• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 میلیون سرمایه - چه کاری پیشنهاد می کنید ؟

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
من در حال تولید پک های گرافیکی خیلی ویژه و تکی هستم که اگر برای مجوز اقدام بشه و پخش بشه توی بازار میشه ماهانه چند هزار تیراژ فروخت برابر ماهانه 5-6 میلیون سود خالص
البته باید بگم از محصول بگیرید تا نوع عرضه و نوع طراحی و هدیه ها و.. همه و همه متفاوت و زیبا عمل میشه.. سایت هم هفته دیگه راه اندازی میشه و خیلی زود بالا میاد.. این محصولات در ایران نظیر ندارند و محصولاتی هستند که حداقل 1 میلیون مخاطب دارند که میشه 30 درصدشون رو با بازاریابی اصولی توی اول راه به دست آورد.. و فروش اینترنتی هم سر جای خودش هست.. حالا چرا اینارو به شما گفتم.. از اونجا که مایلم شریک داشته باشم (مشکل مالی هم برای تامین هزینه ها ندارم) و توی کارها همراه و کمک من باشه به مشا گفتم.. چون خودم در حال حاظر روی سایت های دیگه هم فعالیت دارم و وقت کافی نمیمونه.. هزینه های اولیه هم چیزی حدود 7-8 میلیونه کلا خرج خاصی تا حالا براش نکردم و از این بابت میشه نصف نصف هزینه ها.. و اینکه این پول خرج خرید داپلیکیتور - یو وی - پرینتر درست حسابی رنگی - دی وی دی خام - بسته بندی دی وی دی - کاغذ آ4 - و هزینه های شارژ پرینتر و یو وی ... و راه اندازی فروشگاه که هزینه ای تقریبا برای گرافیک و طراحی فلت خیلی شیک (تحقیقات انجام شده و سایتی که کاربر پسند طراحی میشه) و هزینه کد نویسی که فکر کنم چیز حدود 1 میلیون یا کمتر سیستم فروشگاه هم اوپن کارت.. یک فروشگاه حرفه ای و تمام عیار محصولات گرافیکی.. + هاست ماهانه 45 تومان و خرید دامنه سالی 40 (اسم از قبل انتخاب شده و با سایت خودم همخونی داره که باعث میشه سایت سریعا مورد توجه بازدید کننده های سایت قرار بگیره..)
سرمایه دیگه ای که مورد نیاز هست وقت کافی هست.. من خودم کارهای جمع آوری و انتخاب محصول ها و نیازیابی بازار رو انجام میدم و نسخه نمونه رو آماده میکنم.. و اگر کسی هم باشه کارهای رایت که با داپلیکتور هست و چاپ روی دی وی دی ها و.. انجام میده..

در رابطه با اینکار بگم که من 2ماه فقط وقت گذاشتم برای تحقیقات و خود سازی و میتونم سریعا بازدهی بیارم.. تمام چیزی که بازار و مشتری نیاز داره رو میدونم.. تمام نکاتی که باید رعایت بشه میدونم - راه های بازاریابی صحیح و تبلیغات حرفه ای رو میدونم - فن بیان بالای دارم چه در متن چه در صحبت و راه های افزای ش فروش رو کاملا میشناسم.. و سابقه فروش در مغازه و فروش اینترنی هم داشتم به همین دلیل کار صد درصدی هست.. مجموز ارشاد تقریبا 1 هفته تا 1ماه برای هر محصول زمان میبره که تا اون موقع میشه توی اینترنت فروخت و اتفاقا خیلی هم عالیه ولی بازار به صورت عمده یه چیز دیگه است.. خلاصه کار با فکر و تحقیقه و هر محصول اصولی وارد بازار میشه.. که طرح های تشویقی خیلی خوبی هم برای فروش تکی در نظر دارم که نمیشه اینجا گفت..

شرایط - سرمایه و وقت کافی - حضور در تهران و یک محل به عنوان محل کار یا منزل(منزل توصیه میشه)
اگر تهران نیستید منتفیه چون حتما باید شریک فعالیت داشته باشه چون فقط سرمایه مهم نیست من نیاز به کمک هم دارم تا بتونم به امور مسلط باشم..

خلاصه اگر شما یا کسی که سرمایه حد اقل 10 میلیون تومانی داره در خدمتم.

webmastertools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بده به من 3 ساله 40 بهت تحویل میدم

mihanfall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نظرم یه سایت پاپ بزنین خودتون توش مستقیم محصول بفروشین خیلی سودش بالاست.

