• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

100$ جايزه نقدي به كسي كه يه نتوورك خوب معرفي كنه

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من به هر كسي كه بتونه نتوورك بهتر از EBL با پورسانت بيشتر از اي بي ال به من معرفي كنه البته با مدرك.
من بهش 100$ نقدي ميدم.
علاوه بر اون من با كلي زير مجموعه ميام زير مجموعش عضو ميشم :happy:

از اين فرصت طلايي استفاده كنيد و يك نتوورك با پورسانت بيشتر معرفي كنيد. :)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
ببینم کویست شنیدی برا هر 3/3 250 دلار پورسانت میده (بهترین نت ورک جهان هستش)
حالا این هیچی گلد ماین شنیدی
برا هر 3/3 30 دلار میده 1- تا آخر عمرت عضوش هستی 2- هرچقدر مجموعت زیاد بشه پورسانت هات کم نمیشه
3- یه درامد خاصی نزاشته که وقتی من به اون حد رسیدم بندازتم بیرون
4- با 60 دلار یه طلای 375 دلاری میخرم
----------------------------------
زودباش صد دلارمو بده یالا:D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
پیشنهاد من اینه که شماره تماس تو به من بدی باهات تماس بگیرم برای پرزنت اینجا چیزی نمی گم چون به سرنوشت بقیه دچار می شه یعنی حاضرم 100$ بدم چیزی نگم :D
یه نتورکیه که نه GoldQuest نه My7Diamond نه EBL نه Goldmine ارزش شنیدنشو داره 100$ وای چرب :D از همه مهم تر که من روش تاکید دارم آموزشه شه و جدیده

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دیدی نت ورکتون بدرد نمیخوره اگه بدرد میخورد نمیومدی بگی از پشت تلفن پرزنت کنم!
اصلا میدونی ما چجوری پرزنت میکنیم !
میدونی چند نوع جلسه میزاریم میدونی وقتی عضو میشه چند تا کتاب معرفی میکنیم که اول اونا رو بخونه !
میدونی اجازه نمیدیم تو 1هفته اول عضو بیاره !
حالا شما هم برا عضواتون اینکارو میکنین یا پشت تلفن پرزنت میکنین :D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
کی گفت پشت تلفن می خوام پرزنتش کنم؟ :blink: :eek: فقط برای هماهنگی و قرار می خوام باهاشون حرف بزنم.از پشت تلفن و چت جز پروندن طرف هیچی عایدم نمی شه.

حالا شما اصلا می دونی ما چه جوری پرزنت می کنیم؟
ما 7 تا جزو(كتاب نداريم) 4 تا VCD و 3 تا ميتينگ و چند پات لاگ مي گذاريم تا بشه روش حساب باز كرد!
و تا ازمون ازش نگيرم يعني سوال می کنیم اگه جزوه 1 و 2 رو بلد نباشه و 2 تا CD و ميتينگ و نيامده باشه براش پرزنت نمي گذاريم.

من يا ما اصلا دنبال عضو نمي گرديم اگه اينجوري بود منم مثل مبلغين EBL ... خودمو... تا يه عضوي نقطه اميدي...

عضو گيرمون درسته كنده اما از همه پرزنتور مي سازيم منم کوچیک همم منظورم از ما خانواده این نتورکه :happy:
هركسي ازين مراحل و اموزش ما رد بشه پرزنتوره و خيالمون از بابت اون شخص براي هميشه راحته كه هر جا باشه يه پرزنتوره قهاره! :D و هدفمون عضو گیری نیست پرزنتور گیریه! :rolleyes:

