساله هدیه کنید

سلام و خداقوت

این فراخوان برای تهیه هزینه های درمان پسربچه ۴ساله ای است که مدتی قبل به دلیل اصابت شی تیز(چاقو) به چشم دچار مشکل جدی در بینایی شده است.
پدر ۳۰ ساله حمیدرضا.ق ایشان تحصیلات دانشگاهی در رشته جامعه شناسی دارد و درآمد متوسطی دارد و از پس هزینه های فوق العاده بالای درمان فرزندش ناتوان شده است.
این پدر یک فرزند دیگر هم دارد و مستاجر است.
برخی مراحل درمانی این کودک۴ساله در بیمارستان نور تهران و بیمارستان دکتر خدادوست انجام شده است.
تا کنون حدود ۱۰۰میلیون ریال هزینه کرده که همه آن را از آشنایان قرض کرده اند.
حال برای ادامه درمان این کودک۴ساله حداقل ۶۰ میلیون ریال نیاز است.
امید است با “همت”دوستان بینایی و سلامت کامل به این کودک نازنین بازگردد.

همت کنید

لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1393/10/بینایی-را-به-پسر۴ساله-هدیه-کنید/

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از کجا باید فهمید پول واریزی ما به حساب موسسات خیره واقعا صرف کار خیر میشه؟ اگه کسی داخلش بود میتونست بگه خیلی خوب بود

من یه مدت با اینا ارتباط داشتم ، الان این همت رو شناخت حضوری ندارم ولی خب از شواهد و قراینی که هست اعتماد دارم بهشون ، شما هم اگه نیاز به تحقیق بیشتری دارید راهی بجز مراجعه ی حضوری نمیمونه ، ولی خب این سازمان های مردم نهاد همه کارهاشون با خودشونه و احتمال غیب شدن منابع :دی خیلی کمه ، همه غالبا آدم های دلسوز هستن و برای همین هدف دور هم جمع شدن ، همه بصورت افتخاری کار میکنن و جو خوبی بین اعضا برقراره ، مثل سازمان های دولتی نیستن که الان 5 میلیارد دلار از پول فروش نفت رو میگن نمیدونیم دست کیه ...

.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
من یه مدت با اینا ارتباط داشتم ، الان این همت رو شناخت حضوری ندارم ولی خب از شواهد و قراینی که هست اعتماد دارم بهشون ، شما هم اگه نیاز به تحقیق بیشتری دارید راهی بجز مراجعه ی حضوری نمیمونه ، ولی خب این سازمان های مردم نهاد همه کارهاشون با خودشونه و احتمال غیب شدن منابع :دی خیلی کمه ، همه غالبا آدم های دلسوز هستن و برای همین هدف دور هم جمع شدن ، همه بصورت افتخاری کار میکنن و جو خوبی بین اعضا برقراره ، مثل سازمان های دولتی نیستن که الان 5 میلیارد دلار از پول فروش نفت رو میگن نمیدونیم دست کیه ...

.
خیلی دوست دارم کمک کنم ولی همش میترسم نکنه به مستحق واقعی نرسه و شکم غیر مستحق رو این پول پر کنه آخه واقعا بد ب غیرمستحق کمک کردن اگه حضوری هم برم خوب همه چیز رو گل و بلبل نشون میدن مگه واقعا کسی اونجا کار کرده باشه الان بین دوراهیمo_O

khunires

لایک‌ها
4,947
خیلی دوست دارم کمک کنم ولی همش میترسم نکنه به مستحق واقعی نرسه و شکم غیر مستحق رو این پول پر کنه آخه واقعا بد ب غیرمستحق کمک کردن اگه حضوری هم برم خوب همه چیز رو گل و بلبل نشون میدن مگه واقعا کسی اونجا کار کرده باشه الان بین دوراهیمo_O

عزیز اگه به موسسه رجوع کنین درخواست آدرس افراد رو بکنین در اختیارتون میزارن، شخصا میتونید یکی دو مورد رو سوال حضوری بکنید حصول اطمینان کردید اونوقت شروع به کمک کنید...:general609:

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
واقعا متاثر شدم وقتی دیدم این تاپیکو

سعی میکنم حداقل در ماه یکی دو باری کمک کنم...انشاالله که شفا پیدا کنند بیماران در بستر

