• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

11 برتری Galaxy S4 سامسونگ در مقابل iPhone 5s

IT GALAXY

Registered User
لایک‌ها
277

S4 VS iPhone 5s BUSINESSINSIDER

آیفون 5s، جدیدترین محصول اپل، چند روزی است که وارد بازار شده است. بررسی‌های اولیه‌ی این تلفن همراه بسیار رضایت‌بخش بوده‌اند، اما شاید برای بسیاری این سوال مطرح شود که آیفون 5s در مقابل بزرگ‌ترین رقیبش یعنی گلکسی اس 4 سامسونگ در چه حد و اندازه‌ای ظاهر خواهد شد. در ادامه 11 مورد از برتری‌های گلکسی اس 4 نسبت به آیفون 5s معرفی می‌شوند.

چندی پیش در زومیت ویدیویی را منتشر کردیم که در آن سرعت اجرای فرامین مشترک در دو تلفن گلکسی اس 4 سامسونگ و آیفون 5s اپل به تصویر کشیده شد و در آن نشان دادیم که 5s، سریع‌تر از S4 عمل می‌کند. حال در این مقاله قصد داریم 11 مورد از برتری‌های S4 نسبت به 5s را برشماریم.
[h=2]فرستنده اینفرارد (IR)[/h] گلکسی اس 4 به ماژول مادون قرمز(IR) مجهز است (که در قسمت فوقانی دستگاه قرار دارد) و با استفاده از آن به عنوان ریموت کنترلی همه کاره قادر خواهید بود کنترل دستگاه‌هایی نظیر تلویزیون، دی وی دی پلیر و غیره را بدست بگیرید. همچنین این تلفن همراه با استفاده از یک اپلیکیشن خاص می‌تواند داده‌های مربوط به شبکه‌های کابلی یا ماهواره‌ای را دریافت کرده و نمایش دهد.

IR_module_in_gs4.jpg

[h=2]NFC[/h] پرچمدار سامسونگ از NFC (ارتباطات میدان نزدیک) بهره می‌برد. با استفاده از NFC، قابلیت‌هایی نظیر انواع پرداخت بی سیم یا تبادل اطلاعات با دیگر تلفن‌ها و حتی جفت شدن تلفن همراه با لوازم جانبی همچون هدست نیز فراهم خواهد شد.

gs4_NFC.jpg

[h=2]پشتیبانی از درگاه Micro SD[/h] حافظه‌ی داخلی گلکسی اس 4 به راحتی با استفاده از حافظه‌های Micro SD قابل ارتقاء است. این کارت حافظه‌ها ارزان هستند بطوری که با پراخت هزینه‌ای در حدود 20 دلار می‌توانید تا 32 گیگابایت افزایش حافظه را تجربه کنید. این در حالیست که ارتقاء حافظه‌ای مشابه در آیفون 5S هزینه‌ای 100 دلاری در بر خواهد داشت.

storage_slot.jpg

[h=2]تعویض آسان باتری[/h] باطری تلفن همراهتان همیشه کارایی و توان روزهای اول را ارائه نخواهد داد، بنا بر این قابلیت تعویض باطری در گلکسی اس 4 شاید برای بسیاری یک مزیت محسوب شود.

Replacable-battery.jpg

[h=2]پخش ویدیو 1080p[/h] پخش روان ویدئو با رزولوشن 1080p از دیگر ویژگی‌های گلکسی اس 4 محسوب می‌شود. این قابلیت هنوز هم در بسیاری از تلفن‌های رده بالا نظیر آیفون دیده نمی‌شود.

gs4_video_testing.jpg

[h=2]صفحه نمایش بزرگ‌تر[/h] صفحه نمایش گلکسی اس 4 تقریبا یک اینچ از نمایشگر آیفون 5s بزرگ‌تر است، همین عامل باعث می‌شود تا فضای بیشتری را برای وب گردی و انجام امور مختلف در دسترس داشته باشید.

