• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 میلیون سرمایه - چه کاری پیشنهاد می کنید ؟

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
دوستان نزدیک 20 سرمایه دارم قصد دارم یک سرمایه گزاری در نت اغاز کنم
خودم قصد داشتم یک سایت کسب درامد از پاپ آپ با مدیریت قوی تشکل دهم ولی بازم باید نظرات دوستان روبرسی کنم

اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
در هر زمینه ای تجربه و علاقه دارید ...
در صورتی که تجربه ای ندارید بهترین گزینه برای شما سود بانکی هست و بعد با چند هزار تومانش شروع به کار کنید برای کسب تجربه

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
در صورتی که تجربه ای ندارید بهترین گزینه برای شما سود بانکی هست و بعد با چند هزار تومانش شروع به کار کنید برای کسب تجربه
تایید بزار بانک با سودش یه کاری راه بنداز که ضرر نکنی سیستم پاپ آپ گزینه مناسبی نیست به نظر یه سایت با ابهت کهنه کار رو بخر خودت نظارت کن چند تا نویسنده قوی بگیر

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58
میشه بیشتر در مورد سود بانکی توضیح دهید ؟ در چه بانکی ماهانه سود خوبی میدن ؟ چند درصد ؟ 20 میلیون ماهانه چند درصد سود دارد ؟

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
میشه بیشتر در مورد سود بانکی توضیح دهید ؟ در چه بانکی ماهانه سود خوبی میدن ؟ چند درصد ؟ 20 میلیون ماهانه چند درصد سود دارد ؟
اگه از قبل تو بانک حساب داشته باشی 20٪ میدن ولی تازگیا بانک مرکزی همه رو اورده رو 10٪ بزودی چند از بانک های تازه کار دوباره می خوان بیارن رو 20٪ فعلا دارن با بانک مرکزی صحبت می کنن ...
بانک مهر میهن و موسسه کوثر خوبه
20 ملیون با 20٪ سود: 333 هزار تومان ماهیانه
20 ملیون با 10٪ سود: 166 هزار تومان ماهیانه

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58
اگه از قبل تو بانک حساب داشته باشی 20٪ میدن ولی تازگیا بانک مرکزی همه رو اورده رو 10٪ بزودی چند از بانک های تازه کار دوباره می خوان بیارن رو 20٪ فعلا دارن با بانک مرکزی صحبت می کنن ...
بانک مهر میهن و موسسه کوثر خوبه
20 ملیون با 20٪ سود: 333 هزار تومان ماهیانه
20 ملیون با 10٪ سود: 166 هزار تومان ماهیانه
اگر ابتدا بنده حساب رو با 20 میلیون باز کنم و چند ماه دیگه مثلان 5 میلیون به موجودی حساب اضافه کنم ایا سود ماهانه بیشتر می شود ؟
تا انجایی که اطلاع دارم این گونه حساب های مثلان کوتاه مدت یک ساله ایا تا 1 سال نمیشه پول اصلی رو برداشت کرد ؟ اگر براش کنی چی میشه ؟ سود هر ماه به همون حساب که با 20 میلیون باز کردیم اضافه میشه یا امکان داره به حساب دیگر واریز شود و ما از سود حساب استفاده کنیم ؟

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
اگر ابتدا بنده حساب رو با 20 میلیون باز کنم و چند ماه دیگه مثلان 5 میلیون به موجودی حساب اضافه کنم ایا سود ماهانه بیشتر می شود ؟
تا انجایی که اطلاع دارم این گونه حساب های مثلان کوتاه مدت یک ساله ایا تا 1 سال نمیشه پول اصلی رو برداشت کرد ؟ اگر براش کنی چی میشه ؟ سود هر ماه به همون حساب که با 20 میلیون باز کردیم اضافه میشه یا امکان داره به حساب دیگر واریز شود و ما از سود حساب استفاده کنیم ؟
1.ماهیانه سود میدن و میاد رو حسابت می تونی پول هم اضافه کنی یا سود رو برداری یا کل پول رو برداری ...(کمترین سود)
2.یک ساله قرارداد می بندی که به پولت دست نزنی و ساله بعد بیای پول و سودش رو بگیری(بیشترین سود)
3.یک ساله قرارداد می بندی که به پولت دست نزنی ولی هر ماه سودش رو بگیری(متوسط)

