• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

17تومن (پراید، 206 یا ریو)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته اینو بگم ماشین رو سالم نگه داری و بهش برسی اونم باهات راه میاد :دی
ولی اینم در نظر بگیر پراید رو بکشی خرج روزهای عادی 206 ه !(به قول دوستمون)
من به جای شما باشم 111 میگیرم ، یه مقدار که گذشت میفروشم یه مقدار میزارم رووش ef7 میگیرم
اگه الان پولشو داری یا اهل لیزینگی هستی یه ef7 بگیر حالشو ببر

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90

mamadzolfi

Registered User
لایک‌ها
1
اتفاقا با اطلاعات حرف میزنم نمایندگی مرکزی دوو کرج تو خیابون ماس دوسدارم بیای صاحب ماشینا رو با خرجای سرسام آور و اینکه هر روز در تعمیرگان ببینی تعمیرکارام همشون میگن نخر این دوستمونم خودش صاحب اختیار میتونه از تعمیرگاه ها اونایی ک این ماشینا رو داشتن سوال کنه شما الان گوشی اپل هم ک بخری چینیه منم صحبتم سر پراید و ریو بود نه ال نود و پژو هم همون اول گفت سمتش نره چینیم تا دلات بخواد قطعات ب وفور یافت می شه آقای مطلع ب سایت سایپا یدک سربزن قیمتاش میاد دستت تازه تو این سایت قیمتای عمدس قیمتای شما قطعا از سیارات دیگه اومده

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
ممنون از همه دوستان و بزرگواران
نظرات همه دوستان رو خوندم
2سال پراید داشتم یه قرون خرجش نکردم بجز هزینه اصتحکاک
الان موندم بازم یه صفرشو بخرم یا 206 وریو
داداشم میگه با 20 تومن میتونی پرشیا ال ایکس 85 تمیز تهیه کنی
خودمم میخوام ریو بخرم
البته اینم مهمه که برام خرج باز نکنه

mamadzolfi

Registered User
لایک‌ها
1
داداش مطمین باش ماشینی ک چند سال کارکرده خرج داره حتی اگه در حد صفر باشه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اتفاقا با اطلاعات حرف میزنم نمایندگی مرکزی دوو کرج تو خیابون ماس دوسدارم بیای صاحب ماشینا رو با خرجای سرسام آور و اینکه هر روز در تعمیرگان ببینی تعمیرکارام همشون میگن نخر این دوستمونم خودش صاحب اختیار میتونه از تعمیرگاه ها اونایی ک این ماشینا رو داشتن سوال کنه شما الان گوشی اپل هم ک بخری چینیه منم صحبتم سر پراید و ریو بود نه ال نود و پژو هم همون اول گفت سمتش نره چینیم تا دلات بخواد قطعات ب وفور یافت می شه آقای مطلع ب سایت سایپا یدک سربزن قیمتاش میاد دستت تازه تو این سایت قیمتای عمدس قیمتای شما قطعا از سیارات دیگه اومده

مشخصه چقد اطلاعات داری،برو تو تیونینگ تاک ببین وضعیت بچه هایی که دوو دارن چطوره و چقد راضین،قیمت قطعاتشم بسیار پایینه
هرکس هرچی از دوو خواست و نتونست گیر بیاره،بگه من آدرس میدم بهش !
قیمت قطعات ریو هم که بهت گفتم کاملا بروزه و از فروشگاه مسعود تو خیابون اکباتان گرفته شده
میخوای بگو اینجا هم شمارش رو بزارم تا خودتم قیمت بگیری

