mehrzad_50cent
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 62
- لایکها
- 0
اميدوارم empowerism نباشه
به نقل از shervinrv :ميتوني تو هركدوم كه دوستاي ديگه گفتن بري ولي يه سيستم دارم با سود دهي n برار گلد کوئستو اي بي ال و همه اينا که ميشناسي. فقط 10 روز صبر کن و عجله نکن با شرايطي که گفتي واسه زير مجموعه داري مطمئنم تو اين سيستم بعد 3 ماه به جاي ميرسي که لباسات از دلار باشه. فقز عجله نکن و اگه بعد 10 روز از اين سيستم که ميگم خوشت نيومد من 1000 دلار جريمه الافيتو ميدم.
اگه ÷ايه اي ميل بزن.
[email protected]
gold bestبه نقل از shervinrv :اگه واقعا طالب يه سيستم خوب و محشر هستي کافيه يه 10 روز صبر کني . هر کسي که ميخواد اين ميل منو داشته باشه و اگه دوست داره اعلام آمادگي کنه اين سيستم که نميتونم اسمش رو بگم داراي امکاناتي هست که دهنتون وا ميمونه . گلد کوئستو اين سيستماي ديگرو چنان لوله ميکنه که خودشون نفهمن از کجا خوردن و اين سيستم تو ايرا خيلي جديده زير 1000 نفر عضو داره درآمدش به حديه که تا آخر عمرت بشين بخور . از نظر اعتبار شرکتم بگم گلد کوئست پيشش مثل بقالي در مقابل فروشگاه زنجيره ايه . توضيحات باشه واسه بعد. اگه نتوورکر باشي ميدوني که اينجوري توضيح نميدن . فقط هرکي دوست داره به من ميل بزنه و آدرس ميلشو بده تا بعد از 7-8-10 رو زديگه من باهاش تماس ميگيرم. فقط بگم که جلسات حضوري برگزار ميشه. هرکي دوست داشت من در خدمتم.
[email protected]
جالب گفتي . نه واسه اون نيست.به نقل از Mehrzad6262 :چرا حالا 10 روز ديگه؟ نكنه شما عضو نشدي 10 روز ديگه پولت جور مي شه بعد عضو مي گيريد
1000 دلار جريمه بابت خوش نيامدن؟ داره چشمك مي زنه ها من از الان خوشم نمياد 1000$ ما رو بده بريم
حالا چي هست؟ :blush:
خوشم مياد اينكاره اي. هستي توش؟ حال ميكني؟ خدايي آموزشاش محشره؟ ليدر رو معرفت كيه بگو شايد آشنا درومديبه نقل از mehrzad_50cent :اميدوارم empowerism نباشه