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
توی سایت سرمایه گزاری نکن حیف این میزان پول هست
باهاش میتونی یه شغل دست و پا کنی
حتی اگه ماهی 10 میلیون هم در بیاری یه روزی به این نتیجه میرسی که نت وقت تلف کردنه

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58
توی سایت سرمایه گزاری نکن حیف این میزان پول هست
باهاش میتونی یه شغل دست و پا کنی
حتی اگه ماهی 10 میلیون هم در بیاری یه روزی به این نتیجه میرسی که نت وقت تلف کردنه
دو سال پیش سایت 150 ایران داشتم ولی بعد بخاطر مشکلاتی که از طرف هاستینگ بوجود امد سایت کاملان نابود شد !
بله قبول دارم که وقت تلف کردن هست ! و حتی به این نتیجه هم رسیدم که درامد اینترنتی هر چه قدر هم حلال باشه هیچ برکتی ندارد !

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
تو نت تو کار تخصصویه خودت کار کن
مطمئن باش خیلی خوب میتونی پیشرفت کنی ولی زدن یه سایت تفریحی یا پاپ آپ فقط رفتن یه مسیره تکراری با سختی فراوانه
تراست می

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58
تو نت تو کار تخصصویه خودت کار کن
مطمئن باش خیلی خوب میتونی پیشرفت کنی ولی زدن یه سایت تفریحی یا پاپ آپ فقط رفتن یه مسیره تکراری با سختی فراوانه
تراست می
بله اقای امینی قبول دارم که الانه بالا اوردن یک سایت تفریحی یا خبری یا عکس خیلی مشکل می باشد ( منظور بنده از مشکل این هست که با روش ها جدید گوگل خیلی زمان بر می باشد)

h3ll 80y

Registered User
لایک‌ها
26
برو تو بورس کار کن عزیز ظرف 6 ماه 40 تومن میشه پولت -

واسه شروع کار برو کتاب ها و سی دی های اموزشیش رو بخون

بعد استارت بزن

دوستانی هم که میکن نت وقت تلف کردنه مسیرشون رو اشتباه انتخاب کردن

هزاران نفر در ایران دارن زندگیشون رو با نت میچرخونن

بدرود.

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119

بعد استارت بزن

بدرود.
در زمینه نت با شما موافق هستم اما در بورس بدون تجربه چند ساله به راحتی 40 میلیون که هیچ 20 میلیونشون هم به باد میدند.

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
سایت پاپ آپ خیلی زیاد شده.هرچند ممکنه هنوز هم سودآوری داشته باشه.ولی اگه ایده تبلیغاتی ناب داشته باشید که قبلا اجرا نشده باشه شاید الان بهترین فرصت برای سرمایه گذاری تو نت باشه.در کل به نظرم نت برای افرادی مناسب تره که با تخصص خودشون به جایی می رسند.در مورد سود بانکی هم ارزش خاصی نداره!هرچقدر پولت تو بانک باشه روز به روز از ارزش پولت کم می شه!اگه به فکر سرمایه گذاری تو بانک هستی به نظرم یه مغازه بزنی بهتر جواب می گیری!
موفق باشی دوست عزیز

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
به هیچ عنوان پول خودتون رو نخوابونید تو بانک!!! به همون میزان و نرخی که سود رشد میکنه سالانه تورم هم داره رشد میکنه! بعد 1 سال درسته ماهی 300 تومان ماهانه میگیرد ولی همین 20 تومان رو فقط 10 تومانش رو وارد بازار کسب درآمد بکنید میتونید بعد 3 ماه بکنیدش 20 میلیون!!! و در واقعی میشه 30 میلیون پول شما! ولی بعد 1 سال بزارید بانک همون 20 میلیون خودتون رو دارید! دنبال افزایش سرمایه باشید نه حذف ریسک سرمایه گذاری و خوابوندن اون درواقع نابودی پولتونه!

