آره ! با اين كيفيت همه جا هست آهنگاشون ! خودمم دارم !به نقل از daftarekhaterat :من قبلا ها آهنگ هاشون رو با كيفيت 24 كيلو آپلود كرده بودم. اما كيفيت سي دي رو... نميدونم والا.
ولي كيفيت سي دي
آره ! با اين كيفيت همه جا هست آهنگاشون ! خودمم دارم !به نقل از daftarekhaterat :من قبلا ها آهنگ هاشون رو با كيفيت 24 كيلو آپلود كرده بودم. اما كيفيت سي دي رو... نميدونم والا.
آهنگ We belong together از ماريا كريترانه ارائه شده توسط " ماريا كري" ، خواننده امريكايي، براي چهارمين هفته متوالي در صدر جدول فروش ترانه هاي امريكا قرار
گرفت.
كري به خاطر ارائه ترانه " ما به هم تعلق داريم " اين مكان را تصاحب كرده است.
وي در مجموع ، 8 هفته است كه در ليست 100 ترانه برتر امريكا قرار دارد.
ترانه جديد كري ، به نام " از شرش خلاص شو " نيز در رده 66 اين جدول جاي گرفته است.
گفتني است ؛ پس از ترانه " ما به هم تعلق داريم " به خوانندگي كري كه جايگاه اول را از آن خود كرده است ، ترانه " پاسخ پان ريهانا " در رده دوم ، ترانه " دختر هولابك" ، به خوانندگي" گون استفاني" در رده سوم و ترانه " عروسكها نمي رقصند" ، به خوانندگي" پوسي كت " در رده چهارم قرار دارد.
در ضمن ترانه " اين واژه ها " به خوانندگي " ناتاشا بدينگفيلد " از جايگاه 59 به جايگاه 48 و گروه بريتانيايي " گوريلاز ني" از رده 43 به رده 25 ارتقاء يافته است.
لازم به ذكر است ؛ ترانه " ما به هم تعلق داريم" كري شانزدهمين ترانه شماره يك او در امريكا است ؛ او پس از گروه بيتلها و " الويس پريسلي " پر فروش ترين ترانه هاي آمريكا را مي خواند.
آلبوم جديد كري كه اين ترانه مربوط به آن ميباشد كه تاكنون فروشي بيش از 2 ميليون نسخه در امريكا داشته است.
اين آلبوم ، ماه آوريل وارد بازار شد.
کی میگه کار نمیکنه من همین الان تست کردم کار کرد !!!به نقل از mrtkany :دستت درد نكنه
اما اين لينك ها كه كار نمي كنند؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
:blush: راست ميگه منم امتحان كردم باز كردبه نقل از mohsenmx :کی میگه کار نمیکنه من همین الان تست کردم کار کرد !!!
به خدا ما کور نیستیم!!!!!!! یه کمی کوچیک تر خانمبه نقل از elahe_SALIMY202 ::blush: راست ميگه منم امتحان كردم باز كرد
به نقل از mazoolagh :rax جان!
گول اين آواتار رو نخور كه دخترم گذاشته من هم حوصله عوض كردنش رو ندارم
اين ايميل من mazoolagh at yahoo dot com - پيغام خصوصي نميگيرم چون نميخونم اونوقت شرمنده ميشم!
اسمي كه با گوگل براي آهنگساز موسيقي فيلم پليس بورلي هيلز با نام Axel Foley يا آكسل اف تو گوگل پيدا كردم Harold Faltermeyer بود! نميدونم بدردت ميخوره يا نه؟