و مثل EBL مدل مدرسه تو كلاس و 10-15 نفر و با هم پرزنت نمي كنيم چون يه بار من رفتم تو همين كلاس دفاتر EBL يه جوراي با سوالام اون شخصو واقعا گيج كردم :blush: و كم اورد حتي يه مكث يه توپوق يه اشتباه تو ترتيب گفتار همه رو تو شك ميگذاره و خلاصه همه اون نفرات منفي از دفتر خارج شدن :blush: در صورتي كه اگه Face To Face بود اگه هندل داشت و مجبور نبود 1.5 ساعت فقط حرف بزنه و من اونجا نبودم بهتر جواب مي گرفت :hmm: يا واقعا EBL ها بد تر از Gold شاكي پيدا مي شه چون حتي اطلاعات پرزنتور هاشون غلطه مثلا از ژانويه 2005 ديگه حداقل 60$ نمي ده و 240$ مي ده (اين مطلب و فارسي و درشت صفحه اول سايت رسميش نوشته) اما هنوز بعد 5 ماه دارن مي گن حداقل پرداخت 60$ كيه جوابه ورودي هارو بده؟بعد جلسه با كلي محاسبه ادا مي كردن ايشون كه تو 3 ماه 21 ميليون گيرشون امده اما اولش گفتن كه 500 تا عضو دارم :blink: بازم هست از اين موارد.... :wacko: :blink:

بازم بگم نه GoldQuest نه My7Diamond نه EBL نه Goldmine ، جدیده پیدا کنید پرتقال فروش را :p
چقدر نوشتم :D حيثيتي بود :f34r:

msarastoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان . .

آقا من مطالبي رو كه دوستان عزيز نوشته بودن رو خوندم .. ولي چند نكته قابل عرض هست كه بايد يادآوري كنم . .

تمام نتورك ها خوبن . . و تا حالا پول هاي خوبي هم دادن. . ولي متاسفانه با توجه به محدوديت ها و گير بازار هايي كه توي مملكت ما وجود داره ، هر وقت يكي از اين نتورك ها داره تو ايران پا ميگيره سريع ميان توي راديو و تلوزيون خرابش مي كنن و كاري مي كنن كه همه مي گن اينا كلاهبرداريه . .
حالا نمي دونم تا چه اندازه دوستان آشنايي دارن ولي من خودم يكي از عضوهاي فعال مستركارت Master Card با محمد . ن ( كه واقعا اعجوبه اين كار بود ) ، اي بي ال EBL با ليدري پويا . الف و مجيد . ش و اول از همه هم گلدكويست با ليدري پيام . الف بودم .

بايد بگم توي اينا هم پول هاي بدكي نگرفتم و راضي كننده بود ، اما گفتم با توجه به ساختار مملكت ما اين كارها يه جورهايي ريسك تلقي ميشه . چون هر لحظه احتمال داره توسط برخي عناصر درشون تخته شه . دقيقا همون بلايي كه سر گلدكوييست و مستر كارت و اخيرا هم شنيده ام سر اي بي ال اومده. . تازه از طرفي پيدا كردن زير مجموعه هايي كه از استطاعت مالي بالايي برخوردار باشن و اهل ريسك هاي بالا باشن و با توجه به نرخ معمولا بالاي اين نتورك ها زمان بره . .

با اين مقدمه بايد بگم كه الان دوره نتورك هاي اينترنتي هست . چون توي اين نتورك ها با حداقل سرمايه ( 10 $ ) شما مي تونين خيلي سريع زير مجموعه هاي دو تايي از سرتاسر دنيا پيدا كنين و واقعا به كمسيون قابل توجه اي برسيد . اين نتورك ها اولا چون سرمايه كمي نياز دارن افراد واقعا به راحتي عضو مي شن و نحوه پرداخت سود اون ها هم ديگه به مطابقت كردن شاخه هاي LEFT و RIGHT بستگي نداره و با كسب هر نفر كمسيون اون همون لحظه به حساب اينترنتي شما ( Egold ) واريز مي شه كه قابل برداشت مي باشد و تازه نيازي به جلسات پرزنت و پات لاگ هاي زمان بر هم نداره .

براي مثال من سايت خوبي مي شناسم كه توي اون با 10$ عضو ميشيد و با كسب دو مجموعه كار شما تمومه و بايد مجموعه هاي شما كسب زير مجموعه كنن . در نهايت بعد از تكميل زير مجموعه ها شما به كمسيون بالغ بر 70000$ كه معادل حدودي 60 ميليون تومان ميباشد مي رسيد .

