• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1.21 دلار بصورت روزانه + بدون سرمايه گذاري + حداقل برداشت 1 دلار

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
ممنون من با لپ تاپ میام و رنگ ها ظاهرا متفاوته چون اون قسمتی ک گفتین کادر نارنجی برای من صورتی است و 3 کادر زیر عکس هم سفیده که دومی اینگونه نوشته احتمالا لینک معرف اون قسمته:
Ваша партнерская ссылка для привлечения рефералов:
البته ظاهرا بعده 3 روز از عضویت میشه برداشت کرد.
بله تو همون بنرها هستش. اولی مشخصات رفرال هاست.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
من با گوگل ترنسلیت قسمت برداشت ترجمه به فارسی زدم. اینچنین ترجمه کرد:

لطفا توجه داشته باشید که برای تعادل حداقل مقدار برداشت سرمایه در مقدار $ 1.00، برای تعادل B ارائه شده، این مقدار 25.00 $ است. پرداخت آنی و تنها با یک اشتراک در دسترس هستند.

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
من با گوگل ترنسلیت قسمت برداشت ترجمه به فارسی زدم. اینچنین ترجمه کرد:

لطفا توجه داشته باشید که برای تعادل حداقل مقدار برداشت سرمایه در مقدار $ 1.00، برای تعادل B ارائه شده، این مقدار 25.00 $ است. پرداخت آنی و تنها با یک اشتراک در دسترس هستند.
ببینید دوست گرامی شما خودتون توی ترجمه می بینید نوشته حداقل برداشت 1 دلار هستش.
همانطور که گفتم اون برای اکانت سرمایه گذاری هستش که توی بالانس B قرار می گیره. هر روز مقداری سود روی پول سرمایه گذاری میاد و حجمش زیاد میشه. یه جدول مخصوص داره. البته طبق تحقیقاتی که من انجام دادم.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
ممنون. البته اگرم پرداخت داشته باشه مانند بقیه سایتها فقط مدت کوتاهی است. قبلا سایتی چینی عضو بودم که حتی زبان اصلی سایت چینی بود ولی میشد به انگلیسی هم تغییر داد و برداشت اتومات 0.02 دلار بود ولی بعد از مدتی که بیشتریا ارتقا داده بودن حداقل برداشت 10 دلار و بعد اسکم شد.

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون. البته اگرم پرداخت داشته باشه مانند بقیه سایتها فقط مدت کوتاهی است. قبلا سایتی چینی عضو بودم که حتی زبان اصلی سایت چینی بود ولی میشد به انگلیسی هم تغییر داد و برداشت اتومات 0.02 دلار بود ولی بعد از مدتی که بیشتریا ارتقا داده بودن حداقل برداشت 10 دلار و بعد اسکم شد.
تاریخ افتتاح دامین 2016-april-09 است که تاپیک انحمن بالا در تاریخ 21 می 2016 ساخته شده.تقریبا مال 4 ماه قبله...

world15

Registered User
لایک‌ها
837
منم یکم مانیتورینگش رو چک کردم جالبه زبون روسی هست ولی نوشته مدیرش از سرویسی استفاده میکنه که هویتش رو مخفی میکنه:) 127 روز از افتتاحش میگذره البته رنک الکسا 42447 بوده , ارزش سایت $56753.13 , تلفن هم ک نیویورک سیتی خورده

با اینحال باید دید ایا بقیه ایرانی ها تاکنون برداشت داشتند یا ن
http://www.scamadviser.com/check-website/workinetron.com
http://www.scamadviser.com/check-website/workinetron.com

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
صفحه پرداختهاي سايت ديروز و امروز ( 14 و 15 اوت ):

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.JPG

world15

Registered User
لایک‌ها
837
برای من هنوز اون لینک 0 هست و 1 نشده یعنی تا 24 ساعت کامل نشه اپدیت نمیشه؟ همچنین سایتهای اسکم هم صفحه پرداخت دارن ولی بعد از مدتی پرداخت ها یا نمایشی هست یا فقط به تعدادی که سرمایه گذاری کردن و مبالغ کمتر از سرمایه برداشت میکنن پرداخت دارن..

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
برای من هنوز اون لینک 0 هست و 1 نشده یعنی تا 24 ساعت کامل نشه اپدیت نمیشه؟ همچنین سایتهای اسکم هم صفحه پرداخت دارن ولی پرداخت ها یا نمایشی هست یا فقط به تعدادی که سرمایه گذاری کردن و مبالغ کم برداشت میکنن..
سلام
هر 24 ساعت 1 بار بايد كليك بشه روي اون لينك.
حالا فعلا چند روزي كار مي كنم ببينم چي ميشه. يك كليك كردن در روز وقتي از آدم نمي گيره.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
امروز روز چهارم از عضویت هست طبق گفته شما از روز سوم حسابها کامل فعال میشه و میشه برداشت کرد, خودتون برداشت زدید؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
امروز روز چهارم از عضویت هست طبق گفته شما از روز سوم حسابها کامل فعال میشه و میشه برداشت کرد, خودتون برداشت زدید؟
من با 3 دلار اكانت خودم را فعال كردم. اما نوشته بايد يه اشتراك بخريد تا برداشت بزنيد.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
پس ب اون روشی ک گفتین با موجودی ک خودش میده نمیشه برداشت زد. ترجمه که میکردم از حق ترجمه و ... میگفت معلوم نیست چ سایتیه

بالا