• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 ميليون تومان

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من اهل كسب و تجارت نيستم 20 ميليون تومان دارم ميخوام قدرت خريدم تا 8 ماه ديگه حفظ بشه با ان جي كار كنم ؟طلا بخرم يا ارز يا ملك و ..... ؟

R75

Registered User
لایک‌ها
0
هر کاری بکنی ریسک داره. با بستگان درجه یک (برادر، خواهر و ...) شریک شو و یه آپارتمان کوچیک بگیر.
چون شما:
من اهل كسب و تجارت نيستم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اوضاع طلا معلوم نیست چطور پیش میره، ولی حداقلش اینه که ضرر نمیکنی!
ملک و زمین و ... هم اعتباری بهش نیست.
ارز فعلاً خوبه، ولی اگه تا حالا کار نکردی بی خیال این مورد شو.

نظر من: تو کاری که تواناییشو داری سرمایه گذاری کن و با کمترین ریسک شروع به کار کن! به کمترین سود هم قانع باش ...

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من اهل كسب و تجارت نيستم 20 ميليون تومان دارم ميخوام قدرت خريدم تا 8 ماه ديگه حفظ بشه با ان جي كار كنم ؟طلا بخرم يا ارز يا ملك و ..... ؟

نظر من اینه که بزن تو کار زمین...قراره بره بالا.:rolleyes:
حالا اگر هم نرفت فقط 20 میلیونت یه مدتی میخوابه.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
فعلاً عالیه :cool:
همین دلار فروشای خودمون (پی تی) ماهی کم کم 2-3 تومن در میارن (البته اونایی که یکم از بقیه زرنگترن!) :دی

نظر من اینه که بزن تو کار زمین...قراره بره بالا.:rolleyes:
حالا اگر هم نرفت فقط 20 میلیونت یه مدتی میخوابه.
کلاً رو زمین نمیشه حسابی باز کرد! حتی طلا و سکه خیلی بهتر از زمینه! ...

پ.ن: یه پیشنهاد تو زمینه کاری خودم! با 8 تومن 4 تا سرور خوب بخر (در حد E5620 و 16 گیگ رم و ...)، برات میفرستم دیتاسنتر ماهیانه کرایه بده به این و اون. اجاره برق و پورت و ... هم میتونم ماهی 80 تومن برات اوکی کنم. هر سرور هم میتونی به راحتی ماهی حداقل 200 تومن کرایه بدی. امکان ارتباط مستقیم با دیتاسنتر هم داری. ...
توضیح بیشتری خواستی بگو ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
فعلاً عالیه :cool:
همین دلار فروشای خودمون (پی تی) ماهی کم کم 2-3 تومن در میارن (البته اونایی که یکم از بقیه زرنگترن!) :دی

کلاً رو زمین نمیشه حسابی باز کرد! حتی طلا و سکه خیلی بهتر از زمینه! ...

پ.ن: یه پیشنهاد تو زمینه کاری خودم! با 8 تومن 4 تا سرور خوب بخر (در حد E5620 و 16 گیگ رم و ...)، برات میفرستم دیتاسنتر ماهیانه کرایه بده به این و اون. اجاره برق و پورت و ... هم میتونم ماهی 80 تومن برات اوکی کنم. هر سرور هم میتونی به راحتی ماهی حداقل 200 تومن کرایه بدی. امکان ارتباط مستقیم با دیتاسنتر هم داری. ...
توضیح بیشتری خواستی بگو ...

سلام
خرید سرور ، یعنی اگه با بیست تومن چهار سرور بخره ، ماهی هشتصد تومن میتونه داشته باشه؟
به نظرم همون دلار فروش که فرمودی بهتره ، البته باید یه خورده وارد کار باشه.
چون این سرور ها که دیگه ارزش افزوده نداره ، مدام از قیمتش میوفته به نسبت اجانس دیگه ...
خدانگهدار

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام
خرید سرور ، یعنی اگه با بیست تومن چهار سرور بخره ، ماهی هشتصد تومن میتونه داشته باشه؟
به نظرم همون دلار فروش که فرمودی بهتره ، البته باید یه خورده وارد کار باشه.
چون این سرور ها که دیگه ارزش افزوده نداره ، مدام از قیمتش میوفته به نسبت اجانس دیگه ...
خدانگهدار
تو هر کاری تخصص لازمه! نظر من اینه که اگه بدترین شغل هم باشه، ولی بهترین باشی تو اون شغل 100% موفق میشی! برعکس اگه یه کار خوب بهت بدن ولی بلد نباشی انجام بدی ناک اوت میشی :دی

من که هم تو کار دلارم و هم کار سرور، ترجیح میدم اگه همچین سرمایه ای داشتم روی کلوکیشن بذارم ...

