mehrdad2090
Registered User
فعلا لاینس بدون پک هست چون قیمت ها خیلی پایین هست و پک رو خودتون میتونید تهیه کنید براشفقط به صورت لایسنس هست یا پکی هم دارین؟
با بسته بندی و cd منظورمه
فعلا لاینس بدون پک هست چون قیمت ها خیلی پایین هست و پک رو خودتون میتونید تهیه کنید براشفقط به صورت لایسنس هست یا پکی هم دارین؟
با بسته بندی و cd منظورمه
سلام از نسخه زیر مسخواستم اگر موجوده لطفا شماره کارت بدید واریز کنم .فعلا لاینس بدون پک هست چون قیمت ها خیلی پایین هست و پک رو خودتون میتونید تهیه کنید براش
سلامسلام از نسخه زیر مسخواستم اگر موجوده لطفا شماره کارت بدید واریز کنم .
Bitdefender Antivirus Plus 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 21000 تومان
سلام . متاسفانه هنوز پیغامی برا من نیومده لطفا چک کنید دوباره ؟سلام
بله موجود هست اطلاعات برای شما پیام شد
ممنون تمامی دوستان هر نوع آنتی ویروس و لایسنسی رو خواستید پیام بدید براتون ارسال می کنمخرید یک لایسنس یکساله اویرا از ایشان
خیلی سریع هم ارسال کردن
باتشکر
ارسال شد خدمتتون مومنسلام مهرداد جان
من یه bit defender Total security 2015 یا 2014 میخوام قیمت رو بهم بده
تلفنت هم بده چندتا سوال دارم بزرگوار- تهران هستم
با تشکر
سلام بله اورجینال اورجینال هست با ضمانت 100% و به صورت 100 درصد از طریق مایکروسافت پشتیبانی می شود و قیمت هم بین 40 تا 45 تومان هست و تمامی نسخه های ویندوز از 7 تا 8.1 موجود می باشدسلام برادر خسته نباشید
ببخشید ویندوز 8.1 اورجینال اورجیناله؟؟ یعنی قابلیت ساپورت از مایکروسافتم داره؟ یه کم توضیح هم بدید آخرین قیمتشم لطف کنید ممنون میشم
یه مورد دیگه چه نسخه ای از ویندوز هستش؟
هر دو نسخه موجود می باشد حتی تحت سرور .چه نسخه ای هستن؟ پرو؟ اینترپرایز؟
لایسنس ما اورجینال هست و نوع لایسنس ربطی به اپدیت و یا عدم اپدیت ندارد ولی من می تونم کمکتان کنم البته تا 20 روز آینده این مشکل را برای کاربران به صورت 100 درصد حل خواهیم کرد و جای نگرانی وجود نداردسلام من لایسنس نورتون میخوام اما مشکل اینجاست که نورتون با آی پی ایران مشکل داره و قندشکن می خواد واسه شما هم این مشکله رو داره؟