• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1 عدد سگای خیلی قدیمی و عتیقه و نایاب !!!!!! کلکسیونر ها ببینند

moviee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تازه با پرشین تولر آشنا شدم یک سگا که حدودا 10 ساله که دستمه و قبلشم دسته پسرخالم بود یعنی او تقریبا 12 تا 14 سال پیش از کیش خریده بودن جالب اینکه من هیچ جای اینترنت ندیدم عکس باشه یا چیزی دربارش یا حتی اسمش باشه پشتش زدن MADE IN TAIWAN PAL

خیلیها گفتن تقلبیه و جالب اینکه تو اینهمه سال اصلا خراب نشده روش نوشته magic 2 می خواستم ببینم کسی اطلاعاتی از این مدل سگا داره؟؟؟؟

عکس از دستگاه
23wpmm4vgjq14m3ingn.jpg

jahan_safi

Registered User
لایک‌ها
33
یادش بخیر من هم یکی دارم
خیلی حال میداد مخصوصا کمبت و فوتبال 97

moviee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دوستان این یعنی یه مدل خاصی از سگا هست؟؟؟؟؟ چه فرقی داره با مدل های دیگه والا خیلی ها میگن این سگا اصل نیست نظر شما دوستان چیست؟؟؟؟

moviee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی این لینکی که دادی نوشته این خودش 32X رو ساپورت میکنه راسته ؟؟؟؟؟ کیا از این مدل magic 2 دارن میشه یکم اطلاعات بدن راجبش

The unit is not, however, compatible with the Sega 32X, as the add-on's connection cable will not physically fit in the system - minor modifications to the circuit board can re-enable this functionality.

Last edited:

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
توی این لینکی که دادی نوشته این خودش 32X رو ساپورت میکنه راسته ؟؟؟؟؟ کیا از این مدل magic 2 دارن میشه یکم اطلاعات بدن راجبش

The unit is not, however, compatible with the Sega 32X, as the add-on's connection cable will not physically fit in the system - minor modifications to the circuit board can re-enable this functionality.
جمله رو درست بخونید ... نوشته این قابلیت رو با تغییراتی که توی بردش بدین میتونه داشته باشه

moviee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها شما میدونین کی می تونه این تغیراتی در برد انجام بده؟؟؟؟

اگه تغیرات انجام بشه دیگه 16bit نمی خونه یا نه ربطی نداره؟؟؟

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
آها شما میدونین کی می تونه این تغیراتی در برد انجام بده؟؟؟؟

اگه تغیرات انجام بشه دیگه 16bit نمی خونه یا نه ربطی نداره؟؟؟
اطلاعی ندارم دوست عزیز ... باید بردش رو ببینم و مدارش رو بررسی کنم

بالا