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

ممنون از همه دوستان كه راهنمايي كردند ظاهرا نظر غالب خريد ارز هست ولي موضوع اينه كه من نمي خوام به كار خريد و فروش ارز مشغول بشم بلكه مي خوام بخرم و تا 8 ماه ديگه بفروشم تا قدرت خريدم حفظ بشه .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام

ممنون از همه دوستان كه راهنمايي كردند ظاهرا نظر غالب خريد ارز هست ولي موضوع اينه كه من نمي خوام به كار خريد و فروش ارز مشغول بشم بلكه مي خوام بخرم و تا 8 ماه ديگه بفروشم تا قدرت خريدم حفظ بشه .

طلا ...

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
تو هر کاری تخصص لازمه! نظر من اینه که اگه بدترین شغل هم باشه، ولی بهترین باشی تو اون شغل 100% موفق میشی! برعکس اگه یه کار خوب بهت بدن ولی بلد نباشی انجام بدی ناک اوت میشی :دی

من که هم تو کار دلارم و هم کار سرور، ترجیح میدم اگه همچین سرمایه ای داشتم روی کلوکیشن بذارم ...

ها! ای کلوکیشن که گفتی یعنی چه؟

Roham60

Registered User
لایک‌ها
1
سرور میخری، میفرستی دیتاسنتر! فقط پول پورت و برقشو میدی به دیتاسنتر! به این ویگولنزج کولوکیشن :D
در خدمتیم جیگر :دی

لینک برای توضیحات کامل و ابتدایی ندارید؟ حداقل با چه مبلغی میشه شروع کرد؟ مورد قانونی نداره؟ من کلا از سایت و سایت داری و سرور داری زیاد سر در نمیارم ولی بدم نمیاد توش سرمایه گذاری کنم.(البته به شرط اینکه جواب بده):D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
گوگل کن :D
سرور 2 تومنی الان چیز خوبیه ...
مورد قانونی؟! / اگه منظورت تحریم و ... ـه، چون با کانادا کار میکنیم (شخصاً) از این لحاظ مشکلی نداریم.

زیاد شد سوالا :( کلی پ.خ و ...

جوابایی که به بعضی از دوستان دادم همینجا میذارم شاید به کار بقیه هم بیاد ...

72% سود سالیانه منهای از مدل خارج شدن سرور ...
مثلاً اگه الان سروری رو که گفتم بگیرید حداقل 3 سال و حداکثر 5 سال میتونید به همین قیمت کرایه بدید. امکان آپگیرید هم وجود داره. امکان شیپینگ سرور هم به هر جا که بخواید وجود داره (به جز ایران که تریحمه! مگه اینکه بیارید دبی و از دبی شیپینگ کنید به ایران)
چون شما صاحب سرورید خرابی و ... هم با خودتونه.

من فقط به عنوان یه پیشنهاد مطرح کردم، پیشنهادی در مورد همکاری با ندادم.
ولی اگه دوست داشته باشید تا جایی که بتونم کمکتون میکنم. از خرید سرور گرفته تا شیپینگ به دیتاسنتر تا فروش و ...

تضمین:
در مورد این کار، یه سرمایه گذاری خوب و بدون ضرر و بدون ریسکه (چون جایی که باهاش کار میکنم و به بقیه هم پیشنهاد میدم کاناداییه) Netelligent.Ca
در مورد خودم، تضمین خاصی نمیتونم بدم، فقط میتونم بگم برای کارم و مشتریام ارزش قائلم. نیاز به تحقیق در مورد کار و شخصیت خودم داشتید میتونید از همین فروم و webhostingtalk.ir تحقیق کنید (تو هر 2 فروم نام کاربریم 1eng.irـه) ...

ماهیانه 200 تومن به صورت حداقلی گفتم ... (همین سرور رو خودم حاضرم با ماهیانه 200 تومن کرایه بگیرم)
بخاطر کیفیت دیتاسنتر (Netelligent.Ca) و سرور قوی، معمولاً همیشه برای این سرور مشتری خواهد بود ...

برای این کار هم تو هر قسمتی نیاز به راهنمایی داشتید تا در حد توانم بگم چی کار کنید. (از خرید سرور تا شیپینگ و کرایه دادن و ...)

اگرم خواستید میتونیم با همدیگه همکاری داشته باشیم. به این صورت که کارهای سرور رو انجام میدم تا برسه به دیتاسنتر. بعد هم سرور رو براتون کرایه بدم. ...