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
پیشنهاد میکنم 20 میلیون گوجه بخرید ، بعد بفروشید :دی
سودش بهتر و بیش تر از وبمستری هم هست.
یا ترشی درست کن برو نمایشگاه تابستانه استان های دیگه بفروش ، سراغ دارم یه نفر اینکار رو کرد تو مدت 10 روز نمایشگاه 50 میلیون سود خالص کرد.
پ.ن : بیست میلیون داری میخوای تو نت سرمایه گذاری کنی؟
با این سرعت اینترنت پیشنهادی ندارم :دی

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58
به نظرم یه سایت پاپ بزنین خودتون توش مستقیم محصول بفروشین خیلی سودش بالاست.
سایت پاپ ریسک خیلی بالایی هست
پیشنهاد میکنم 20 میلیون گوجه بخرید ، بعد بفروشید :دی
سودش بهتر و بیش تر از وبمستری هم هست.
یا ترشی درست کن برو نمایشگاه تابستانه استان های دیگه بفروش ، سراغ دارم یه نفر اینکار رو کرد تو مدت 10 روز نمایشگاه 50 میلیون سود خالص کرد.
پ.ن : بیست میلیون داری میخوای تو نت سرمایه گذاری کنی؟
با این سرعت اینترنت پیشنهادی ندارم :دی
ممنون از پیشنهادات ;)

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
اگه یه سایت پاپ آپ بزنی کنارش هم چند راه دیگه برای درآمد خوبه با این سرمایه ای هم که داری موفق میشی.

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
به نظر من از سایت بیا بیرون ...

. من یه راه کار بهت معرفی میکنم .. و خودم هم بهت کمک میکنم .. شما بهترین کاری که میتونی با این مبلغ انجام بدی اینه که یه مغازه اجاره کنی تو یه جای خوبش . بعد میای یه کالای خواب میزنی .. خوبی این کار اینه که جنس تو اصلا فاسد نمیشه و اصلا بنجل نمیشه و حتی اصلا نفروش و فقط بشینی تو مغازت پتو هایی که خریدی یا هر چی که گرفتی روز به روز گرون تر میشه و بعد با سود زیاد میفروشیش .... تازه فروش پتو و تشک و بالش و روفرشی و کوسن و غیره عالیه .... در ضمن من توی بازار بزرگ تهران مغازه دارم و کل تهران و شهرستان از ما خرید میکنن و بعد میفروشن .. حالا اصلا ما هیچی . از هر جا که دوست داری بخر ولی من بهت کمک میکنم . چون من درکت کردم ... دو سه بار که خرید کردی و مغازت رو پر کردی دیگه از اون بعد ازت چک میگیرم و جنس میخری وقتی فروختی تسویه میکنی .. بعد از دو سه ماه پاس میکنی ... اگر خواستی شروع کنی بهم خبر بده .. مطمئن باش از شما جوون ها من سود خیلی خیلی کمی میگیرم ...... هر کس خواست میتونم کمکش کنم ... قیمتی که بهت میگم رو برید کل تهران رو قیمت کنید اگر پایین تر از من بود من مجانی بهتون میدم .... راستی برای اینکه من بشناسمتون وقتی زنگ میزنید بگید از پرشین تولز زنگ مزنید ..... بهم اعتماد کنی ضرر نمیکنی ... من چند نفر از دوستانم که بیکار بودن رو همین کار و بهشون پیشنهاد دادم ... بدون پول بهشون جنس دادم و الان خوب دارن کار میکنن .... به هر حال موفق باشید .... 09120297917 قلی زاده

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
نمیدونم کدوم شهری ... هر جا که هستی میتونی شروع کنی

BLANKET999@

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
بنظرتون سرمایه گزاری برای فروش یک محصول خاص مثل مکمل های غذایی اصل میوته اثر گزار باشه. از طریق تبلیغات در سایت های پربازدید . مثلان در 50 سایت پربازید ایران
مکمل خیلی گیر میدن من که بخاطرش با کل پلیس و دادگاه شهرم اشنا شدم :cool::cool::D:D
خواستی بگو راهنماییت کنم

M0jtaba77

Registered User
لایک‌ها
35
اگه تجربه نداری تو نت اصلا با بیست تومن واردش نشو ریسکش بالاست

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
سلام
دوستان نزدیک 20 سرمایه دارم قصد دارم یک سرمایه گزاری در نت اغاز کنم
خودم قصد داشتم یک سایت کسب درامد از پاپ آپ با مدیریت قوی تشکل دهم ولی بازم باید نظرات دوستان روبرسی کنم

اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
اگه بحث حمایت از تولید ایرانی نبود بهت می گفتم برو از چین جنس بیار بفروش پولت چند برابر می شه.

بالا