شدیدا تایید میشهاپل کجا بقیه ی گوشیا کجا
شدیدا تایید میشهاپل کجا بقیه ی گوشیا کجا
من با خیلی از گوشی ها کار کردم که الان بخوام اسماشون رو بگم تا فردا باید تایپ کنم
خواهشا هیچ گوشی رو با اپل مقایسه نکنین. من از وقتی که برای اولین بار اپل دستم گرفتم دیگه از هر چی گوشی غیر اپل حالم بد میشد
اصلا دیدن اپل لذت داره چه برسه به اینکه بخوای دستت بگیری
خوش دست ترین گوشی دنیا
و در آخر استیو جابز عزیز خدا بیامرزتت ایشالا اون دنیا بری بهشت
اپل کجا بقیه ی گوشیا کجا
عنوان : آیا شما عاشق آیفون هستید ؟ پس سامسونگ بخرید.....
شرکت اپل گفته : " محصولات سامسونگ دقیقا مانند محصولات اپله" اما با صفحه ی بزرگتر ، کارایی بیشتر ، امکانات بیشتر ، اپلیکیشن های مجانی بیشتر ، قیمت ارزانتر و ......
نتیجه : سامسونگ گلکسی اس 3 ، بهترین آیفونه
گوشی یه وسیله ی سلیقه ایه و نمیشه گفت کدوم بهتره و ...
داداش به این نمیگن برتری به این میگن اعتیادمن با خیلی از گوشی ها کار کردم که الان بخوام اسماشون رو بگم تا فردا باید تایپ کنم
خواهشا هیچ گوشی رو با اپل مقایسه نکنین. من از وقتی که برای اولین بار اپل دستم گرفتم دیگه از هر چی گوشی غیر اپل حالم بد میشد
اصلا دیدن اپل لذت داره چه برسه به اینکه بخوای دستت بگیری
خوش دست ترین گوشی دنیا
و در آخر استیو جابز عزیز خدا بیامرزتت ایشالا اون دنیا بری بهشت
ارسال شده توسط روح استیو جابز
اتفاقا منم همين نظر رو نسبت به سامسونگ دارم
گوشى هاش بعد از sII واقعا طراحيش افتضاحه وقتى مى رم بازار گوشى فروش ها حتما يه كيسه تهوع هم با خودم مى برم
خدایی اس 4 باتریش زجرآوره.الترا زد رو بچسپ شاهکاره!
داداش این میشه سلیقه نه ضعف
من خودم میتونستم اس4 هم بخرم
ولی از قیافه و استیل اس3 و 4 خوشم نمیومد
عوضش نوت2گرفتم و راضی هستم
اس2 هم خداییش کهکشانی بود که قدیمی شد و رفت تو اسطوره ها!
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
پس این سایت هایی که مقایسه و رتبه بندی میکنن جماعن سر کارن دیگه ؟!! :blink::lol:
اونا فقط واسه اینه که از بازدید شما پول در بیارن همین
کسی که با ios حال میکنه هر چقدر بگی فلان گوشی اندوریدی خوبه خیلی سخت حرف شما رو قبول میکنه
این قضیه در مورد اندروید هم صادقه
مثلا الان هرکی بگه lcd خوبه قبول نمی کنم چون عاشق amoled ام
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
دوست عزیز بنده با اینکه آندروییدی هستم اما لازم دیدم این رو توضیح بدم که کسی که میخونه گیج نشه ، الان یسری نرم افزار ها اومده که بدون جیلبریک هم میشه رو دستگاه بازی و برنامه نصب کرد،[h=1]ردپایی از سامسونگ در ساخت اپل آیفون 5S، این ارتباط تمام نشدنی است![/h]
پرسشهایی که در رابطه با ارتباط اپل و سامسونگ مطرح میشوند، هنوز هم بدون پاسخ بوده و حل نشدهاند.
