من تازه امروز عضو شدم. تا 3 روز باید ادامه بدم ببینم چی میشه. اما تو سایت صفحه پرداخت ها هستش.خودتون ازش برداشتی داشتید ؟ و معتبر هستش ؟
من تازه امروز عضو شدم. تا 3 روز باید ادامه بدم ببینم چی میشه. اما تو سایت صفحه پرداخت ها هستش.خودتون ازش برداشتی داشتید ؟ و معتبر هستش ؟
بله تو همون بنرها هستش. اولی مشخصات رفرال هاست.ممنون من با لپ تاپ میام و رنگ ها ظاهرا متفاوته چون اون قسمتی ک گفتین کادر نارنجی برای من صورتی است و 3 کادر زیر عکس هم سفیده که دومی اینگونه نوشته احتمالا لینک معرف اون قسمته:
Ваша партнерская ссылка для привлечения рефералов:
البته ظاهرا بعده 3 روز از عضویت میشه برداشت کرد.
خیر اون برای اکانت های خاص هستشمینیمم برداشت ۲۵ دلاره ظاهرا
ببینید دوست گرامی شما خودتون توی ترجمه می بینید نوشته حداقل برداشت 1 دلار هستش.من با گوگل ترنسلیت قسمت برداشت ترجمه به فارسی زدم. اینچنین ترجمه کرد:
لطفا توجه داشته باشید که برای تعادل حداقل مقدار برداشت سرمایه در مقدار $ 1.00، برای تعادل B ارائه شده، این مقدار 25.00 $ است. پرداخت آنی و تنها با یک اشتراک در دسترس هستند.
تاریخ افتتاح دامین 2016-april-09 است که تاپیک انحمن بالا در تاریخ 21 می 2016 ساخته شده.تقریبا مال 4 ماه قبله...ممنون. البته اگرم پرداخت داشته باشه مانند بقیه سایتها فقط مدت کوتاهی است. قبلا سایتی چینی عضو بودم که حتی زبان اصلی سایت چینی بود ولی میشد به انگلیسی هم تغییر داد و برداشت اتومات 0.02 دلار بود ولی بعد از مدتی که بیشتریا ارتقا داده بودن حداقل برداشت 10 دلار و بعد اسکم شد.
سلامبرای من هنوز اون لینک 0 هست و 1 نشده یعنی تا 24 ساعت کامل نشه اپدیت نمیشه؟ همچنین سایتهای اسکم هم صفحه پرداخت دارن ولی پرداخت ها یا نمایشی هست یا فقط به تعدادی که سرمایه گذاری کردن و مبالغ کم برداشت میکنن..
من با 3 دلار اكانت خودم را فعال كردم. اما نوشته بايد يه اشتراك بخريد تا برداشت بزنيد.امروز روز چهارم از عضویت هست طبق گفته شما از روز سوم حسابها کامل فعال میشه و میشه برداشت کرد, خودتون برداشت زدید؟