داداش مطمین باش ماشینی ک چند سال کارکرده خرج داره حتی اگه در حد صفر باشه

عزیز خرج داریم تا خرج،دیسک و صفح و تسمه تایمو لنت خرجن،گیربکس پایین اومدنو یاتاقان زدنم خرج
الان ماشین خودم وقت تسمه تایمو،تسمه دینامو،شمعو دیسکو صفحش رسیده که میشه حدود ۵۰۰ تومن خرج،اما نوووووش جونش
به اینا نمیگن ایراد،اینا میشه خرج های دوره ای که مرسدس بنز هم داره
خرجی که اعصاب خورد میکنه اونه که نابجا پیش میاد ،مثلا ماشینی که ۲۰ هزارتا کار کرده یاتاقان بزنه یا گیربکسش بیاد پایین یا مثلا تو ۴۰ هزار تا عین ۲۰۶ بخوای بری دسته موور عوض کنی ! یا مثل سمند ef7 همون صفر که میخری باید دسته موتورشو عوض کنی !
یا اینکه بیای تو پارکینگ ببینی زیر ماشین روغن ریخته..اینا میره رو اعصااااااب،به اینا میگن خرابی های خارج از برنامه
وگرنه مثلا ماشین رو ۱۰۰ هزارتا معمولا وقت دومیت تعویض تسمه تایم و دیسک و صفحش میرسه،یا تعویض لاستیک
دیگه مشکلی نداره که،آدم بدون حرص خوردن میره عوض میکنه براش

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
داداش شما که قبلا پراید داشتی برو سمت ریو داداشم

ماشین بی دردسریه

ولی تمیزشو پیدا کن

یه سری هاشون رو خدایی داغون کردن یه عده

یه عده هم هی نگن پراید رو اشاتیون بدن برندارید

طرف همچین میگه انگار اون 405 یا هر ماشین ایرانی دیگه جنس بدنش از فولاده

نه عزیز من الان همه ماشینای ایرانی جنس بدنشون از یه لایه ورق چینی خیلی نازکه

وگرنه همین پراید رو که صفر میخری فقط 500 تومن خرج موتوریش کن

ببین چی میشه

تو رانندگی همه یه کم مراعات کنی هیچ اتفاقی نمیافته

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
داداش شما که قبلا پراید داشتی برو سمت ریو داداشم

ماشین بی دردسریه

ولی تمیزشو پیدا کن

یه سری هاشون رو خدایی داغون کردن یه عده

یه عده هم هی نگن پراید رو اشاتیون بدن برندارید

طرف همچین میگه انگار اون 405 یا هر ماشین ایرانی دیگه جنس بدنش از فولاده

نه عزیز من الان همه ماشینای ایرانی جنس بدنشون از یه لایه ورق چینی خیلی نازکه

وگرنه همین پراید رو که صفر میخری فقط 500 تومن خرج موتوریش کن

ببین چی میشه

تو رانندگی همه یه کم مراعات کنی هیچ اتفاقی نمیافته

دقیقاااااا
کلیپ تصادف های ۴۰۵ رو ببینید،از پشت که میزنن بهش ستون هاش قاچ میخوره و نزدیک در باک چروک میشه !
اون نکته هم در مورد ریو کاکلا درسته و همینطور ال ۹۰،این دو تا ماشین اگر داغون باشن،به جراتتت میگم خرج های ۶،۷ میلیونی میزارن
خرجی که تو پراید با ۱۵۰ تومن درست میشه ،تو این ۲تا ماشین میره رو ۱ تومن !
البته خیلی کم پیش میاد که این مسایل براشون پیش میاد،اما اگر یه نفس بخوان سرویسشون کنن نه !
ریو و ال ۹۰،هر دو،نماینده رالی ایران تو خاورمیانه بودن،ال ۹۰ رو خبر ندارم ،اما ریو نارنجی که به عنوان نماینده ایران رفت برا رالی،وقتی برگشته بود فقط یه میل تعادلش شکسته بود و طبق یه طرف داغون شده بود،والسلام :-D
موتور،گیربکس،شاسی،همگی سالم،اونم کجا ؟ تو رالی که رسما دهن ماشین صاف میشه :-D
الان یکی از بچه های تی تی هست شاسی ریوش از پشت دایاق سپر دهن باز کرده :-D بهش گفتیم چی شده که این بلا سرش اومده ؟؟
میگه باهاش جامپ می زنم !!! انگار جیپ صحراس !!
خودشم میگه که هرچی جز ریو بود تا حالا ۲،۳ سری مرده بودم :-D :)))
برید صفحات آخر تاپیک تعلیق ریو پست هاشو میبینید

