• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

200.000.000 تومـــــــــــان سرمایـــــــــه و شرکـــت وب در تهـــــــــران

seomaterial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درود

بنده اولین بار بود که این بخش از سایت پرشین تولز رو میدیدم
یکی از همکاران گل معرفی کرده امیدوارم بتونم از تجربه های شما استفاده کنم

من 10 سال هست کارم اینترنت هست. وبسایت از رنک 56 تا 200 ایران چندین مورد داشتم.
برنامه نویسی ، کدنویسی ، گرافیک رو مسلط هستم
تخصصی اصلی بنده برندینگ و سئو هست اما چیزی که در آن بصورت بین المللی کار میکنم سئو می باشد
تیم کامل دارم ، از برنامه نویس تا دوستان امنیت کار حرفه ای. حال قصد ایجاد یک شرکت وب در تهران را دارم

سرمایه ای که کنار دارم 200 میلیون تومان می باشد
برای جا، دکور و ...
من در حال حاضر از مجموعه وبسایت هام ماهانه 6-12 میلیون درآمد دارم و اصلاً وقت مارکتینگ ندارم
از سمتی هم بدجور دارم کم میارم زیر کارها چون کارمند اوت سورس هیچوقت مثل کارمند تمام وقت حرفه ای تو شرکت نمیشه
از هر مارکتی پروژه دارم و میخوام یک شرکت 0 تا 100 اینترنت رو تأسیس کنم

تجربه شرکت هم داشتم اما نه در این وسعت
به نظر شما داشتن یک مکان خوب و بازاریابی محلی اینقدر توجیه مالی دارد که بنده 200 میلیون که سرمایه زندگیم هست رو توش قرار بدم؟
یا ایجاد شرکت معمولی و خرج کردن پول بر روی پروژه ها مناسب تر است؟

نکته مهم: اگر تجربه اینکار را دارید هر نکته ای که برای شما تجربه شد را به بنده ارائه دهید یک دنیا ممنون میشوم

پیروز و موفق باشیـــــد

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
چرا 200 تومن !! ؟
یه دفتر رهن بکن یه جای متوسط روبه بالا = حدود 100 رهن کامل میشه که یه بخشی رو تبدیل به اجاره بکن و بقیه هم همینطوری رهن باشه .
واسه اداری لازم نیست حتما دکور آنچنانی بزنی . ما خودمون دکوراسیون کار میکنیم . اداری عرفش متر مربعی 1 تومنه ( قرارداد با مشتری ) . البته بعضی اقلام رو شامل نمیشه . یعنی 80 متر میشه 80 تومن دکور . این تیپ دکور ها واسه شرکت های جا افتاده و حرفه ای هستش !
شما میتونید با حداقل هزینه خودتون یه چیز جم و جور در بیارید . حدود 20 یا 30 تومن اگه اوکی بود کم کم دفتر و دکور رو ارتقا بدید !;)
در کل بیشتر از 100 تومن لازم نیست در نظر بگیرید .

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
چرا 200 تومن !! ؟
یه دفتر رهن بکن یه جای متوسط روبه بالا = حدود 100 رهن کامل میشه که یه بخشی رو تبدیل به اجاره بکن و بقیه هم همینطوری رهن باشه .
واسه اداری لازم نیست حتما دکور آنچنانی بزنی . ما خودمون دکوراسیون کار میکنیم . اداری عرفش متر مربعی 1 تومنه ( قرارداد با مشتری ) . البته بعضی اقلام رو شامل نمیشه . یعنی 80 متر میشه 80 تومن دکور . این تیپ دکور ها واسه شرکت های جا افتاده و حرفه ای هستش !
شما میتونید با حداقل هزینه خودتون یه چیز جم و جور در بیارید . حدود 20 یا 30 تومن اگه اوکی بود کم کم دفتر و دکور رو ارتقا بدید !;)
میگه کل سرمایه زنگیشه به نظرم یه دفتر بخره حتی پایین شهر بهتره

seomaterial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
میگه کل سرمایه زنگیشه به نظرم یه دفتر بخره حتی پایین شهر بهتره
درود
خب ما سنی نداریم و اینم خودمون کسب کردیم
در کل خیلی با ترس جلو نمیرم بالاخره اینکارا تجربه میشه
رهن کامل رو خودم مد نظرم هست

seomaterial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چرا 200 تومن !! ؟
درود
هزینه دکور که خیلی نمیشه. بیشتر هزینه وسایل و سیستم ها زیاده
من بیشتر نظرم رهن هست که خب قیمتش تا 150 دیدم چیزای مناسبی پیدا میشن. نه خیلی بزرگ ولی جای مناسب

