داداشم تاپیک بازدید زیادی داره نیازی نیستش که عکس العملتون رو در مورد هر نوشته نمایان بکنید،لطفا به حذف نوشتتون اقدام بکنید.:general404:
با اجازه استارتر
داداشم تاپیک بازدید زیادی داره نیازی نیستش که عکس العملتون رو در مورد هر نوشته نمایان بکنید،لطفا به حذف نوشتتون اقدام بکنید.:general404:
سلامسلام بر دوست عزیز. اقای شهبازی خیلی وقته دیگه ما شما را می شناسیم. سه الی چهار سالی می شود.
یعنی حال کردی تو اون تاپیک گفتم بهت رای دادم نفر اول می شوی. که شدی.
حالا بریم سراغ سوالات:
سلام بر رئیس
سلامسلام
بنده سوالی ندارم
خداحافظ
سلام . مرسیسلام خوبی؟
.
مچکر
من دیگه حرفی ندارم
به واسطه شرط عدم پنهان کاری این پاسخ رو دادم . ولی به هیچ عنوان توصیه به انجامش ندارم . اینجور سایت ها درآمدشون خیلی خوبه اما برای خارجی هاداداشم تاپیک بازدید زیادی داره نیازی نیستش که عکس العملتون رو در مورد هر نوشته نمایان بکنید،لطفا به حذف نوشتتون اقدام بکنید.
با اجازه استارتر
بله . این عنوان در وبلاگ قبلیم هم بود به همین دلیل اینجا هم استفاده شده و واقعا در زمان وبلاگ قبلی اولین وبلاگ در این زمینه بود .http://adsblog.ir/ برای شماست درسته؟
سوال من اینه چی باعث میشه که در title خیلی از سایت های ایرانی می بیینم اولین بهترین پربازدیدترین و ...
ولی مثلا در title سایتی مثل گوگل نمی بینیم the best search engine google!
?
بله من کلیت وب ایرانو گفتم فقط وقتی اینو تو عنوان وبلاگ شما دیدم یادم اومد ازتون بپرسمبله . این عنوان در وبلاگ قبلیم هم بود به همین دلیل اینجا هم استفاده شده و واقعا در زمان وبلاگ قبلی اولین وبلاگ در این زمینه بود .
آقای دکتر روستا مطالبی رو تحت عنوان انتشارات در سایت میگذاشتن / یا shaar خدمات بازاریابی ویروسی ارایه میکرد .اما در قالب وبلاگ چنین رویکردی نبود .
البته الان دیگه اسم اولین زیاد بهش نمیاد و بیشتر جهت حالت نوستالژیک که برای من داشت استفاده کردم .
اما اگر منظور شما در کلیت وب سایت های ایرانی باشه خب به هر حال خیلی از سایت ها سعی میکنن در دید بازدیدکننده خودشون رو بزرگ جلوه بدن و یا سعی میکنن جو محبوبیت برای خودشون به عنوان مدیر سایت ایجاد کنن که شااید با پشتکار بیشتری بتونن ادامه بدن . ما خوشبینانه نگاه کنیم چون در همه امور اصل بر برائت هست .
گوگل هم در دوره بتا تست سال 79 از کلمه best در متن صفحه اش استفاده میکرد .
هک کردن سایت بلدی؟من سوالاتم زیاده فقط همه یهو یادم نمیاد :دی
و درآخر آواتارمو تقدیم میکنم بهت
بقیه بعدن :|
دوستان دقت کنید جمعه تایپیک بسته میشه ... :دی
سوالاتتون رو هر چه زودتر بپرسید و جواب بگیرید تا کار به جاهای باریک کشیده نشه :دی
تشکر می کنم از محسن خان که جواب سوالات بنده را داد. بریم سراغ سوالات بعدی.
فعلا این سوالات را جواب بده بریم سراغ بقیه
اهام .