• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 ميليون تومان

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
به همین راحتی که نه! باید بتونی مشتری براش پیدا کنی ...

سرور رو از هر جا که دوست داشتی میخری (من از یه آمریکایی میخرم)
به هر دیتاسنتری دوست داشتی میفرستی (من با یه دیتاسنتر کانادایی کار میکنم)

توصیه برادرانه میکنم اگه اطلاعاتی در این زمینه ندارید اصلاً واردش نشید، مگه اینکه بخواید کل کارا رو به یه نفر بسپرید براتون انجام بده.

پیشنهاد:
دوستانی که اطلاعاتی در زمینه سرور و ... ندارن پیشنهاد میکنم اصلاً طرف اینکار نیان! نه اینکه رقیبم بشن و ترس از کساد شدن بازار داشته باشم! (مشتریای خودمو دارم و بلدم چطور کار کنم ...) چون این کار هم نیاز به تخصص داره و هم نیاز به بازاریابی. سعی کنید تو کاری وارد بشید که تخصصشو دارید! یا حداقل علاقه دارید که بتونید به تخصصشم برسید. ...
این پست هم بخونید بد نیست ...
ممنون داش محمد برای توضیحات
4xvim2p.gif

من تخصص این کارو ندارم:( ولی علاقه دارم برای اینکه به تخصصشم برسم
یکم بیشتر میشه در مورد قسمت bold شده و این مورد اینکه سرور بعد از خریداری چطور مالکیت آن مشخص میشه؟ چون اینجور که من متوجه شدم همه چی(مراحل) به صورت مجازی هست
و سوال آخر با چقدر سرمایه میشه وارد شد
و اینکه برای بدست آوردن تخصص باید چه کار کرد
electricf.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ممنون داش محمد برای توضیحات
4xvim2p.gif

من تخصص این کارو ندارم:( ولی علاقه دارم برای اینکه به تخصصشم برسم
یکم بیشتر میشه در مورد قسمت bold شده و این مورد اینکه سرور بعد از خریداری چطور مالکیت آن مشخص میشه؟ چون اینجور که من متوجه شدم همه چی(مراحل) به صورت مجازی هست
و سوال آخر با چقدر سرمایه میشه وارد شد
و اینکه برای بدست آوردن تخصص باید چه کار کرد
electricf.gif

ممنون...

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
4 تا برنامه نویس درست و حسابی بگیر یک بستر خوب مثلا در حد حداقل نرم افزار هلو . درست کن با حدود 8-7 میشه . یک کم هم بازاریابی و تبلیغ و .... / میشه روش حساب کرد . اما روی وب سایت سرمایه گزاری نکن . احمقانه است

بالا