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
درود
خب ما سنی نداریم و اینم خودمون کسب کردیم
در کل خیلی با ترس جلو نمیرم بالاخره اینکارا تجربه میشه
رهن کامل رو خودم مد نظرم هست
میشه بپرسم چند سالتونه؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
درود
هزینه دکور که خیلی نمیشه. بیشتر هزینه وسایل و سیستم ها زیاده
من بیشتر نظرم رهن هست که خب قیمتش تا 150 دیدم چیزای مناسبی پیدا میشن. نه خیلی بزرگ ولی جای مناسب
بزرگی دفتر کار بستگی به میزان درآمد اون بیزینس و تعداد کارمندان داره .
150 که واسه رهن واقعا زیاده !
با 110 تومن یه دفتر 80 متری جای خوب میشه گیر اوورد .
سیستم و اینجور چیزا هم زیاد نمیشه .
کلا 150 .
ولی چون شما میگی کل سرمایه 200 هستش , بهتره یه جای جم و جور در حد 50 متر بگیری . خودت به علاوه 2 تا کارمند . یه جای معمولی میشه 50 رهن کامل که 20 تومن رهن بدی با ماهی 700 الی 800 تومن اجاره . با توجه به اینکه درآمد هم دارید , در پرداخت اجاره مشکلی نخواهید داشت .
تا الان 20 تومن + 15 تومن مبلمان اداری ( با 10 تومن هم میشه جمش کرد ) + 10 تومن هم سیستم و تجهیز دفتر = 45 تومن + 10% هم خطا در نظر میگیریم که میشه حدود 5 تومن = 50 تومن .
150 هم واسه سرمایه گذاری های دیگه در نظر بگیر .
دفتر 50 متری که هر متر 5 تومن باشه با یه دفتره 150 متری زعفرانیه فرقی توی درآمد ایجاد نمیکنه . چون درآمد شما از سایته و به اعتبار اون دفتر نیازی ندارید . صرفا به عنوان ی محل رسمی برای کار و استخدام کارمند میخواید .
زیاد سخت نگیرید . اول کار هم هزینه تراشی نکنید . درآمدتون هرچقدر هم باشه دلیلی نداره ولخرجی روی مسائل بی اهمیت و تجملاتی داشته باشید .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
به نظر من با یکی که دفتر آماده داره، یا توی دفتر آماده یه نفر به صورت اجاره ای، شریک شو ... هم صرفه جویی در وقته ، هم هزینه ... کارت رو تست کن، وقتی مطمئن شدی، اول یه دفتر دوم بگیر و راه اندازی کن، بعدش کم کم از دفتر اول جدا شو

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
کار وب دیگه درآمد آنچنانی نداره...
اگر میخواهید کار خودتون رو گسترش بدید منم با دوستمون موافقم. با یک دفتر 50 متری شروع کنید.
حتما بیرون طرح باشه.ترجیحا غرب تهران