من توضيحات كامل اون رو توي لينك زير گذاشتم و يه كار و به قولي ايده جديدي كه ارايه كردم اينه كه شما بعد از عضو شدن ID شماره شناسه شما در سايت قرار مي گيره تا افراد جديد به عنوان معرف شما رو انتخاب كنن و در واقع تبليغ براي شما صورت مي گيره تا خيلي زود به كمسيون ها برسيد .

و در آخر :

ميليونر اينترنتي - كري رادل :
كسي كه در دنياي مجازي اينترنت هوشمندانه فعاليت مي كند درآمد بيشتري دارد نسبت به آنكه در دنياي حقيقي به سختي كار مي كند .

اينم لينك سايت : http://www.msarastoo.4t.com/princekin.htm

همگي موفق باشيد . . قربون شما فعلا باي . . . :cool:

mahsak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
mehrzad6262
منظورت Vampire بود؟؟؟؟؟؟؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خون آشام؟ :blink:

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
با ايگولد كار ميكنه؟
نه
يه سيستم دانشگاه مجازي كه عضو بشي به همه جزوات دسترسي داري .رشته مورد علاقه را انتخاب ميكني جزوه هاش رو دانلود ميكني و بعد از مدتي امتحان ميدي اگه قبول بشي مدركشو واست هر جاي دنيا باشي ميفرستن.كه اگه بخواي ميتوني با اون مدرك تو دانشگاههاي انگلستان ادامه تحصيل هم بدي اگه خواستي.
حامي هاشم 2 تا از بزرگترين موسسه هاي آموزش مجازي هستن.

جالب اينجاست كه شما هم درس ميخوني هم براي معرفي افراد به سيستم پورسانت ميگيري.

هزينه عضويت 75000 تومان.(با 75000 تومان به هر جزوه اي بخواي دسترسي داري يعني تحصيل با 75000 تومان)

هر 1 و 1 كي 10 دلار بهت ميده. :) :) :)

هر كس تمايل داشت من در خدمتم.از لحاظ ساپورت ايكاردهاشم بگم كه هيچ مشكلي نيست.

اين هم بگم كه من يك سمتم رو بالا سري ها ميچينن و من دارم فقط اين سمت ديگمو پر ميكنم و هر كس را عضو سيستم ميكنم پشت سر نفر قبلي قرار ميدم با اين حساب يك سمت شما از ساپورت خوبي از لحاظ زير مجموعه بهره مند ميشه.

hani52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من
من در مورد سيستماي نتورك زياد مطالعه كردم و تو يكي دو تاش كار كردم ولي تنها نتوركي كه با وجود كم بودن پورسانتش نظرمو جلب كرد سيستم بازاريابي زيره
حالا چرا اوونو براي فعاليت انتخاب كردم
1-قبول پورسانتش كمه اما ايرانيه-سودش تو جيب شركتاي ايراني ميره
2-مطمئنه چون شركتش معتبره و سالها تو عرصه فرهنگ فعاله
3-به گسترش فرهنگ مطالعه تو جامعه كمك ميكنه
4-كارت اعتباريم ميده كه جزئ اوليناس توايران
5-كلي تخفيفاي مختلف براي كارت ايترتت كارت تلفن و كتاب ميده
6-پورسانتتو مستقيما به حساب بانكيت واريز ميكنه
7-حق عضويتش فقط 14000 تومنه
8-يه تجربه خوبه براي آشنايي با كار نتورك و پيدا كردن زيرگروه
9- من الان حدودا دويست هزار تومن ازش تو ماه در ميارم كه داره زياد ميشه
10-پرزنتش خيلي سادس
با مزاياش بيشتر آشنا شيد
http://iranbin.com/ECard.aspx

اگه صلاح دونستيد تو اين سيستم كار كنيد با آي دي زير ثبت نام كنيد
HOMO923006001
HOMO923006001

ممنون از وقتتون

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بر اساس قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران هر ايراني ميتواند سالي 6 هزار دلار از كشور خارج كنه.
پس 30 يا 182 يا 1000 دلار خارج كردن نبايد ضرري با مملكت بزنه.
دز ضمن سود هم بر گردونده ميشه پس خيلي كمتر از اين حرفا ارز خارج ميشه