+با عرض شرمندگی اون بحش حرفات در مورد ورق بدنه رو قبول ندارم :)
فولاد بدنه ی همه ماشینا مال اصفهانه ، از اونجا میاد،کیفیتشونم مناسبه،مگر اینکه ایمنی یه ماشین بالذات پایین باشه،ضمنا قطر ورق فقط تو جمع شدن ماشین اثر داره،نه تو سالم موندن سرنشین ها
یه جاهایی هست اگر ورق بدنش خیلی ضخیم باشه چون جمع نمیشه،فشار به سرنشین ها منتقل میشه و کمر و گردن و اینا سرویس میشه ...
یه سری جاها اتفاقا باید انقد نازک باشه که سری جمع بشه و فشار رو توی خودش بشکنه تا ضربه به سرنشین ها منتقل نشه،یه جاهاییم میشه خط قرمز اتاق ماشین که دیگه جمع شدگی نباید ازش رد بشه،چون رد شدن همانا و له شدن سرنشین همان،این جور جاها باید خیلی خیلی محکم باشه،چون وقتی ضربه تا اینجا برسه دیگه منتقل شدن فشار به سرنشین مهم نیست،مهم اینه که ظاهر فیزیکی کسایی که تو ماشینن سالم بیاد بیرون،مثلا ورق بین اتاق و موتور،یا شاسی ماشین
اما فرضا گلگیر ها رو معمولا تو خالی میسازن که ضربه توشون بشکنه و باقی جاها صدمه نبینن
هیچ ماشینیم نیست که تمام جاهاش تو پر باشه یا حتی قطر ورقش یکسان باشه،به خاطر همینم هست که به هر جای بدنه که با دست ضربه میزنید یه صدای متفاوت میده

Last edited:

mamadzolfi

Registered User
لایک‌ها
1
استاد شما حرف کی رو قبول دارین ک حرف ایشون رو قبول داشته باشین تاپیک نظر سنجیه هرکسی اطلاعاتش رو میده بررسی اون با صاحب تاپیک ک کدوم نظر رو قبول کنه بعدشم شما ک انقد عاقلی بنظرت همچین حرفی ک میگی ریو عین جیپ صحرا جامپ میزنه هیچیشم نمیشه منطقیه ریو ی سدانه ها

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
ممنون دوستان
نه من زیاد اهل کار کشیدن از ماشین نیستم
همون پرایدو تو 2سال و نیم 25هزار تا رفتم
میخوام یه ماشین دیگه امتحان کنم ولی شما میگین خرج باز میکنه برام
راستش با این اوضاع تصمیم گیری سخت شد برام

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
خدارو شکر که دو سال و نیم زنده موندی ادم عاقل دورور پراید نمیره یه تیکه حلب کردن ماشین اون دوستی هم که میگن تصادفات 405 ببین من پیشنهاد میکنم برن تصادفات پراید ببینن و با خونواده هایی که به خاطر پراید بدبخت شدن صحبتی داشته باشن تو جاده های ایران ماشینی حرف اول میزنه که امنیت داشته باشه نه ماشینی که با 80 میری شروع میکنه به پرواز ،تو تاپیک دیگه نظر یکی ازر دوستان در مورد پراید خیلی قشنگ بود پراید فقط برای داخل شهر خوبه البته من نه پراید دارم ونه 405 نظرمو بهت گفتم که از رو مشورت با صاب ماشینای این مدلا بود هم ریو و هم 405 نسبتا ماشینای کم خرج و بادوامی هستن این طوری که من شنیدم خرج 405 منطقی تر و مسافت های طولانی نسبتا خرجش خوبه البته شما باید با دوستانی که تجربه این ماشینارو دارن صحبت کنید اگه وقت هم داشتین سر به تعمیرگاها بزنید و نظرات اونارم جویا شین

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دوست خوبم شما به ماشین نگاه نکن به هزینه هاشم نگاه کن.
بنده به شخصه l90 e2 فول داشتم. خدایی توی شتاب و کم آذار بودن توی تمامی ماشین های هم رده خودش حرف اول رو میزنه. اما منی که درامدم 1 تومنه این ماشین بدرد من نمیخوره. چرا
تسمه تایم 750 تومن
چراغ جلو 220 تومن و و و و
روغن = 110 تومن
خوب با در امد من جور در نمیومد.