gs4-size.jpg

[h=2]بازی چندنفره[/h] اپلیکیشنی به نام Group Play از طریق ارتباط بی‌سیم، قابلیت‌هایی نظیر انجام بازی‌های دسته‌جمعی، استریم آهنگ‌ها و اشتراک‌گذاری عکس‌ها با دیگران را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. استریم آهنگ‌ها به این معنی است که گلکسی اس 4 همزمان با پخش یک آهنگ، از بقیه تلفن‌های گلکسی اس 4 مجاور (حداکثر 8 دستگاه) به عنوان بلندگو استفاده می‌کند. این قابلیت‌ها در آیفون 5s بصورت محدود و ابتدایی و فقط در قالب تبادل عکس، لینک و ارسال فهرست مخاطبان وجود دارد.

group_play.jpg

[h=2]قابلیت‌های جذاب دوربین[/h] اپلیکیشن دوربین گلکسی اس 4 قابلیت‌های کاربردی بسیاری دارد. برای مثال با استفاده از قابلیت Eraser می‌توانید تصاویر مات ( مثلا تصویر رهگذری در پس زمینه) را در پس زمینه‌ی عکس‌ها پاک کنید یا عکس‌هایی متحرک (انیمیشن) با فرمت GIF تهیه کنید. حتی می‌توانید قسمت‌هایی از یک عکس را متحرک کنید وبقیه‌ی بخش‌ها را ثابت نگه دارید. در مقابل، قابلیت فیلم‌برداری آهسته (Slow-Motion) و برخی فیلترهای شبیه اینستگرام از امکانات جالب آیفون 5s محسوب می‌شوند.

gs4_for_camera_feature.jpg

[h=2]کنترل از طریق چشم[/h] با استفاده از قابلیت Smart Stay، گلکسی اس 4 چشم‌های شما را تشخیص می‌دهد و صفحه نمایش این گوشی تا زمانی که به آن نگاه کنید روشن خواهد ماند. این قابلیت هنگام مطالعه و به منظور جلوگیری از خاموش شدن صفحه نمایش، بسیار سودمند خواهد بود.

smart_stay_in_gs4.jpg

[h=2]درگاه استاندارد میکرو USB[/h] در گلکسی اس 4، عملیات شارژ باطری و همگام‌سازی با کامپیوتر از طریق درگاه micro USB صورت می‌گیرد. با توجه به فراگیرشدن استاندارد USB، این تلفن همراه امکان برقراری ارتباط با طیف وسیع‌تری از دستگاه‌ها و ابزارهای جانبی را خواهد داشت.

micro_usb_port_in_gs4.jpg

[h=2]مالتی تسکینگ[/h] در گلکسی اس 4 امکان مشاهده‌ی محیط کاربری دو اپلیکیشن که در حال اجرا هستند به صورت همزمان و در یک صفحه وجود دارد.

two_app_UI_show_in_gs4.jpg

منبع BUSINESSINSIDERلینک مطلب

kingmori

Registered User
لایک‌ها
34
عالی بود ,آخه ایفون هم شد گوشی ؟؟؟؟!!!!

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk now Free

recover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از اطلاع رسونیتون خیلی جالب بود

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
شاید امکانات اس 4 بهتر از اپل باشه دوربین و سی پی یو اما اپل نمیاد 8 هسته رو گوشی بذاره چون گوشی خیلی داغ میکنه و بنظر من زیاد جالب نیست گوشی هم باید ظریف باشه هم خوشگل که آیفون همه اینارو داره

ealjalil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چندین برتریش دقیقا چرت بود ! یعنی دقیقا مشخصه که نویسنده فقط سعیش بر این بوده که تعداد برتری ها رو همینجوری ببره بالاتر !
مثل میکرو اس دی ! تعوضی آسان باتری ! پخش 1080 ! صفحه نمایش بزرگتر ! قابلیت های جذاب دوربین ! بازی چند نفره رو اپل چندین نسل ـه داره با گیم سنتر یدک میکشه ! (از نسل چهارم iOS )
ان اف سی هم اپل آخرین بار روی آیفون فور اس استفاده کرد ازش ! از همون موقع طرفداران سامی دارن روش مانور میدن ! هر بار که اپل یه گوشی جدید میزنه مانور سامی ها هم روی ان اف سی شروع میشه !

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
آىفون واقعا کارکردن باهاش راحتتره و لذت بىشترى به آدم مىده ...

