batch id و address wallet رو براشون ارسال کردمشماره سفارش و كد هش و لينك رو براشون فرستاديد؟
از طريق قسمت bitcoin verification در قسمت support
بايد شماره سفارش باشه تا بتونن براتون پيدا كنن.batch id و address wallet رو براشون ارسال کردم
شماره سفارش؟
بله 0.00285 بیت کوین برابر با 1.656 دلار درخواست خود سایت بود...بايد شماره سفارش باشه تا بتونن براتون پيدا كنن.
يه سوال شما دقيقا 1.5 دلار ريخين ديگه درسته؟
خدای من...
بازبینی میکنم تغییر میکنه... فایده نداره؟
متن و subject اش هم ارسال میکنید مرسی...شماره سفارش براي هر كس منحصر به فرد هستش و هرگز از بين نمي ره. مگه سايت تعطيل بشه.
يكبار ديگه اقدام كنيد.
از قسمت ساپورت و قسمت bitcoinverification
آقا , شماره سفارش رو من همین چند ساعت پیش عکس گرفتم ...از قسمت ساپورت و قسمت bitcoin verification
موضوع : verify account ( bitcoin)
يوزرنيم فراموش نشه.
hello admin
please verify my account
i send bitcoin to your address: 1NwmdjPPGiPs2iYyuppKAe4PhJzbDyFUN
order no: 13705
username:
hash link: https://blockchain.info/tx/78d625875f5c638d9cce80b38527753bdfca71caf6c592b106e6aeb228ee2812
verify my account
thanks.
آقا , شماره سفارش رو من همین چند ساعت پیش عکس گرفتم ...
یعنی اون چیزی نیست که من اون موقع ارسال کردم...
بعد از هر رفرش شماره سفارش تغییر میکنه ولی آدرس کیف پول برای واریز نه...
نمیدونم چه صیغه ایه ....
من با این شماره سفارش ارسال کنم اشکالی نداره؟
الان دو روز گذشته نه به ایمیل فرستاده شده جواب دادن و نه پرداخت صورت گرفته با اینکه برای مبالغ بالاتر تو این 2 روز صورت گرفته
(پرداخت 32ومشون به حساب payeer بوده که برابر با 1.89 دلاره من یه حساب perfect money درخواست دادم که برابر با 1.86 دلارز شد )
Payment received by the registered & verified members
مشاهده پیوست 957623
کاشکی شما بسته 10 روزه رو خریداری میکردینوشته براي حساب استارتر 7 روز طول مي كشه. حالا يه هفته صبر كنيد ببينيد چي ميشه.
من وريفاي كردم اما با اين سودي كه ميده بعيد مي دونم پرداخت كنه. البته خوب 1.5 دلار چيزي نبود.