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
عزیز اگه به موسسه رجوع کنین درخواست آدرس افراد رو بکنین در اختیارتون میزارن، شخصا میتونید یکی دو مورد رو سوال حضوری بکنید حصول اطمینان کردید اونوقت شروع به کمک کنید...:general609:
شما تاحالا حضوری ب کسی مراجعه کردید؟لطفا تجربیاتتون رو باهامون درمیون بذارید ممنون

khunires

لایک‌ها
4,947
شما تاحالا حضوری ب کسی مراجعه کردید؟لطفا تجربیاتتون رو باهامون درمیون بذارید ممنون

از طریق موسسه همت خیر عزیز! ولی از طریق کمیته امداد چرا! هم شماره حساب بچه ایی رو میدن که پدر نداره هم میشه شخصی که کمک ماهانه میکنه ناشناس بمونه و به خانواده طرف یعنی مادر و بچه نمیگن که کی کمک میکنه! میتونید آدرس بگیرید و به صورت ناشناس برید از نزیک اوضاع زندگیشونو ببینید!
البته یه چیزی هم هست! موسسات مردم نهاد کد استعلام نیرو انتظامی دارن! کدشو میتونید از سایتشون وردارید و برید سوال کنید که به چه صورت هستش و آیا این موسسه معتبر هست در زمینه کمک کردن به ایتام یا خیر، یعنی هر طرح جمع آوری کمک نقدی که میزارن حساب های این مجموعه زیر نظر پلیس هستش و ریال به ریال چک میشه! غیر از اینها اگر قانعتون نکرد حضوری میتونید آدرس بگیرید و از نزدیک وضعیت امرار و معاش خانواده هارو مشاهده کنید.
برای همت هنوز فرصت نشده! چون من مازندران هستم و این موسسه تهران هستش ولی در اولین فرصت حضور پیدا میکنم با اینکه اعتماد کامل به این مجموعه دارم.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
از طریق موسسه همت خیر عزیز! ولی از طریق کمیته امداد چرا! هم شماره حساب بچه ایی رو میدن که پدر نداره هم میشه شخصی که کمک ماهانه میکنه ناشناس بمونه و به خانواده طرف یعنی مادر و بچه نمیگن که کی کمک میکنه! میتونید آدرس بگیرید و به صورت ناشناس برید از نزیک اوضاع زندگیشونو ببینید!
البته یه چیزی هم هست! موسسات مردم نهاد کد استعلام نیرو انتظامی دارن! کدشو میتونید از سایتشون وردارید و برید سوال کنید که به چه صورت هستش و آیا این موسسه معتبر هست در زمینه کمک کردن به ایتام یا خیر، یعنی هر طرح جمع آوری کمک نقدی که میزارن حساب های این مجموعه زیر نظر پلیس هستش و ریال به ریال چک میشه! غیر از اینها اگر قانعتون نکرد حضوری میتونید آدرس بگیرید و از نزدیک وضعیت امرار و معاش خانواده هارو مشاهده کنید.
برای همت هنوز فرصت نشده! چون من مازندران هستم و این موسسه تهران هستش ولی در اولین فرصت حضور پیدا میکنم با اینکه اعتماد کامل به این مجموعه دارم.
خدا ایشالله بهتون خیر بده ک تو این دوره زمونه ک برادر سر برادرشو کلاه میذاره در فضای وب به نیازمندان حتی با اطلاع رسانی کمک میکنید منم اگه دستم برسه حتما کمک میکنم موفق باشید

khunires

لایک‌ها
4,947
خدا ایشالله بهتون خیر بده ک تو این دوره زمونه ک برادر سر برادرشو کلاه میذاره در فضای وب به نیازمندان حتی با اطلاع رسانی کمک میکنید منم اگه دستم برسه حتما کمک میکنم موفق باشید

خواهش میکنم عزیز دل، وظیفه ی منه...;):)

khunires

لایک‌ها
4,947
بینایی را به پسر۴ساله هدیه کنید

سلام و خداقوت

این فراخوان برای تهیه هزینه های درمان پسربچه ۴ساله ای است که مدتی قبل به دلیل اصابت شی تیز(چاقو) به چشم دچار مشکل جدی در بینایی شده است.
پدر ۳۰ ساله حمیدرضا.ق ایشان تحصیلات دانشگاهی در رشته جامعه شناسی دارد و درآمد متوسطی دارد و از پس هزینه های فوق العاده بالای درمان فرزندش ناتوان شده است.
این پدر یک فرزند دیگر هم دارد و مستاجر است.
برخی مراحل درمانی این کودک۴ساله در بیمارستان نور تهران و بیمارستان دکتر خدادوست انجام شده است.
تا کنون حدود ۱۰۰میلیون ریال هزینه کرده که همه آن را از آشنایان قرض کرده اند.
حال برای ادامه درمان این کودک۴ساله حداقل ۶۰ میلیون ریال نیاز است.
امید است با “همت”دوستان بینایی و سلامت کامل به این کودک نازنین بازگردد.