Sent from my LG-H959 using Tapatalk

seomaterial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بزرگی دفتر کار بستگی به میزان درآمد اون بیزینس و تعداد کارمندان داره .
150 که واسه رهن واقعا زیاده !
با 110 تومن یه دفتر 80 متری جای خوب میشه گیر اوورد .
سیستم و اینجور چیزا هم زیاد نمیشه .
کلا 150 .
ولی چون شما میگی کل سرمایه 200 هستش , بهتره یه جای جم و جور در حد 50 متر بگیری . خودت به علاوه 2 تا کارمند . یه جای معمولی میشه 50 رهن کامل که 20 تومن رهن بدی با ماهی 700 الی 800 تومن اجاره . با توجه به اینکه درآمد هم دارید , در پرداخت اجاره مشکلی نخواهید داشت .
تا الان 20 تومن + 15 تومن مبلمان اداری ( با 10 تومن هم میشه جمش کرد ) + 10 تومن هم سیستم و تجهیز دفتر = 45 تومن + 10% هم خطا در نظر میگیریم که میشه حدود 5 تومن = 50 تومن .
150 هم واسه سرمایه گذاری های دیگه در نظر بگیر .
دفتر 50 متری که هر متر 5 تومن باشه با یه دفتره 150 متری زعفرانیه فرقی توی درآمد ایجاد نمیکنه . چون درآمد شما از سایته و به اعتبار اون دفتر نیازی ندارید . صرفا به عنوان ی محل رسمی برای کار و استخدام کارمند میخواید .
زیاد سخت نگیرید . اول کار هم هزینه تراشی نکنید . درآمدتون هرچقدر هم باشه دلیلی نداره ولخرجی روی مسائل بی اهمیت و تجملاتی داشته باشید .
درود
بله عزیز بنده هم در نظرم این هست که زیاد خرج اضافی نسازیم و بیشتر سرمایه هزینه جهت ایجاد پروژه های جدید باشه
چون در حال حاضر چندین سرور اختصاصی + کانفیگ + پشتیبانی + پلاگین ها و ... داریم اصلاً اجاره نمیخوایم و تمرکز روی رهن کامل هست. حال 200-300 اذیتی نمیکنه
دفتر تا حدی اعتبار هست اما با یک سری تبلیغات مانند مغازه پاخور پیدا میکند که پروژه های مناسبی ایجاد میشه
پیروز باشید

seomaterial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کار وب دیگه درآمد آنچنانی نداره...
اگر میخواهید کار خودتون رو گسترش بدید منم با دوستمون موافقم. با یک دفتر 50 متری شروع کنید.
حتما بیرون طرح باشه.ترجیحا غرب تهران

Sent from my LG-H959 using Tapatalk
مجموعه وب با یک شرکت معمولی طراحی سایت متفاوت هست
سطح کار بسیار با سطح شرکت های فعلی فرق دارد

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
درود

بنده اولین بار بود که این بخش از سایت پرشین تولز رو میدیدم
یکی از همکاران گل معرفی کرده امیدوارم بتونم از تجربه های شما استفاده کنم

من 10 سال هست کارم اینترنت هست. وبسایت از رنک 56 تا 200 ایران چندین مورد داشتم.
برنامه نویسی ، کدنویسی ، گرافیک رو مسلط هستم
تخصصی اصلی بنده برندینگ و سئو هست اما چیزی که در آن بصورت بین المللی کار میکنم سئو می باشد
تیم کامل دارم ، از برنامه نویس تا دوستان امنیت کار حرفه ای. حال قصد ایجاد یک شرکت وب در تهران را دارم

سرمایه ای که کنار دارم 200 میلیون تومان می باشد
برای جا، دکور و ...
من در حال حاضر از مجموعه وبسایت هام ماهانه 6-12 میلیون درآمد دارم و اصلاً وقت مارکتینگ ندارم
از سمتی هم بدجور دارم کم میارم زیر کارها چون کارمند اوت سورس هیچوقت مثل کارمند تمام وقت حرفه ای تو شرکت نمیشه
از هر مارکتی پروژه دارم و میخوام یک شرکت 0 تا 100 اینترنت رو تأسیس کنم

تجربه شرکت هم داشتم اما نه در این وسعت
به نظر شما داشتن یک مکان خوب و بازاریابی محلی اینقدر توجیه مالی دارد که بنده 200 میلیون که سرمایه زندگیم هست رو توش قرار بدم؟
یا ایجاد شرکت معمولی و خرج کردن پول بر روی پروژه ها مناسب تر است؟

نکته مهم: اگر تجربه اینکار را دارید هر نکته ای که برای شما تجربه شد را به بنده ارائه دهید یک دنیا ممنون میشوم

پیروز و موفق باشیـــــد
میشه از سایتات معرفی کنی دوست عزیز
به نظرم davodmg بهترین نظرو گفته

بالا