• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

200 برنامه پرتابل (کاربردی) بدون نیاز به نصب قابل اجرا از روی سی دی یا فلش مموریt5000

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
آیا میخواهید از شر نصب برنامه ها بعد از هر بار نصب ویندوز راحت شوید ؟ ما در این مجموعه 200 برنامه که نیازی به نصب ندارند و با یک کلیک اجرا میشوند را جمع آوری کرده ایم که میتوانید آنها را روی فلش مموری ریخته و با یک کلیک از روی فلش اجرا نمایید و بیخود هارد خود را پر نکنید و مهمتر از همه با نصب برنامه ها سیستم خود را سنگین نکنید .

داخل این مجموعه موارد زیر هم وجود دارد :

1 - ماکرسافت آفیس 2007 که نیازی به نصب ندارد و با یک کلیک از روی سی دی اجرا میشود.
2 - آخرین ورژن برنامه رایت سی دی Nero 7
3 - برنامه های مدیریت دانلود مانند IDM5.9
4 - برنامه های پخش فایلهای صوتی و تصویری مانند KM Player (Portable)./c
و برنامه ی کاربردی بیشمار دیگر در مجموع 200 برنامه

من این محصول را فقط به عنوان هدیه برای دوستانی که خواهان آن باشند ارسال میکنم و قیمت چندان بالایی برای آن در نظر نگرفته ام تنها 3 هزار تومن + 2 هزار تومن هزینه پست جمعا 5000 تومان که باید واریز شود به شماره حساب.

همه دوستان برای خرید این محصول همت کنند تا محصولات جدیدتری برای فروش بگذاریم

Last edited:

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
جدی گفتی هدیه
فکر کنم هزینه ارسال یه دی وی دی یا سی دی به پست پیشتاز بیشتز از 1400 تومان نباشه
و هدیه هم که 3000 تومن باید براش بپردازی
جک جالبی بود
کمی خندیدیم

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
جدی گفتی هدیه
فکر کنم هزینه ارسال یه دی وی دی یا سی دی به پست پیشتاز بیشتز از 1400 تومان نباشه
و هدیه هم که 3000 تومن باید براش بپردازی
جک جالبی بود
کمی خندیدیم

والا نمیدونم آقا اصلا مجانی هر کی خواست بگه 5000 تومن میزارم روش براش ارسال میکنم

خوبه داداش ؟؟؟

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
اره واسه من بفرست بیاد با همون 5 تومن روش

بالا