AslanSalarkia
همکار بازنشسته
بانکا که دیگه سراسری شدن فرقی نداره!
مرد مومن تو پست اول شماره کارتم را نوشتم! شما رجوع کن به پست اول! عضو شتاب هم است و مشکلی نیست!والا ما گفتیم یه شماره کارت برای ما بفرست نفرستادی که
حسابم معلوم نیست ماله کدوم بانکه
مومن نوشتی شماره حساب منم متوجه نشدم یه کدومتون هم محض رضای خدا نگفتین این شماره کارته نه شماره حسابمرد مومن تو پست اول شماره کارتم را نوشتم! شما رجوع کن به پست اول! عضو شتاب هم است و مشکلی نیست!
چرا اینجوری می کنید با خودتون؟! : |
فارسی که گفتم!:general606:مومن نوشتی شماره حساب منم متوجه نشدم یه کدومتون هم محض رضای خدا نگفتین این شماره کارته نه شماره حساب
الان نمیشه من واریز کنم ؟ همون تیمی رو میخوام وارد کنم که توی اون یکی لیگه و دو هفته اش گذشته
بواریز آقا!شماره کارت امیر احمدی که توی پست اول هست!!! بانکش رو من هم نفهمیدم!
در مورد دیر بودن و این مسائل هم به امیرخان باید بگی که پشت گوش انداخته!!! تا همین جا هم من آوردمش!!! :دی
----
اومدم اما یکم دیر :دیدعوت میشود از مجتبی @A1C1E تا با تیم توانمند خود در این رقابت نیز حضور به هم رساند!
مگه یونایتدی شوما؟ :دیلیگ امروز با 11 تیم استارت خواهد خورد!
ممنون از دوستانی که به ما پیوستند! امیدوارم لیگ خوب و پر هیجانی بشه! و تا جایی که امکانش باشه بنده از نفوذم در اتحادیه برای قهرمانی خودم استفاده خواهم کرد!
گذر زمان مشخص خواهد کرد این قضیه را !مگه یونایتدی شوما؟ :دی
حالا من هم کورتوا رتو تیممه هم نیسمیث موندم از کی طرفداری کنم!آقا یعنی چه؟ تا امروز ساعت 11 که من ترکیبو بستم احتمال حضور دیگو کاستا 25 بود. مصدومیت همسترینگ.
گذاشتمش رو نیمکت به ناچار، الان اومده تو بازی داره فیکس بازی میکنه، یه گل هم که زده...تف به این شانس :general208:
75% chance of playing بود نه 25%! در این شرایط که شک داری بازی می کنه یا نه! بزارش فیکس! اگه بازی نکرد اتومات تعویض میشه!آقا یعنی چه؟ تا امروز ساعت 11 که من ترکیبو بستم احتمال حضور دیگو کاستا 25 بود. مصدومیت همسترینگ.
گذاشتمش رو نیمکت به ناچار، الان اومده تو بازی داره فیکس بازی میکنه، یه گل هم که زده...تف به این شانس :general208:
مثل منی آقا، سسک و ایوانویچ هستن، اون طرف نایسمیث هم هست.حالا من هم کورتوا رتو تیممه هم نیسمیث موندم از کی طرفداری کنم!
حس میکنم شماها خیلی جدی تر دنبال میکنید از من75% chance of playing بود نه 25%! در این شرایط که شک داری بازی می کنه یا نه! بزارش فیکس! اگه بازی نکرد اتومات تعویض میشه!