الان 111 مدل 92 گرفتم . نمیگم راحتی و شتاب l90 رو داره. اما خیلی باحاله. روغن عوض کردم 35 تومن.
همه چیزش هم گارانتیه. مثلا چراغ جلو هام بخار زد رفتم نمایندگی بدون چون و چرا عوض کرد. یا دیسک و صفحه کهنه بردم یک دست نو داد بهم البته قاچاقی ( گفت حقته تو نگیری شرکت توی جیب میزنه )

خیالت راحت شتاب و راحتی خیلی خوبی داره.

موفق و موید باشید

یاحق

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خدارو شکر که دو سال و نیم زنده موندی ادم عاقل دورور پراید نمیره یه تیکه حلب کردن ماشین اون دوستی هم که میگن تصادفات 405 ببین من پیشنهاد میکنم برن تصادفات پراید ببینن و با خونواده هایی که به خاطر پراید بدبخت شدن صحبتی داشته باشن تو جاده های ایران ماشینی حرف اول میزنه که امنیت داشته باشه نه ماشینی که با 80 میری شروع میکنه به پرواز ،تو تاپیک دیگه نظر یکی ازر دوستان در مورد پراید خیلی قشنگ بود پراید فقط برای داخل شهر خوبه البته من نه پراید دارم ونه 405 نظرمو بهت گفتم که از رو مشورت با صاب ماشینای این مدلا بود هم ریو و هم 405 نسبتا ماشینای کم خرج و بادوامی هستن این طوری که من شنیدم خرج 405 منطقی تر و مسافت های طولانی نسبتا خرجش خوبه البته شما باید با دوستانی که تجربه این ماشینارو دارن صحبت کنید اگه وقت هم داشتین سر به تعمیرگاها بزنید و نظرات اونارم جویا شین

داداشی تو این که از پراید امن تره که شکی نیست،اما کلا خیلی هم اوضاش وب نیست
دز خصوص پراید باید بگم که ما داریم تو ایران زندگی میکنیم ،اینو همیشه یادمون باشه
اون بدبختی که ۶،۷ تومن داره مجبوره که پراید و پی کی رو انتخاب کنه،مخصوصا اگر خودش دست به آچار نباشه
نمیگم آمریکا،اما حتی اگر تو ترکیه م بودیم هیچ کس پراید یا هون گهواره مرگ رو توصیه نمیکرد

درود

دوست خوبم شما به ماشین نگاه نکن به هزینه هاشم نگاه کن.
بنده به شخصه l90 e2 فول داشتم. خدایی توی شتاب و کم آذار بودن توی تمامی ماشین های هم رده خودش حرف اول رو میزنه. اما منی که درامدم 1 تومنه این ماشین بدرد من نمیخوره. چرا
تسمه تایم 750 تومن
چراغ جلو 220 تومن و و و و
روغن = 110 تومن
خوب با در امد من جور در نمیومد.

الان 111 مدل 92 گرفتم . نمیگم راحتی و شتاب l90 رو داره. اما خیلی باحاله. روغن عوض کردم 35 تومن.
همه چیزش هم گارانتیه. مثلا چراغ جلو هام بخار زد رفتم نمایندگی بدون چون و چرا عوض کرد. یا دیسک و صفحه کهنه بردم یک دست نو داد بهم البته قاچاقی ( گفت حقته تو نگیری شرکت توی جیب میزنه )

خیالت راحت شتاب و راحتی خیلی خوبی داره.

