به نظر من هم حتی اگه شما 100 گیگابایت فضا بدین ولی قابلیت لینک فعال نباشه هیچ فایده ای نداره و بدرد نمیخورهبه نقل از sina1808 :من هم كاربر شما هستم ولي اگه نتونم به فايل هاي خودم لينك بدم كه ديگه اين سرويس شما به درد من نميخوره
يعني ديگه فكر نكنم به درد كسي بخوره ( مگر اينكه بياد يه صفحه خشك و خالي بسازه كه فكر نميكنم 1000 مگ لازم باشه !!!؟)
ظاهرا اينجا تركيده.به نقل از daryvary :اگر ميخوايد لينك هم باز باشه به اينجا بريد:
http://faza.iranshops.net
اینجا 5 مگابایت میده با قابلیت لینک و بدون محدودیت فایل
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.31 Server at www.iranshops.net Port 80
این مشکل برا سایت خودشونم پیش اومده!!!!!!!!!مال خودشونم لالا هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از SherlockHolmes :پنج گيگا بايتو بيخيال
سايت من رو هاست شماست !!جالبه كه پولم بابتش دادم!!!
3 روزه با سرورتون مشكل داريد سايت من بالا نمياد!!
دريغ از يه ايميل كه بگه مشكل چيه؟
به private message منم كه جواب نميديد!! :hmm:
آيا من اشتباه كردم از شما هاست خريدم؟
اينم آدرس سايت من كه تا امشب( دوم تير) بالا نبوده
www.photonetgallery.com
تا توضيحات شما براي من ايميل نشه اين پست پاك نخواهد شد!!
ميدونم اين بدترين راه بود ولي شما راه ديگه برام نذاشتيد
ممنون
به نقل از daryvary :
به نقل از ali :يه يگ هاست مجاني دادن همانا و سرويس هاي پولي خود را هم به فاك دادن همانا !
هاااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟به نقل از daryvary :سلام دوست عزيز
از بابت بسته بودن 3 روزه سايت شما بسيار متاسفيم. مشكلي در سرور بوجود آمده بود كه خوشبختانه خيلي وقت هست كه اين مشكل حل شده است. به عنوان خسارت نيز تمامي هاست هايي كه به مشكل خوردند به مدت يك ماه تمديد گرديدند.
من شخصا چند وقتي بود كه اينجا سر نزده بودم و جریان پست شما را نیز دوستان برایم میل کردند.
لطفا اگر سوال اظطراری داشتید و یا سرویستان مشکل داشت با ما تماس بگیرید (ممکن است پست ها را نبینیم). و یا به آدرس موسسه مراجعه نمایید تا مشکلتان حل شود. تلفن و آدرس و ایمیل در وب سایتمان موجود است. همچنین از طریق ایمیلی که پسورد شما را برایتان ارسال نمودیم میتوانید با ما تماس بگیرید.
در هر حال تلفن و آدرس و ایمیل را اینجا برایتان میگذارم (البته اگر ادمین تلفن و آدرس و ایمیل رو پاک نکنه):
تلفن : 6424792 6948435
ایمیل : [email protected] [email protected] [email protected]
آدرس : تهران - خيابان جمهوري - بين چهارراه گلشن و باستان - جنب دبستان حضرت فاطمه - موسسه آموزشي گلهاي انديشه
بابا اين كارهبه نقل از ali :هاااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