seomaterial
کاربر تازه وارد
درود
بنده اولین بار بود که این بخش از سایت پرشین تولز رو میدیدم
یکی از همکاران گل معرفی کرده امیدوارم بتونم از تجربه های شما استفاده کنم
من 10 سال هست کارم اینترنت هست. وبسایت از رنک 56 تا 200 ایران چندین مورد داشتم.
برنامه نویسی ، کدنویسی ، گرافیک رو مسلط هستم
تخصصی اصلی بنده برندینگ و سئو هست اما چیزی که در آن بصورت بین المللی کار میکنم سئو می باشد
تیم کامل دارم ، از برنامه نویس تا دوستان امنیت کار حرفه ای. حال قصد ایجاد یک شرکت وب در تهران را دارم
سرمایه ای که کنار دارم 200 میلیون تومان می باشد
برای جا، دکور و ...
من در حال حاضر از مجموعه وبسایت هام ماهانه 6-12 میلیون درآمد دارم و اصلاً وقت مارکتینگ ندارم
از سمتی هم بدجور دارم کم میارم زیر کارها چون کارمند اوت سورس هیچوقت مثل کارمند تمام وقت حرفه ای تو شرکت نمیشه
از هر مارکتی پروژه دارم و میخوام یک شرکت 0 تا 100 اینترنت رو تأسیس کنم
تجربه شرکت هم داشتم اما نه در این وسعت
به نظر شما داشتن یک مکان خوب و بازاریابی محلی اینقدر توجیه مالی دارد که بنده 200 میلیون که سرمایه زندگیم هست رو توش قرار بدم؟
یا ایجاد شرکت معمولی و خرج کردن پول بر روی پروژه ها مناسب تر است؟
نکته مهم: اگر تجربه اینکار را دارید هر نکته ای که برای شما تجربه شد را به بنده ارائه دهید یک دنیا ممنون میشوم
پیروز و موفق باشیـــــد
بنده اولین بار بود که این بخش از سایت پرشین تولز رو میدیدم
یکی از همکاران گل معرفی کرده امیدوارم بتونم از تجربه های شما استفاده کنم
من 10 سال هست کارم اینترنت هست. وبسایت از رنک 56 تا 200 ایران چندین مورد داشتم.
برنامه نویسی ، کدنویسی ، گرافیک رو مسلط هستم
تخصصی اصلی بنده برندینگ و سئو هست اما چیزی که در آن بصورت بین المللی کار میکنم سئو می باشد
تیم کامل دارم ، از برنامه نویس تا دوستان امنیت کار حرفه ای. حال قصد ایجاد یک شرکت وب در تهران را دارم
سرمایه ای که کنار دارم 200 میلیون تومان می باشد
برای جا، دکور و ...
من در حال حاضر از مجموعه وبسایت هام ماهانه 6-12 میلیون درآمد دارم و اصلاً وقت مارکتینگ ندارم
از سمتی هم بدجور دارم کم میارم زیر کارها چون کارمند اوت سورس هیچوقت مثل کارمند تمام وقت حرفه ای تو شرکت نمیشه
از هر مارکتی پروژه دارم و میخوام یک شرکت 0 تا 100 اینترنت رو تأسیس کنم
تجربه شرکت هم داشتم اما نه در این وسعت
به نظر شما داشتن یک مکان خوب و بازاریابی محلی اینقدر توجیه مالی دارد که بنده 200 میلیون که سرمایه زندگیم هست رو توش قرار بدم؟
یا ایجاد شرکت معمولی و خرج کردن پول بر روی پروژه ها مناسب تر است؟
نکته مهم: اگر تجربه اینکار را دارید هر نکته ای که برای شما تجربه شد را به بنده ارائه دهید یک دنیا ممنون میشوم
پیروز و موفق باشیـــــد