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
خوشم اوم داداش تو ام بامن هم عقیده ای

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
تنها برتری به حق اس 4 نسبت به آیفون سایز ال سی دیش هست و بقیه مواردی که گفته همه چرت و پرت هستن. تو اسمارت فون نرم افزار تعین کننده اس که اپل یکه تازه میدان هستش. از مشکلات هنگ کردن و امنیت پایین اندروید و .. هم بگذریم که اپل با این موارد بیگانه هستش.

basshunter

Registered User
لایک‌ها
163
جالبه!! سنسور اثر انگشت اىفون مىارزه به کله اس 4!!

Sent from my HTC One X using Tapatalk

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
برتری های اس 4 نسبت به آیفون:

نصب راحت برنامه ها بدون نیاز به اکانت، عدم نیاز به اتصال به کامپیوتر و نصب نرم افزار iTunes، تبادل راحت اطلاعات بین گوشی های اندرویدی مثل برنامه، عکس، کلیپ، فیلم و ... از طریق بلوتوث و Wifi Direct

انتقال راحت اطلاعات با PC بصورت فولدری مثلاً ریختن آهنگ ها، کلیپ ها و فیلم ها با فولدرهای مجزا که در اپل اصلاً امکان پذیر نیست!

امکان نصب کارت حافظه میکرو اس دی برای افزایش حجم اطلاعات روی گوشی و جلوگیری از حذف عکس ها و اطلاعات مهم هنگام فکتوری ریست کردن گوشی.

امکان ریختن و نصب برنامه از هر PC بدون حذف شدن برنامه های قبلی!

امکان انتقال و پخش سایر فرمت های تصویری با نصب پلیرهای قدرتمند جهت اجرای فیلم های زیرنویس فارسی، فیلم های DVD و ...

صفحه نمایش بزرگتر، امکان دیدن فایل ها و فولدرها و کپی و کات کردن و مدیریت فایل ها.

قیمت ارزان تر و مناسب تر.

چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید...
بهتره تعصب رو گذاشت کنار و حقیقت ها رو دید...
انصافاً با گوشی های اندرویدی یه کارهایی میشه کرد که با آیفون ها اصلاً نمیشه! باید تجربه کرد تا فهمید!
اگه IOS خوب بود، دست کم یه شرکت دیگه غیر از اپل، ازش استفاده میکرد!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

نصب راحت برنامه ها بدون نیاز به اکانت، عدم نیاز به اتصال به کامپیوتر و نصب نرم افزار iTunes، تبادل راحت اطلاعات بین گوشی های اندرویدی مثل برنامه، عکس، کلیپ، فیلم و ... از طریق بلوتوث و Wifi Direct

انتقال راحت اطلاعات با PC بصورت فولدری مثلاً ریختن آهنگ ها، کلیپ ها و فیلم ها با فولدرهای مجزا که در اپل اصلاً امکان پذیر نیست!

امکان نصب کارت حافظه میکرو اس دی برای افزایش حجم اطلاعات روی گوشی و جلوگیری از حذف عکس ها و اطلاعات مهم هنگام فکتوری ریست کردن گوشی.

امکان انتقال و پخش سایر فرمت های تصویری با نصب پلیرهای قدرتمند جهت اجرای فیلم های زیرنویس فارسی، فیلم های DVD و ...

صفحه نمایش بزرگتر، امکان دیدن فایل ها و فولدرها و کپی و کات کردن و مدیریت فایل ها.

انصافاً با گوشی های اندرویدی یه کارهایی میشه کرد که با آیفون ها اصلاً نمیشه! باید تجربه کرد تا فهمید!

اینایی که شما میگی برتری بیشتر از نصفش از نظر من معایبه

پس مشخصه اصن نمی دونی اپل چیه! آیفون به چی می گن ;)

AppleBaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

داداش شما مثل اینکه از دنیا عقبیا ...