Last edited:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
تو زمینه ای که توش تخصص داری یا علاقه داری کار کن ... وگرنه نتیجه گرفتن خیلی سخت میشه .

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58

بعد استارت بزن

بدرود.
در زمینه نت با شما موافق هستم اما در بورس بدون تجربه چند ساله به راحتی 40 میلیون که هیچ 20 میلیونشون هم به باد میدند.
سلام
سایت پاپ آپ خیلی زیاد شده.هرچند ممکنه هنوز هم سودآوری داشته باشه.ولی اگه ایده تبلیغاتی ناب داشته باشید که قبلا اجرا نشده باشه شاید الان بهترین فرصت برای سرمایه گذاری تو نت باشه.در کل به نظرم نت برای افرادی مناسب تره که با تخصص خودشون به جایی می رسند.در مورد سود بانکی هم ارزش خاصی نداره!هرچقدر پولت تو بانک باشه روز به روز از ارزش پولت کم می شه!اگه به فکر سرمایه گذاری تو بانک هستی به نظرم یه مغازه بزنی بهتر جواب می گیری!
موفق باشی دوست عزیز
به هیچ عنوان پول خودتون رو نخوابونید تو بانک!!! به همون میزان و نرخی که سود رشد میکنه سالانه تورم هم داره رشد میکنه! بعد 1 سال درسته ماهی 300 تومان ماهانه میگیرد ولی همین 20 تومان رو فقط 10 تومانش رو وارد بازار کسب درآمد بکنید میتونید بعد 3 ماه بکنیدش 20 میلیون!!! و در واقعی میشه 30 میلیون پول شما! ولی بعد 1 سال بزارید بانک همون 20 میلیون خودتون رو دارید! دنبال افزایش سرمایه باشید نه حذف ریسک سرمایه گذاری و خوابوندن اون درواقع نابودی پولتونه!

دنبال راهکارهای افزایش سرمایه باشید نه به روش خوابوندن سرمایه تو دستای یکی دیگه!

خیلی راه هست با 20 میلیون انجام بدید،خیلی زیاد...:D
تو زمینه ای که توش تخصص داری یا علاقه داری کار کن ... وگرنه نتیجه گرفتن خیلی سخت میشه .
ممنون از تمامی نظرات دوستان
بنظرتون سرمایه گزاری برای فروش یک محصول خاص مثل مکمل های غذایی اصل میوته اثر گزار باشه. از طریق تبلیغات در سایت های پربازدید . مثلان در 50 سایت پربازید ایران

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225

دنبال راهکارهای افزایش سرمایه باشید نه به روش خوابوندن سرمایه تو دستای یکی دیگه!

خیلی راه هست با 20 میلیون انجام بدید،خیلی زیاد...:D
قربان شما با 10تومن چکار میکنین که یعد 3 ماه بشه دوبرابر؟
خدائی واسم سواله هیچ شغل خوب و پردرآمدی با این میزان سرمایه به ذهنم نمیرسه اصلا

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
قربان شما با 10تومن چکار میکنین که یعد 3 ماه بشه دوبرابر؟
خدائی واسم سواله هیچ [شغل خوب و پردرآمد]ی با این میزان سرمایه به ذهنم نمیرسه اصلا

خوب شما گفتین شغل خوب و پردرآمد! حداقل بعد از 11 سال کار کردن در فضای مجازی یکسری ترفند ها برای کسب درآمد حتی کمتر از 3 ماه هم هست! منتهی گفتنش در عموم اعتبارشونو به صفر میرسونه...

بالا