• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

10 سنت پرفكت ماني جايزه بگيريد، فقط با يك ثبت نام ساده ، بدون هيچ فعاليت ديگري

hashem_c125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . من با نام كاربري farza5 عضو شدم . قبلا هم با اين نام توي دوتا از سايت هاي ديگتون هم عضو شدم. شماره پرفكت ماني من U7352581

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
ضمن تشكر از شما بابت ثبت نامتون. مبلغ 10 سنت به حساب شما واريز گزديد
eg35sh.jpg

hashem_c125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تشكر . رفتم كه با اين پول يه شير يا خط بازي كنم

coin

Registered User
لایک‌ها
20
این سایت تا سه مرحله زیر مجموعه گیری داره. آیا عضوهای زیر مجموعه های من هم جزو تعداد زیر مجموعه های من حساب خواهند شد و بابت اون ها هم به من پولی میدن یا نه؟

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
این سایت تا سه مرحله زیر مجموعه گیری داره. آیا عضوهای زیر مجموعه های من هم جزو تعداد زیر مجموعه های من حساب خواهند شد و بابت اون ها هم به من پولی میدن یا نه؟
توي حالت عادي خير . چون براي من هم زير مجموعه هاي سه تا مرحله وجود داره اما بابت اونها مبلغي به من پرداخت نشده . اما اينكه توي محيط كاربري ماها سطح هاي دوم و سوم هم نمايش داده ميشه بي حكمت نيست . احتمال داره كه پول اون سطح ها به يه تعداد خاص كه برسه حساب بشه يا اينكه مثلا اگر اون كاربران اقدام به سفارش تبليغ يا خريد يا آپگريد بكنن پرداخت بشه . در اين خصوص نمي تونم دقيق نظر بدم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
به فيش پرداخت نفرات قبلي كه ثبت نام كرده اند دقت كنيد كه براشون واريز كردم. اين 10 سنت تا يه مدت محدودي پرداخت خواهد شد . پس عجله كنيد. فقط يه ثبت نام ساده و رايگان در حد 2 دقيقه

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
يوزر AnthonyAc با شماره پرفكت ماني U7599041 مبلغ 10 سنت هديه عضويت شما پرداخت گرديد
308h9ug.jpg

بالا