1 : الان کجای کار با ایفون سخته .؟ شما راحت میتونی با استفاده از برنامه هایی مثل ایتولز ، ایفانباکس ، تانگبو و حتی راحت ترین ان PP25 دیتا منتقل کنی . فکر کنم بهتر از کپی پیست کردن باشه .
2 : در اپل ریختن فولدر امکان پذیر نیست ؟ شما مواظب خودت باش یه وقت ندزدنت با این همه اطلاعات
3 : اپل دیوایس هاش رو با حافظه های 16 و 32 و 64 گیگ میده . شما مجبوری زمانی که به حافظه زیاد مثل 64 گیگ نیاز داری بری 16 گیگ بخری ؟؟؟؟؟!!!!
4 : این که دیگه خیلی خنده دار بود . شما رفتی یه چیز از ایتونز یاد گرفتی اومدی اینجا داری حرف میزنی . و اصلا نمیدونی اون اتفاق فقط در زمان خاص میوفته که تو بی دقتی کنی . در ضمن این هیچ ربطی کامپیوتر دیگه نداره و تو الان بری توی کامپیوتر خودت با اپل ایدی خودت یه برنامه نصب
کنی بعد یه اپل ایدی دیگه نصب کنید اون برنامه ازت اپل ایدی قبلی رو میخواد . اول برو یاد بگیر چیه بعد بیا حرف بزن !
5 : ایفون پلیر نداره نه ؟ نمیتونی پلیر های مختلف با امکانات مختلف روش نصب کنی ؟!؟!؟!؟!؟!؟ میگم از دنیا عقبی
6 : صفحه نمایش بزرگ تر مزینه ؟؟ این سامسونگ دیگه داره شورشو در میاره . نمیدونم این سری گوشی های Note یا همین S رو چیکار میخواد بکنه . هر نسل که بزرگ تر میشن . دو دست اصلا جا نمیشن . با یه دست نمیتونی باهاشون کار کنی . بد دست هستند .
7 : خوب معلومه که اپل باید گرون تر باشه . این امکانات اپل رو ببین . سنسور اثر انگشتش می ارزه به کل کمپانی سامسونگ . شما ها هم که زورتون نمیرسه برای خودتون خرج کنید برید با همون پلاستیک دوزاری تون حال کنید .

چه کارهایی میشه با اندروید کرد که با iOS نمیشه ؟ نام ببر دیگه
اگه اندرویدم خوب بود سیستم عامل خودش رو برای خودش نگه میداشت و برای خودش محصولات انحصاری و تک ارائه میکرد نه اینکه هر کی از راه میرسه ( حتی ایرانیا ) میان یه اندروید میزنن رو گوشیشون .

درضمن کوچولو اول ببین چی داری میگی بعد پست بده . یه ذره از اون مغزت که اکبند نگه داشتی هم استفاده کن .

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
داداش شما مثل اینکه از دنیا عقبیا ...

1 : الان کجای کار با ایفون سخته .؟ شما راحت میتونی با استفاده از برنامه هایی مثل ایتولز ، ایفانباکس ، تانگبو و حتی راحت ترین ان PP25 دیتا منتقل کنی . فکر کنم بهتر از کپی پیست کردن باشه .
2 : در اپل ریختن فولدر امکان پذیر نیست ؟ شما مواظب خودت باش یه وقت ندزدنت با این همه اطلاعات
3 : اپل دیوایس هاش رو با حافظه های 16 و 32 و 64 گیگ میده . شما مجبوری زمانی که به حافظه زیاد مثل 64 گیگ نیاز داری بری 16 گیگ بخری ؟؟؟؟؟!!!!
4 : این که دیگه خیلی خنده دار بود . شما رفتی یه چیز از ایتونز یاد گرفتی اومدی اینجا داری حرف میزنی . و اصلا نمیدونی اون اتفاق فقط در زمان خاص میوفته که تو بی دقتی کنی . در ضمن این هیچ ربطی کامپیوتر دیگه نداره و تو الان بری توی کامپیوتر خودت با اپل ایدی خودت یه برنامه نصب
کنی بعد یه اپل ایدی دیگه نصب کنید اون برنامه ازت اپل ایدی قبلی رو میخواد . اول برو یاد بگیر چیه بعد بیا حرف بزن !
5 : ایفون پلیر نداره نه ؟ نمیتونی پلیر های مختلف با امکانات مختلف روش نصب کنی ؟!؟!؟!؟!؟!؟ میگم از دنیا عقبی
6 : صفحه نمایش بزرگ تر مزینه ؟؟ این سامسونگ دیگه داره شورشو در میاره . نمیدونم این سری گوشی های Note یا همین S رو چیکار میخواد بکنه . هر نسل که بزرگ تر میشن . دو دست اصلا جا نمیشن . با یه دست نمیتونی باهاشون کار کنی . بد دست هستند .
7 : خوب معلومه که اپل باید گرون تر باشه . این امکانات اپل رو ببین . سنسور اثر انگشتش می ارزه به کل کمپانی سامسونگ . شما ها هم که زورتون نمیرسه برای خودتون خرج کنید برید با همون پلاستیک دوزاری تون حال کنید .