همت کنید

لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1393/10/بینایی-را-به-پسر۴ساله-هدیه-کنید/

سلام و خداقوت
با لطف خدای بزرگ و همت شما مهربانان مبلغ ۶۰ میلیون ریال مورد نیاز درمان چشم کودک۴ساله ای که گزارش ایشان منتشر شده بود، جمع آوری شد.

توضیح ضروری:

با پیگیری های بعمل آمده هزینه جراحی کودک نازنین اعلام شده، از سوی پدر این کودک تهیه و تامین گردیده است(الحمدلله) لذا ایشان مبلغ مذکور جمع آوری شده را جهت استفاده در درمان بیمار نیازمند دیگری که از سوی خیریه معرفی می شود به صندوق خیریه بازگرداندند.

الحمدلله رب العالمین
برای شفای همه بیماران صلوات

khunires

لایک‌ها
4,947

[گزارش مهربانی]

سلام و خداقوت
با لطف خدای بزرگ و ازمحل کمکهای عمومی خیریه همت موارد ذیل انجام شد:
۱۴۷۱-پرداخت کمک هزینه ازدواج به مبلغ ۳۰ میلیون ریال
۱۴۷۲-پرداخت کمک هزینه ضروری به مبلغ ۵۰ میلیون ریال برای جبران خسارات وارده از یک تصادف شدید به فرد آبرومند
۱۴۷۳-خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمار نیازمند مبتلا به سرطان حنجره به مبلغ ۲۹ میلیون ریال
۱۴۷۴-پرداخت کمک هزینه ترخیص از بیمارستان روانپزشکی آزادی به میزان ۲۵ میلیون ریال
۱۴۷۵-پرداخت کمک هزینه ضروری به خانواده آبرومند به مبلغ ۱۵ میلیون ریال
۱۴۷۶-خرید ویلچر برقی به میزان ۲۷ میلیون ریال

الحمدلله رب العالمین

برای گره گشایی از همه نیازمندان صلوات

khunires

لایک‌ها
4,947
کمک هزینه جراحی تومور مغزی پسر ۱۲ساله

سلام و خداقوت

این فراخوان برای کمک هزینه جراحی یک نوجوان ۱۲ساله است.
ع.آ پسربچه ۱۲ ساله ساکن یک روستای از توابع یکی از شهرستان های اصفهان است.
چندماه قبل به دلیل سردرد شدید به پزشکی در اصفهان مراجعه و پس از معاینات و ازمایشهای مختلف مشخص می گردد که این نوجوان در ناحیه سر مبتلا به تومور مغزی است و باید به سرعت جراحی شود.
با نظر پزشکان به تهران مراجعه می کند اما با توجه به وقت چند هفته ای که از سوی بیمارستانهای دولتی اعلام شده و نگرانی از وخامت حال ایشان وجود داشته است، این نوجوان در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ در بیمارستان آتیه تهران بستری و توسط دکتر مسعود شیروانی تحت عمل جراحی قرار می گیرد و سپس در تاریخ ۳ مهر ماه مرخص می شود.
هزینه ترخیص از بیمارستان آتیه ۲۰۲ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۲۰۲ ریال بوده است که بیمه حدود ده درصد این مبلغ یعنی ۲۰ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۴۳۵ ریال آن را به پدر بیمار باز می گرداند.
درمان این کودک با توجه به بدخیم بودن تومور ادامه دارد؛ ۳۰ جلسه پرتو درمانی و ۵ جلسه شیمی درمانی بعد از جراحی صورت گرفته است.
با توجه به اینکه پدر این بیمار مربی مدرسه روستا با حقوقی حدود ماهیانه ششصد هزار تومان بوده و اکثر هزینه های درمان این کودک با استقراض انجام شده است و نظر به لزوم ادامه روند درمان؛ همت کنید برای کمک هزینه درمان به این خانواده گرامی به امید بهبودی کامل فرزند عزیز ایشان(امید است بتوانیم حداقل ۵۰ میلیون ریال کمک هزینه درمان به این خانواده گرامی کمک نماییم)

همت کنید

لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1393/11/کمک-هزینه-جراحی-تومور-مغزی-پسر-۱۲ساله/

بالا