مسئله خارج شدن ارز هم يه بهونس
تمام اين سم پاشي منفي كه انجام ميشه براي اينه كه در صد ورود افراد رو به اين سيستم ها كاهش بدن.
خوي خيلي به نفع جيبشونه كه پولي كه من براي اين سيستم ميدم بزارم توي بانك تا توي قرعه كشي ماكسيما برنده بشم(البته هر صد هزار نفر 1 ماكسيما) :lol:

پس اين سيستمها نه مشكل شرعي داره نه ارز خارج ميشه و نه چيز ديگري فقط به خاطر همينه كه هممون ميدونيم .
بهتره كه واقع بين باشيم :)

dolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بياييد با راي به هاشمي افسار قدرت را به **** طالبان ، سركرده القائده ، شورشي بزرگ ، فراري از افغانستان ( احمدي نژاد ) نسپاريم .
ما بر و بچ نت وركي همگي به هاشمي راي مي دهيم .
ما جوانان غير بسيجي به هاشمي راي مي دهيم .
تويي كه دور اول راي ندادي ، بيا كه اينبار سرنوشت كشورت در خطره . ما جوانان ، سياسيون ، غير بسيجيان ، هاشمي را نسبت به احمدي نژاد اصلحتر ميدانيم .
مطمئننا كسي كه مظلوم است جار نخواهد زد من مظلومم ، من رجاييم . احمدي نژاد را يك دروغگوي مظلوم بيش نميدانيم .

jigily_pigily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدير پست بالا بی ربطه پاکش کن بابا
اصلاً دستمال کشی شبکه اي زياد جالب نيست!!!!

rk1001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو همین سایت یه مطلبی نوشتم با عنوان:
یه سایت معتبر ایرانی برای کسب درآمد(نتورک)
اونجا رو بخون .میتونی با [email protected] هم سوالی داشتی بپرسی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اگه واقعا طالب يه سيستم خوب و محشر هستي کافيه يه 10 روز صبر کني . هر کسي که ميخواد اين ميل منو داشته باشه و اگه دوست داره اعلام آمادگي کنه اين سيستم که نميتونم اسمش رو بگم داراي امکاناتي هست که دهنتون وا ميمونه . گلد کوئستو اين سيستماي ديگرو چنان لوله ميکنه که خودشون نفهمن از کجا خوردن و اين سيستم تو ايرا خيلي جديده زير 1000 نفر عضو داره درآمدش به حديه که تا آخر عمرت بشين بخور . از نظر اعتبار شرکتم بگم گلد کوئست پيشش مثل بقالي در مقابل فروشگاه زنجيره ايه . توضيحات باشه واسه بعد. اگه نتوورکر باشي ميدوني که اينجوري توضيح نميدن . فقط هرکي دوست داره به من ميل بزنه و آدرس ميلشو بده تا بعد از 7-8-10 رو زديگه من باهاش تماس ميگيرم. فقط بگم که جلسات حضوري برگزار ميشه. هرکي دوست داشت من در خدمتم.
[email protected]

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از mehrzad_50cent :
سلام بچه ها
من به هر كسي كه بتونه نتوورك بهتر از EBL با پورسانت بيشتر از اي بي ال به من معرفي كنه البته با مدرك.
من بهش 100$ نقدي ميدم.
علاوه بر اون من با كلي زير مجموعه ميام زير مجموعش عضو ميشم :happy:

از اين فرصت طلايي استفاده كنيد و يك نتوورك با پورسانت بيشتر معرفي كنيد. :)
ميتوني تو هركدوم كه دوستاي ديگه گفتن بري ولي يه سيستم دارم با سود دهي n برار گلد کوئستو اي بي ال و همه اينا که ميشناسي. فقط 10 روز صبر کن و عجله نکن با شرايطي که گفتي واسه زير مجموعه داري مطمئنم تو اين سيستم بعد 3 ماه به جاي ميرسي که لباسات از دلار باشه. فقز عجله نکن و اگه بعد 10 روز از اين سيستم که ميگم خوشت نيومد من 1000 دلار جريمه الافيتو ميدم.
اگه ÷ايه اي ميل بزن.
[email protected]

بالا