• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

100$ جايزه نقدي به كسي كه يه نتوورك خوب معرفي كنه

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از shervinrv :
ميتوني تو هركدوم كه دوستاي ديگه گفتن بري ولي يه سيستم دارم با سود دهي n برار گلد کوئستو اي بي ال و همه اينا که ميشناسي. فقط 10 روز صبر کن و عجله نکن با شرايطي که گفتي واسه زير مجموعه داري مطمئنم تو اين سيستم بعد 3 ماه به جاي ميرسي که لباسات از دلار باشه. فقز عجله نکن و اگه بعد 10 روز از اين سيستم که ميگم خوشت نيومد من 1000 دلار جريمه الافيتو ميدم.
اگه ÷ايه اي ميل بزن.
[email protected]

چرا حالا 10 روز ديگه؟ نكنه شما عضو نشدي 10 روز ديگه پولت جور مي شه ;) بعد عضو مي گيريد :D
1000 دلار جريمه بابت خوش نيامدن؟ :rolleyes: :D داره چشمك مي زنه ها من از الان خوشم نمياد :( 1000$ ما رو بده بريم
حالا چي هست؟ :blush:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از shervinrv :
اگه واقعا طالب يه سيستم خوب و محشر هستي کافيه يه 10 روز صبر کني . هر کسي که ميخواد اين ميل منو داشته باشه و اگه دوست داره اعلام آمادگي کنه اين سيستم که نميتونم اسمش رو بگم داراي امکاناتي هست که دهنتون وا ميمونه . گلد کوئستو اين سيستماي ديگرو چنان لوله ميکنه که خودشون نفهمن از کجا خوردن و اين سيستم تو ايرا خيلي جديده زير 1000 نفر عضو داره درآمدش به حديه که تا آخر عمرت بشين بخور . از نظر اعتبار شرکتم بگم گلد کوئست پيشش مثل بقالي در مقابل فروشگاه زنجيره ايه . توضيحات باشه واسه بعد. اگه نتوورکر باشي ميدوني که اينجوري توضيح نميدن . فقط هرکي دوست داره به من ميل بزنه و آدرس ميلشو بده تا بعد از 7-8-10 رو زديگه من باهاش تماس ميگيرم. فقط بگم که جلسات حضوري برگزار ميشه. هرکي دوست داشت من در خدمتم.
[email protected]
;) gold best

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از Mehrzad6262 :
چرا حالا 10 روز ديگه؟ نكنه شما عضو نشدي 10 روز ديگه پولت جور مي شه ;) بعد عضو مي گيريد :D
1000 دلار جريمه بابت خوش نيامدن؟ :rolleyes: :D داره چشمك مي زنه ها من از الان خوشم نمياد :( 1000$ ما رو بده بريم
حالا چي هست؟ :blush:
:D جالب گفتي . نه واسه اون نيست.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از mehrzad_50cent :
اميدوارم empowerism نباشه :rolleyes:
خوشم مياد اينكاره اي. هستي توش؟ حال ميكني؟ خدايي آموزشاش محشره؟ ليدر رو معرفت كيه بگو شايد آشنا درومدي

Hitman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازگي در يك سيستم عضو شدم كه خيلي پلان قويي داره و چون در گلدكوئست هم پرزنت شدم در مقايسه با گلد كوئست مزاياي زير رو داره
1- محصول اون
2- پورسانت دهي و سقف اون
3-جديد بودن اون
4- و از همه مهمتر پلان بسيار قوي و جالبش
توضيح اينكه من مخالف نتورك ماركتينگ بودم ولي پس از آشنايي با اين سيستم دليلي براي مخالفت پيدا نكردم و عضو شدم شما هم اگر مايل باشيد و توضيحات بيشتري بخواهيد به من ايميل بزنيد
[email protected]

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک نتورک خوب من سراغ دارم که نه تعادل می خواد نه ریسک داره با 40 نفر هم سیکلش کامل میشه عضویتشم 20000 تومان که همون level1 پسش می گیری یعنی ریسک هم نداره :)
اگر خواستی باهام تماس بگیر [email protected] یا همینجا pm بده

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

چرا empowerism نباشه.به نظر من كه بهتربنه (نه تعادل ميخواد نه ايكارد و سودش هم مادامالعمره و البته ميتونيد دلايل بيشترش رو در اين آدرس ببينيد:http://www.e-gold4u.com/empowerismp.html

موفق باشيد

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
منو باش فكر كردم گفته 100$ جايزه نقدي به كسي كه يه نوت بوك خوب معرفي كنه ، سريع اومدم كه جايزه بگيرم !!!

majidh21ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam man ye networkere movafagham ke fekr nemikonam kasi network behtar az networke man beshnase
ino motmaenam
age dost dashty ba behtarin network ashna shi baham tamas begir
shak nakon
[email protected]

ashkanbamaram

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خیلی جالبه :rolleyes:
در جریان باشید که من کاری دارم که :
سابقه نمیخواد
به هیچ عنوان ریسک نداره
سرمایه نمیخواد
ورشکستگی نداره
تعیین صلاحیت نداره
پایان خدمت نداره
بازنشستگی نداره
ترس و واهمه از دست دادن مال نداری
جونم براتون بگه؛
حتی در صورتی هم که کار نکنی باز هم سود کردی (سود از خرید کالات ;) )
و........

بالا