روز دوشنبه انتشارات نیکی از ژاپن، شواهد بیشتری را در زمینه ارتباط موجود بین دو برند آنهم در زمینه ساخت چیپست افشا کرده است.
اطلاعاتی که شاید به مزاق هیچ کدام از این دو کمپانی خوش نیاید.
پس از کالبد شکافی آیفون 5S، نیکی الکترونیکس متوجه یک پردازنده A7 ساخت سامسونگ درون 5S شد.
جدیدترین پردازندهای که اپل در آیفون 5S، آیپد ایر و آیپد مینی رتینای خود استفاده کرده است در واقع اولین پردازنده 64 بیتی است که برای مصرف در اسمارتفونها ساخته شده است.
این اطلاعات حاوی شواهدی مبنی بر ساخته شدن A7 با فرایند ساخت 28 نانومتری مختص سامسونگ هستند.
با وجود این اطلاعات اینکه چقدر رابطه این دو برند ادامه پیدا خواهد کرد، چیزی است که فقط خودشان میدانند و بس. اما اخیرا منبعی به سایت سی نت اعلام کرده است که اپل مشغول کار با TSMC: Taiwan Semiconductor Manufacturing Company بزرگترین سازنده قرارداد تراشهای در دنیا است.
و تمام این شواهد و واقعیتها در واقع یک چیز را نشان میدهد، آنهم اینکه رابطه تراشهای چیزی نیست که بتوان حداقل تا پنج سال آینده آن را تمام کرد.
مشاهده پیوست 505705
دوستان بیایید تعصب رو بذاریم کنار و قبول کینم که کار با گوشی های اندرویدی نه لزوماً فقط سامسونگ، خیلی راحت تر از گوشی های گرون قیمت اپل هست!
آخه گوشی که تا خریدیش باید بدی قفلشو بشکونن، جلبریکش کنن، تا دوباره سیستم عاملشو ارتقا دادی، بدو ببر بده تا جلبریکش کنن...
نشه یه عکس یا برنامه یا کلیپی که تو گوشیت داری برای کسی با بلوتوث یا Wifi Direct بفرستی ...
نتونی هر چیزی و هر جوری خواستی راحت و بی دردسر بریزی رو گوشی ...
خداییش گوشی های اندرویدی خیلی راحت ترن!
بابا یه بارم شده اون اپل قشنگتو بذار کنار، یه مدت با یه گوشی اندرویدی کاردرست (مثل اس 3 یا اس 4) کار کن، تفاوت ها رو از نزدیک احساس کن، حالشو ببر!
من نمی دونم این اپل چی داره، بعضی ها اینقدر کشته و مردشن!
زنبورک!
پیروز و برقرار باشین دوستان عزیز.
یا حق.
بازیهای چند نفره ی گیم سنتر با اون جیزی که نویسنده در مورد گلکسی اس 4 بیان کرده فرق میکنه دوست من و الا با گوشی های اندرویدی رده متوسط هم میتونید بازیهای گروهی رو به صورت آنلاین اجرا کنید. در واقع یکی از قابلیتهای گلکسی اس 4 انجام بازهای گروهی بدون استفاده از اینترنته( مثل پلی استیشن)چندین برتریش دقیقا چرت بود ! یعنی دقیقا مشخصه که نویسنده فقط سعیش بر این بوده که تعداد برتری ها رو همینجوری ببره بالاتر !
مثل میکرو اس دی ! تعوضی آسان باتری ! پخش 1080 ! صفحه نمایش بزرگتر ! قابلیت های جذاب دوربین ! بازی چند نفره رو اپل چندین نسل ـه داره با گیم سنتر یدک میکشه ! (از نسل چهارم iOS )
ان اف سی هم اپل آخرین بار روی آیفون فور اس استفاده کرد ازش ! از همون موقع طرفداران سامی دارن روش مانور میدن ! هر بار که اپل یه گوشی جدید میزنه مانور سامی ها هم روی ان اف سی شروع میشه !