ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,738
قرار نبود اینقد طولانی بشهبه جای این کارها اگه به وظیفشون عمل می کردند شاید جان خیلی ها نجات می یافت
به جای این کارها اگه به وظیفشون عمل می کردند شاید جان خیلی ها نجات می یافت
یک مدت طولانی کادر درمان برای مردم حالت قهرمان رو داشتند و زیادی عزیز شدند، در حالی که قبل از کرونا یک مشت کلّاش فراری از مالیات بودند که خون مردم رو توی شیشه کرده بودند و کلی روی متنفر بودن مردم ازشون کار شده بود.اینها فیلم هایی بود که دولت درست کرد تا کرونا رو کم اهمیت جلوه بده و انتخابات مجلس و بقیه کارهاشو انجام بده. پزشک ها از روز اول داشتن در مورد این بیماری و خطرش هشدار میدادن. همون موقعی که شما خودت داشتی توی پی تی ساندیس پخش میکردی. مقصر فوت پدر شما کادر درمان نیستن. همون کسانی هستن که سنگشون رو به سینه میزدی
کاری هم که کادر درمان در این دو سال کردن، خیلی بیشتر از وظیفه شون بوده. دور از جون اعضای محترم پی تی، از سر یه سری از این آدم های نفهم که در این وضع هم مسافرت تفریحی و دور دور و عزاداری محرم و عروسی فامیلشون میرن هم زیاد بوده
اینها فیلم هایی بود که دولت درست کرد تا کرونا رو کم اهمیت جلوه بده و انتخابات مجلس و بقیه کارهاشو انجام بده. پزشک ها از روز اول داشتن در مورد این بیماری و خطرش هشدار میدادن. همون موقعی که شما خودت داشتی توی پی تی ساندیس پخش میکردی. مقصر فوت پدر شما کادر درمان نیستن. همون کسانی هستن که سنگشون رو به سینه میزدی
کاری هم که کادر درمان در این دو سال کردن، خیلی بیشتر از وظیفه شون بوده. دور از جون اعضای محترم پی تی، از سر یه سری از این آدم های نفهم که در این وضع هم مسافرت تفریحی و دور دور و عزاداری محرم و عروسی فامیلشون میرن هم زیاد بوده
حالا اصلا تو این تصویر مشخص بود کی پزشکه کی پرستار و ماما که جنابعالی پریدی وسط از پزشک ها دفاع می کنی؟
مقصر فوت پدر من خودم بودم که اول بردمش بیمارستان، دوم هم نبردمش بیمارستانی تو تهران (به دلیل پاستوریزه بودنم).
به نظرم راست ترین حرف ممکن رو متخصص بیهوشی بیمارستانی زد که از قضا رئیس بیمارستان هم بود و به من و یکی از آشنایان پزشکم گفت: "چرا این رو آوردید بیمارستان؟ هرکی بیمارستان اومده مرده! من خودم کرونا گرفتم نفسم بالا نمی اومد اما حاضر نشدم تو بیمارستان بستری بشم." متاسفانه حال پدرم اون موقع خیلی بد بود و رفت واسه آی سی یو!