درود
شرایط Bitdefender Total Security 2015 1 کاربره...
و همچنین لیست قیمت آفیس ها
ضمناً ممنون میشم PMـتون هم چک کنید.
تشکر.
بعد از گذشت یک ماه و دو بار درخواست کردن، هنوز قیمت آفیس ها رو برای من ارسال نکرده اند.مهرداد عزیز قرار بود لیست قیمت آفیس ها رو برام بفرستید. خبری نشد...
ارسال شد خدمتتونسلام
شرایط خرید انتی ویروس Norton Internet Security 2015وقیمت انتی ویروس برام ارسال کنید ممنون تک کاربره اورجینال
سلام شرایط براتون ارسال شد مومنسلام قربان
شرایط خرید این دو مورد
Office Professional Plus 2013 with SP1
Windows 8.1 with Update
درمورد آفیس و ویندوزها اشاره نکردید فقط لایسنس یا بصورت DVD؟
برادر براتون ارسال شد .یکم سرم شلوغ شدهبعد از گذشت یک ماه و دو بار درخواست کردن، هنوز قیمت آفیس ها رو برای من ارسال نکرده اند.
ظاهراً ایشون یا با من مشکلی دارن یا کلاً قصد فروش ندارن.
ببخشید یکم دیر شد.ارسال شد خدمتتونOffice 2013 Professional Plus
قیمت و ش کارت رو پ خ کنید
سلام برادر ارسال شد خدمتتونسلام داداش مهرداد!
ویندوز 8.1 پرو داری ؟ قیمت
باسلامWindows 8.1 Pro قیمت 39000 هزار تومان(با ضمانت 100 اورجینال بودن)
ارسال شد خدمتتونباسلام
این لایسنس چگونه فعال می شود؟ آنلاین یا آفلاین (By Phone) ؟
مدت زمان اعتبار؟
فروش عمده هم دارید؟
منتظر پیامتان هستم.
پاسخ داده شد.ارسال شد خدمتتون
ارسال شد خدمتتونبا سلام. یکی می خواستم بدونم فرق Windows 8.1 Pro و Windows 8.1 with update چی هست؟ مگه همون Windows 8.1 Pro آپدیت نمیشه؟
در ضمن لطفا قیمت Office Professional Plus 2013 و Office Professional Plus 2013 with SP1 را بفرمایید.
ممنون
محصولات اورجینال 32 ESETنسخه ESET Smart Security
365 روز گروه A
ESET Smart Security 8 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 19000
ESET Smart Security 8 2015 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 1 سال 25000 تومان
ESET Smart Security 8 2015 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 31000 تومان
نسخه ESET Antivirus
ESET Antivirus 8 2015 اورجینال برای 1 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 17000تومان) به مدت محدود
ESET Antivirus 8 2015 اورجینال برای 2 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 23000 تومان)
ESET Antivirus 8 2015 اورجینال برای 3 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 29000 تومان)
ESET Antivirus 8 2015 اورجینال برای 5 کامپیوتر اعتبار 1 سال (لطفا تماس بگیرید)
نسخه موبایل
ESET Mobile Security 2015 به صورت اوریجینال به مدت 1 سال 11000 تومان
سلام بله قابل اپدیت هست ۰پیام شد براتونسلام داداش فرق این ویندوز ها رو میشه برام بگید شرمنده
بعد میشه این ویندوز 8 شما رو به 10 اپدیت کرد ؟
براتون پیام شدباسلام
این لایسنس ها چگونه ارائه می شوند به صورت یوزر و پسورد یا کد لایسنس و اگر کد لایسنس است از طریق چه آدرسی فعال می شوند؟
باتشکر فراوان