استاد جان، اتفاقا بنده فقط مدل موتور رو اشتباه نوشتم!
واسه ماست مالی نگفتم اشتباه نوشتم کد رو!
بحث و مقایسه بین بنزینه نه دیزل وگرنه مواردی که در مورد دیزل فرمودید
رو بنده هم میدونم که تو دور پایینتر گشتاور بالاتر داره و بهینه تره و ...
شما باید از این دید نگاه کنید که اگر قرار بود با موتور اصلی + بیاد ایران!تو خواب هم از دیزل استفاده نمیشد
و از همون 1.4 بنزینی استفاده می کردند! بنده هم برای همین موتور 1.4 بنزینی رو مورد مقایسه قرار دادم!
و تا اخرش هم میگم tu5 از 1.4i موتور سرتر و بهتری هست!
درسته مثل شما حرفه ای نیستیم ولی دیگه اونقدرام دیگه بی اطلاع نیستیم...
و اینکه گفت قدرت، چه از نظر گشتاور و چه از نظر اسب بخار tu5 موتور سر تره!
حتی تو مصرف جاده هم tu5 کمتره مصرفش.
من مطالعاتی که گاهاً انجام میدم (منبع) هم سایت http://www.auto-data.net هست...
در مورد کفیت قطعات هم زمین تا اسمونی تفاوت نیست بین + و معمولی مدلهای پایین،
اتفاقاً مصرف کننده اصلا تعیین کننده نیست تو هیچ چیز... مصرف کننده تو این کشور فقط میتونه
کالایی که با 1000 تا دغل و دروغکاری بهش عرضه میشه رو با جو زدگی بخره... و خودش رو گول
بزنه که اره چیزی که به دروغ بهش تحمیل کردند رو گرفته و ازش لذت ببره...:general208::general208::general208::general208:
ادامه این بحث در این تاپیک نمیگنجه اگر امری بود بنده در پیام خصوصی در خدمت شما هستم...:general504:
یا حق
بین بنزینیا tu5 بهتر از tu3 هست کسی شک نداره
ولی tu5 بهتر از 1.4 HDi نیست(غیر از شتاب)
نتیجه میگیریم tu5 بهتر از موتور 206 + اروپائی نیست!
از طرفی هزینه موتور tu3 و tu5 تا قبل از داخلی سازی tu3 برای ایرانخودرو تقریبا در یک حد بود!
چون tu3 رو وارد میکرد و تعرفه واردات باید میپرداخت اما tu5 داخل تولید و مونتاژ میشد
مردم بین 10 تا 30 تومن بیشتر میدن تا ماشین وارداتی مدل 2016 بگیرن! که نهایت چراغهاش و داشبرد تغییر کرده و کیفیت ثابته نمیدونم رو چه حسابی میگید طراحی جدیدتر 207i و کیفیت بیشتر قطعات متفاوت ارزش 5 تومن رو نداره
(پستهام طرفداری از 207 ندونید! خودم بخوام تو این رنج ماشین بخرم مگه مزدا 323 مرده؟
منم از این بحث خوشم نمیاد! تا وقتی ماشینای بهتر هست چرا پژو حیف وقتی که برای مقایسه این دو محصول گذاشتم