• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ツ ツ لــبخنـــد بـــرای ثانیــــه ای . . . ^_^

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
‏اون لک لک بدبخت داشت منو میبرد سمت میامی پیش پدر مادر واقعیم یه عوضى اى از پایین داد زد:
چرا تهران نه؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
داداش کوچیکمو زدم، بعد چند دیقه هی میومد اتاق نفس عمیق میکشید میرفت بیرون خالی میکرد،

پرسیدم چیکار میکنی ،

گفت میخوام اکسیژنت تموم شه بمیری

دوباره گرفتم زدمش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وقتی بچه بودم یه بار مامانم كتكم زد

منم اومدم تریپ فیلما لباسامو جمع كنم برم

اومد دید یه باردیگه كتكم زد

كه چرا لباسای تا شده روبهم ریختی

++++++++++++++++++++++
شوهرعمم دیشب میخواست ببینه باک ماشینش از کجا سوراخ شده، فندکشو روشن میکنه میره زیرماشین..

چه انسان شریفی بود..

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
پارسال این موقع؛ چی فکر می‌کردیم، چی شد!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دیروز تو مهمونی بچه ی داییم تبلتشو داد به مامانش گفت:
این بازی دیگه اکسپایر شده برو یه کرک نشده اش رو برام بریز.. 😦😦😦😦😦😦

خدا به سر شاهده
منم تو سنه همين كه بودم چون بابام شماره شناسنامش 215 بود فکر میکردم بابام 215 امین ادم روی زمینه…
پدربزرگمم شمارش 1 بود فکر میکردم حضرت آدمه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رفتیم عید دیدنی

همـه پسته‌ ها دربسته بود

یهو بابام از جیب کتش یه چکش دراورد

نشست کف زمین همـه رو شکوند

بزرگوار همیشه مدیریت بحرانش زبان‌زد بود

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
از بس تو خونه نشستم بخاطر قرنطینه و از ترس کرونا

تازه فهمیدم ۱۰ سال پیش اونی که گچ بری کرد برای خونمون یکی از گل های سقف ناقص زده

کرونا بگیری اوس گچکار

----------------

ساعت هشت صبح پاشدم پسرم با یه کاسه تخمه نشسته جلو تلویزیون

میگه با من حرف نزن! سرکلاسم؟!

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
گفت چه کار خوبی کردم‌ که خدا تورو سر راه من گذاشته
منم بلاکش کردم
قشنگ معلوم بود داره تیکه میندازه، من بیشتر شبیه تقاص گناه کبیره م تا نتیجه ی کار خوب

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به جای این کارها اگه به وظیفشون عمل می کردند شاید جان خیلی ها نجات می یافت (n)

اینها فیلم هایی بود که دولت درست کرد تا کرونا رو کم اهمیت جلوه بده و انتخابات مجلس و بقیه کارهاشو انجام بده. پزشک ها از روز اول داشتن در مورد این بیماری و خطرش هشدار میدادن. همون موقعی که شما خودت داشتی توی پی تی ساندیس پخش میکردی:mad:. مقصر فوت پدر شما کادر درمان نیستن. همون کسانی هستن که سنگشون رو به سینه میزدی:rolleyes:

کاری هم که کادر درمان در این دو سال کردن، خیلی بیشتر از وظیفه شون بوده. دور از جون اعضای محترم پی تی، از سر یه سری از این آدم های نفهم که در این وضع هم مسافرت تفریحی و دور دور و عزاداری محرم و عروسی فامیلشون میرن هم زیاد بوده

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
یه لگن قارچ خرد می‌کنی می‌ریزی تو ماهیتابه، یه نعلبکی تحویل می‌گیری. مسخره پدرشیم انگار

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اینها فیلم هایی بود که دولت درست کرد تا کرونا رو کم اهمیت جلوه بده و انتخابات مجلس و بقیه کارهاشو انجام بده. پزشک ها از روز اول داشتن در مورد این بیماری و خطرش هشدار میدادن. همون موقعی که شما خودت داشتی توی پی تی ساندیس پخش میکردی:mad:. مقصر فوت پدر شما کادر درمان نیستن. همون کسانی هستن که سنگشون رو به سینه میزدی:rolleyes:

کاری هم که کادر درمان در این دو سال کردن، خیلی بیشتر از وظیفه شون بوده. دور از جون اعضای محترم پی تی، از سر یه سری از این آدم های نفهم که در این وضع هم مسافرت تفریحی و دور دور و عزاداری محرم و عروسی فامیلشون میرن هم زیاد بوده
یک مدت طولانی کادر درمان برای مردم حالت قهرمان رو داشتند و زیادی عزیز شدند، در حالی که قبل از کرونا یک مشت کلّاش فراری از مالیات بودند که خون مردم رو توی شیشه کرده بودند و کلی روی متنفر بودن مردم ازشون کار شده بود.

سیاست ج ا تحقیر پزشکان و انتقال تدریجی پزشکی به سمت طب علفی هستش. یک مدت مجبور شدند آهسته کنند، ولی دوباره دارند شروع می کنندش.

======================
آنتی اسپم، جهت بی محتوا نبودن پست:

پسر همسايمون نابيناست، بهش ٥٠٠ تومن قرض دادم گفت ديدمت بهت پس ميدم. 😁

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

حالا اصلا تو این تصویر مشخص بود کی پزشکه کی پرستار و ماما که جنابعالی پریدی وسط از پزشک ها دفاع می کنی؟

مقصر فوت پدر من خودم بودم که اول بردمش بیمارستان، دوم هم نبردمش بیمارستانی تو تهران (به دلیل پاستوریزه بودنم).

به نظرم راست ترین حرف ممکن رو متخصص بیهوشی بیمارستانی زد که از قضا رئیس بیمارستان هم بود و به من و یکی از آشنایان پزشکم گفت: "چرا این رو آوردید بیمارستان؟ هرکی بیمارستان اومده مرده! من خودم کرونا گرفتم نفسم بالا نمی اومد اما حاضر نشدم تو بیمارستان بستری بشم." متاسفانه حال پدرم اون موقع خیلی بد بود و رفت واسه آی سی یو!

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
حالا اصلا تو این تصویر مشخص بود کی پزشکه کی پرستار و ماما که جنابعالی پریدی وسط از پزشک ها دفاع می کنی؟

مقصر فوت پدر من خودم بودم که اول بردمش بیمارستان، دوم هم نبردمش بیمارستانی تو تهران (به دلیل پاستوریزه بودنم).

به نظرم راست ترین حرف ممکن رو متخصص بیهوشی بیمارستانی زد که از قضا رئیس بیمارستان هم بود و به من و یکی از آشنایان پزشکم گفت: "چرا این رو آوردید بیمارستان؟ هرکی بیمارستان اومده مرده! من خودم کرونا گرفتم نفسم بالا نمی اومد اما حاضر نشدم تو بیمارستان بستری بشم." متاسفانه حال پدرم اون موقع خیلی بد بود و رفت واسه آی سی یو!

خوشت نمیاد نرو دکتر و بیمارستان. کسی برات دعوتنامه نفرستاده:p:D

یادم میاد اوایل کرونا برای من دکتر گوگلی شده بودی و مقاله لینک میدادی که آنفلوانزا از کرونا خطرناکتره:D. الان هم برو با گوگل کارتو راه بنداز، برای کادر درمان هم زحمت اضافی درست نکن. ماشالا خودت ته همه متخصص هایی دیگه:ROFLMAO:

بالا