موفق و موید باشید

یاحق

سلام رفیق،خوبی ؟ :)
آقا این قیمتا از کجا اومد ؟ :-D
کیت کامل تسمه تایم همراه با بلبرینگ و هرزگرد در بسته بندی رنو-داچیا ۲۸۰ تومنه
چراغ جلو رو قیمت ندارم
روغن به توتال یا همون الف ۵ لیتریش ۵۷ تومنه
البته اینم بگید که ال ۹۰ هر روز یجاش خراب نمیشه :)

puria7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من 3 سالو نیمه 206 دارم و 105 هزار تا هم باهاش راه رفتم.تا الان هم خدارو شکر فقط خرج روغن بنزینو باطریو لنت و شمع لاستیک داشتم . در ضمن امنیت 206 از این ماشینایی که گفتید خیلی بیشتره .4 ستاره امنیت گرفته
http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تسمه تایم 750 تومن

سلام رفیق،خوبی ؟ :)
آقا این قیمتا از کجا اومد ؟ :-D
کیت کامل تسمه تایم همراه با بلبرینگ و هرزگرد در بسته بندی رنو-داچیا ۲۸۰ تومنه

:wacko:

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
دوستان من هیچ ادعایی ندارم. ولی خیلی خیلی بیش از حد به ماشین علاقه دارم و دنبال میکنم

با این قیمت یک 206 مدل 85 4 مجبورید وردارید که هر روز باید خرجش کنید . ضمن اینکه 206 واقعا ماشین بی مروتی هست و نامرد . توی سرعت های بالا حس چپ کردن رو دارید. سر پیچ ها لیز خوردن . روی بالا بلندی های جاده حس پرش ! با توجه به تحریم های شدید قیمت قطعات این خودرو چینی های بدرد نخورش سرسام اوره فرانویاشم ده برابر قیمت توی بازار پیدا میشه . قیمتشم الان بخوان حساب کنن اگر این تحریم های خود پژو نبودو قطعاتش توی کشور تولید میشد نهایت 22 3 تومان بود. ولی شاهد این هستیم که قیمتاش حبابی و سوریه هیچکیم نمیخره ! دلیل منطقیش این میشه که اون زمانی سال 89 206 ای که 13 تا قیمت داشت تیپ 2ش . سمند EF7 اون موقع 17500 قیمت داشت و ماشین آنتیکی بود. هنوز هم صندوق دارش 16500 بود ! که الان قیمتاشونو میبینید .

ریو هم ماشین فوق العاده هست . کم خرج و سر به زیر. بازم قیمتاش حبابیه . ولی اگر آدم منصف پیدا شه و یک 88 اشو بتونید با 20 تا وردارید عالیه .

نظر من توی این رنج برای اینکه فشاریم روتون نباشه یک 111 هست . با جیبتون هم جور در میاد عزیز

حرف این دوستمون تایید میشه. الان تسمه تایمینگ با غلتک تسمه سفت کن 280 هزار تومان هستش . فت و فراوون .

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
دادا یه کلام 111 و تمام از بقیه پراید ها سرتره خرج هم که عمرا بشین باهاش حالکن +نظر شخصیه نریزین سرم

بله داداش فقط زودتر بخر که گرون تر نشه

ولی این قضیه سر بودن رو هم میشه بگین رو چه ویژگی هاییش سرتره ؟

هر 3 تاشونم یه ... هستن

فقط 131 تیراژ تولیدش بالاست و قیافش دیگه قدیمی

131 سفید بخری بعد یکسال انگار ماشین 5 سال کارکرده از لحاظ ظاهری

erfan.wakka

Registered User
لایک‌ها
30
بله داداش فقط زودتر بخر که گرون تر نشه

ولی این قضیه سر بودن رو هم میشه بگین رو چه ویژگی هاییش سرتره ؟

هر 3 تاشونم یه ... هستن

فقط 131 تیراژ تولیدش بالاست و قیافش دیگه قدیمی

131 سفید بخری بعد یکسال انگار ماشین 5 سال کارکرده از لحاظ ظاهری

من زیاد سر در نمیارم ولی شکل ظاهری ، طراحی داخلیش خیلی از پراید های دیگه بهتره

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
اگر اهل فن هستید و آشنایی برای چک ماشین دارین 206 خوبه اما نه دیگه زیر 88

اگر هم تصمیم به پراید گرفتین به تیبا هم فکر کنید

ممکنه بعدا از پراید سوار شدن دلتون زده بشه

وضعیت