خب من که نمیدونم چیکاره ای. چه فرصت هایی الان در انتظارته و این چیزا.نه..
تعجب میکنم چرا یادم رفت تومان...
1 میلیون تومان :f34r:
میدونی؟
اگر فقط مجبوری که مثلآ درس بخوانی، و کاری نکنی و نتونی چیزی بیفزائی...
پس چرا خود کشی؟
خب من که نمیدونم چیکاره ای. چه فرصت هایی الان در انتظارته و این چیزا.
پس فقط اینو میتونم بگم که ذهنت باز بشه و بتونی بهتر به فکر راه چاره باشی:
همیشه نیمه ی پر لیوان رو نگاه کن. مثلا به این فکر کن که فقط 1 میلیون تومنه و 1 میلیون دلار نیست!!
من مدتی پیش سره یه اشتباهه الکی 60 دلار از دست دادم توی مانی بوکرز. موقعی که اکانت میساختم تاریخ تولد رو چرتوپرت زده بودم. بعد وقتی میخواستم پول رو از تو حساب تکون بدم ازم تاریخ تولد میخواست منم یادم نمیومد خلاصه اکانت قفل شد و پولا پرید.
حالا درسی که من ازین ماجرا گرفتم:
چه خوب شد که من با از دست دادن 60 دلار این تجربه رو که نباید تاریخ تولد رو الکی زد واگرنه اکانت قفل میشه رو بدست آوردم. اگر 6000 دلار توی حسابم بود چی میشد؟ چه خوب شد که برای اولین بار 60 دلار بود که باهاش این تجربرو کسب کردم نه 6000 دلار
امیدوارم موفق باشی.
اگه میتونی خب از یه دوست نزدیک تر بگیر به اون طلب کار بده و با دوست نزدیک تر بهتر میتونی کنار بیای.
یه راهشم انداختن این بدهکاری توی یه چرخه هست به این صورت که مثلا تو ده دوست داری که میتونن یه میلیون بهت قرض بدن.
برو سراغ اولی و به مدت دو ماه یک میلیون قرض کن و بدهی رو بده
بعد برو سراغ دومی و به مدت دوماه یک میلیون قرض کن و بدهی رو بده اولی رو بده
بعد و....
اینطوری بعد از مدتی نرخ تورم اون یک میلیون رو بی ارزش میکنه و تو هم چون از هر کدوم فقط دو ماه این پولو قرض کرده بودی. به اونا ضربه زیادی وارد نکردی. :lol: :lol: :lol:
این یه راهشه :دی
البته مشابه این راهی که من اینجا برای شوخی خدمتتون عرض کردم در واقعیت یه شیوه تجارته بسیار حرفه ای هست!
عجیبه؟
یه دفعه شد یا کم کم ؟
به یه نفر بدهکارین یا چند نفر ؟
فضولی نباشه ! خانواده کمکتون نمی کنن ؟
شغلتون چیه ؟ ( دلیل داره سوالم )
تو نت کاری انجام میدید ؟
سلام
من برات دعا میکنم و امیدوارم که مشکلت حل بشه. تو هم امیدوار باش که مشکلات من حل بشه.
خدانگهدار
بله حساب من هم لاک شده اسکن صفحه اول پاسپورت رو خواستن و ازین چیزا.مشابه مشکل شما (در مورد مانی بوکرز) برای من هم پیش آمد ، من تاریخ تولد رو الکی نزده بودم ، ولی موقع یکی از پرداختها ، سه بار اشتباه زدم و اکانتم lock شد ، یه ایمیل براشون فرستادم با این مضمون که " چون ما معمولا در مکاتبات روزانه از تقویم فارسی استفاده میکنیم ، من این اشتباه رو کردم " و اسکن صفحه اول پاسپورتم رو ضمیمه کردم. فکر میکنم دو یا سه روز بعد ، حسابم دوباره فعال شد. البته در این بین ،یه ایمیل هم برام فرستادن که اسکن پاسپورت شما برای تایید ، به Security department ما فرستاده شده.
متاسفانه ، اکثر دوستان ،در این مواقع ، با نوشتن ایمیلهای با متن ضعیف یا متناقض ، مشکل رو پیچیده تر میکنن.
من خودم ، تا بحال شاهد از دست رفتن 6000 دلار ، از پولهای افراد مختلف ، در اثر این اشتباهات کوچک بودم
اشتباه منم که تاریخ تولد رو چاخانکی زدیم همینجا بود. بخاطره همون آدرس قلابی بود.بله حساب من هم لاک شده اسکن صفحه اول پاسپورت رو خواستن و ازین چیزا.
ولی مشکل اینجاست که:
6 ماه هست که مانی بوکرز ایران رو تحریم کرده و حساب های ایرانی رو میبنده و کشور ایران رو از لیست حذف کرده. من با آدرس قلابی انگلیسی حساب باز کرده بودم. حالا اگر پاسپورت بفرستم حساب که قفله هیچی، تا بفهمه ایرانی هستم حساب رو حذف میکنه پول ها هم واسه همیشه میپره. لووووووووول
باز اینطوری شاید یه فرجی، ریفرمی، انقلابه نوری چیزی شد و از تحریم در اومدیم یه روزی دوباره اون 60 دلار برگشت.
پ.ن: با لحن مهربان بخونید این پسته منو.لووووووووول.
امیدوارم موفق باشی.
اگه میتونی خب از یه دوست نزدیک تر بگیر به اون طلب کار بده و با دوست نزدیک تر بهتر میتونی کنار بیای.
یه راهشم انداختن این بدهکاری توی یه چرخه هست به این صورت که مثلا تو ده دوست داری که میتونن یه میلیون بهت قرض بدن.
برو سراغ اولی و به مدت دو ماه یک میلیون قرض کن و بدهی رو بده
بعد برو سراغ دومی و به مدت دوماه یک میلیون قرض کن و بدهی رو بده اولی رو بده
بعد و....
اینطوری بعد از مدتی نرخ تورم اون یک میلیون رو بی ارزش میکنه و تو هم چون از هر کدوم فقط دو ماه این پولو قرض کرده بودی. به اونا ضربه زیادی وارد نکردی. :lol: :lol: :lol:
این یه راهشه :دی
البته مشابه این راهی که من اینجا برای شوخی خدمتتون عرض کردم در واقعیت یه شیوه تجارته بسیار حرفه ای هست!
1 میلیون بدهکارم، حالا از کجا بدهکار شدم که دیگه گذشته از این حرفا
فقط راه حل؟
چاره؟
برو وام بگير
انصار 1 ميليون وام مي ده
به همه هم مي ده
ماهي هم 40 تومن بر مي گردوني سه ساله