چه کارهایی میشه با اندروید کرد که با iOS نمیشه ؟ نام ببر دیگه
اگه اندرویدم خوب بود سیستم عامل خودش رو برای خودش نگه میداشت و برای خودش محصولات انحصاری و تک ارائه میکرد نه اینکه هر کی از راه میرسه ( حتی ایرانیا ) میان یه اندروید میزنن رو گوشیشون .

درضمن کوچولو اول ببین چی داری میگی بعد پست بده . یه ذره از اون مغزت که اکبند نگه داشتی هم استفاده کن .
داداش داغ نکن،عصبی هم نشو :D
آیفون تو که ازت نگرفتن،برو باهاش حال کن،هر کی دلش به یه چی خوشه!
در مورد انحصاری نبودنش باید بگم گوگل مار هفت خطه!
شرکت موتورولا رو خرید!
با ال جی رو هم ریخته!
این انحصاری نبودنش هم واسه اینه که صبر کرده فراگیر بشه آندروید بعد ورژن های جدیدش رو انحصاری کنه!
اگه نمیدونی الان سامسونگ هم داره روی یه سیستم عامل جدید کار میکنه چون میدونه دیر و زود گوگل انحصاریش میکنه!
شما هم کمی اطلاعاتت رو ببر بالا و درمورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر نفرما ;)

پلاستیک بده؟ چرا 5C پلاستیکی شد؟
گرون تره؟
چی ش میرزه که گرون تره؟!!؟!سخت افزارش نصف یه گوشی با همون قیمته!فقـــط و فقـــط پول مارک شو میگیره
شما یه کم اطلاعاتت رو زیاد کن که بدونی پردازنده های اپل رو سامسونگ تولید میکرد!سامسونگ در پیتی نیست،اگه بود غول فروش اسمارت فون تو دنیا نبود!فعلا که اپل داره میکشه پایین،سامسونگ میکنه تو : )
بعدشم شمـــــــــا مایه داری!
یه شرکت هم باید به فکر بیچـــاره هایی مثل ما که پولشــون از پارو بالـــا نمیره باشه که بتونن تجربه ی اسمارت فون داشته باشند یا نه!؟!؟
من الان نوت 2 خریدم که با پولش 4s بهم میدادن،4s کجا نوت2 کجا : )
نوت 2 هم فوق العاده خوش دسته و اصلا احساس بدی ندارم نسبت به سایزش×
و در آخر،من اپل رو بر خلاف شما شرکت بدی نمیدونم،صفحه نمایش های رتینا،بدنه های مقاوم،آپدیت ها وساپورت های فوق العاده ش،مشتری مداریش! ولی هر برندی علاقه مندای خاصی داره ;) من سامسونگ و اندروید رو دوس دارم با هیچی م عوضش نمیکنم

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
شما بنچمارك هاى 5s و s4 رو مقايسه كنين بعد مى بينين كه به اسم نيست و با همون دو تا هسته كل 8 تا هسته تونو قورت مى ده يه آبم بالاش مى خوره
پول ندارى؟ خوب برو آيپاد تاچ بگير خيلى هم دوست داشتى يه gmate بگير 200 تومن