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

سلام

ميتوني سرمايت وارد بورس كني و سهام بخري . من خودم 8 سال تو بازارم .خواستي بگو كمكت كنم

اينم آيديم تو ياهو : roobin54

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
گوگل کن :D
سرور 2 تومنی الان چیز خوبیه ...
مورد قانونی؟! / اگه منظورت تحریم و ... ـه، چون با کانادا کار میکنیم (شخصاً) از این لحاظ مشکلی نداریم.

زیاد شد سوالا :( کلی پ.خ و ...

جوابایی که به بعضی از دوستان دادم همینجا میذارم شاید به کار بقیه هم بیاد ...

سلام . محمد اقا:rolleyes:
اگه زحمت نباشه میشه یکم در مورد این کار توضیح بدید؟
یعنی این کار به همین راحتی هست که گفتید؟! سرور رو میخری 2 میلیون و کرایش میدی ماهی 200
سرور ها کجا هستند وکجا نصب میشن:از کی میخریمD: شرمنده اگه سوال بچگانه به نظر میرسه! اخه من هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم!
میشه یه لینکی چیزی بدید که یه کم توضیحات ابتدایی دربارش بخونیم؟
من چند وقتی هست که میخوام کارم رو ول کنم و به کار ازاد رو شروع کنم به نظرتون این کار مورد خوبیه؟
ایا میشه از این وام های خود اشتقالی برای خرید تجهیزات این کار استفاده کرد؟
مرسی :blush:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
میشه بیشتر در مورد این سرورها توضیح بدی که مثلا تا چه وقت میشه روشون حساب باز کرد و ...
جواب پست بالایی هم برام مهمه ;)
تنکس

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یعنی این کار به همین راحتی هست که گفتید؟! سرور رو میخری 2 میلیون و کرایش میدی ماهی 200
به همین راحتی که نه! باید بتونی مشتری براش پیدا کنی ...

سرور ها کجا هستند وکجا نصب میشن:از کی میخریمD: شرمنده اگه سوال بچگانه به نظر میرسه! اخه من هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم!
سرور رو از هر جا که دوست داشتی میخری (من از یه آمریکایی میخرم)
به هر دیتاسنتری دوست داشتی میفرستی (من با یه دیتاسنتر کانادایی کار میکنم)

میشه یه لینکی چیزی بدید که یه کم توضیحات ابتدایی دربارش بخونیم؟
توصیه برادرانه میکنم اگه اطلاعاتی در این زمینه ندارید اصلاً واردش نشید، مگه اینکه بخواید کل کارا رو به یه نفر بسپرید براتون انجام بده.

من چند وقتی هست که میخوام کارم رو ول کنم و به کار ازاد رو شروع کنم به نظرتون این کار مورد خوبیه؟
خودمو مثال میزنم: اگه یه بار دیگه به چهار سال پیش برگردم اینترنت رو به عنوان تفریح بهش نگاه میکنم و میچسبم به کارای آفلاین ... (اینترنت سود خوبی داره مخصوصاً اگه بلد باشی چیکار کنی! ولی خواب و خوراک و جوونی رو ازت میگیره)

آیا میشه از این وام های خود اشتقالی برای خرید تجهیزات این کار استفاده کرد؟
اتفاقاً خودمم دنبالشم! ولی فکر نکنم بدن که تو یه کشور خارجی سرمایه بذاری ... (اگه اشتباه نکنم قبل و بعد اینکه وامو بهت دادن میان آمارشو ازت میگیرن!)

میشه بیشتر در مورد این سرورها توضیح بدی که مثلا تا چه وقت میشه روشون حساب باز کرد و ...
توضیح دادم قبلاً که!
مثلاً اگه الان سروری رو که گفتم بگیرید حداقل 3 سال و حداکثر 5 سال میتونید به همین قیمت کرایه بدید. امکان آپگیرید هم وجود داره.

پیشنهاد:
دوستانی که اطلاعاتی در زمینه سرور و ... ندارن پیشنهاد میکنم اصلاً طرف اینکار نیان! نه اینکه رقیبم بشن و ترس از کساد شدن بازار داشته باشم! (مشتریای خودمو دارم و بلدم چطور کار کنم ...) چون این کار هم نیاز به تخصص داره و هم نیاز به بازاریابی. سعی کنید تو کاری وارد بشید که تخصصشو دارید! یا حداقل علاقه دارید که بتونید به تخصصشم برسید. ...
این پست هم بخونید بد نیست ...

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
خیلی ممنون محمد جان از وقتی که گذاشتی:).خدا رو چه دیدی شاید یه روز مزاحمت شدم برای همکاری:blush:

بالا