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
شما بنچمارك هاى 5s و s4 رو مقايسه كنين بعد مى بينين كه به اسم نيست و با همون دو تا هسته كل 8 تا هسته تونو قورت مى ده يه آبم بالاش مى خوره
پول ندارى؟ خوب برو آيپاد تاچ بگير خيلى هم دوست داشتى يه gmate بگير 200 تومن
داداش به کجا چنین شتابان؟
سوال من از شماست
چه نیازی دارم 5s بخرم وقتی نوت 2 از چیزی که میخام هم بیشتر کارمو راه میندازه؟
وقتی میگم پول ندارم و نیاز هم ندارم چرا بخرم؟
در ضمن مقایسه ی من بین 4s و نوت 2 بود که تقریبا هم قیمت هستند!
وگرنه نکسوز5 هست،جی 2 هست برای مقایسه با 5s

در کل من انتخاب اولم تو خرید گوشی اول باتری هست!
اینم نتایج تست باتری 5 با اس 4 که نوت2 خیلی از اس 4 در باتری بالاتره
g0bjhygmlr1s27zmr5q.jpg

اینم چند تا بنچ مارک که متوجه شید نوت 2 کجا! 4s کجا!!! دیگه آیپاد ها بمانند...

iphone-4s-vs-galaxy-note-2.jpg

iphone-4s-vs-galaxy-note-21.jpg

من انتخابمو با دقت کردم و هنوز هم میگم اپل پول مارکشو میگیره

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

داداش به کجا چنین شتابان؟
سوال من از شماست
چه نیازی دارم 5s بخرم وقتی نوت 2 از چیزی که میخام هم بیشتر کارمو راه میندازه؟
وقتی میگم پول ندارم و نیاز هم ندارم چرا بخرم؟
در ضمن مقایسه ی من بین 4s و نوت 2 بود که تقریبا هم قیمت هستند!
وگرنه نکسوز5 هست،جی 2 هست برای مقایسه با 5s

در کل من انتخاب اولم تو خرید گوشی اول باتری هست!
اینم نتایج تست باتری 5 با اس 4 که نوت2 خیلی از اس 4 در باتری بالاتره
g0bjhygmlr1s27zmr5q.jpg

اینم چند تا بنچ مارک که متوجه شید نوت 2 کجا! 4s کجا!!! دیگه آیپاد ها بمانند...

iphone-4s-vs-galaxy-note-2.jpg

iphone-4s-vs-galaxy-note-21.jpg

من انتخابمو با دقت کردم و هنوز هم میگم اپل پول مارکشو میگیره

دوست عزیز شما با خودت چند چندی؟:wacko:
خوب نخر! مگه من یا شرکت اپل اومده خواهش و التماس میگه بیا آیفون بخر؟ نخر باباجان، نخر
من که علم غیب ندارم بدونم شما برا خودت داری چی رو با چی مقایسه می کنی چون اصن ربطی به این تاپیک نداره! اینجا تاپیک مقایسه 5s با s4 هست;)
مهمترین چیز برای من تو انتخاب گوشی اندازشه که مطمئنا گوشی بزرگتر از 4.5 نخواهم خرید

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
دوست عزیز شما با خودت چند چندی؟:wacko:
خوب نخر! مگه من یا شرکت اپل اومده خواهش و التماس میگه بیا آیفون بخر؟ نخر باباجان، نخر
من که علم غیب ندارم بدونم شما برا خودت داری چی رو با چی مقایسه می کنی چون اصن ربطی به این تاپیک نداره! اینجا تاپیک مقایسه 5s با s4 هست;)
مهمترین چیز برای من تو انتخاب گوشی اندازشه که مطمئنا گوشی بزرگتر از 4.5 نخواهم خرید
دوست عزیز،خواستم بهت ثابت کنم اپل پول مارک میگیره در جواب حرفت! بحث من و شما اس4 و 5s نبود
برا من اصلا مهم نیست شما چی میخری،هرچی بخری مهم اینه باهاش عشق کنی وسلام
الانم نگفتم و نمیگم اپل بده،شما بخرید،پولش رو دارید خوشتون هم میاد
داستان همون آدمیه که میره 7-8میلیون پول موتور میده عشق میکنه! که باهاش میشه یه ماشین متوسط خرید!
موفق باشی

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
اپل کجا بقیه ی گوشیا کجا

بالا