• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3 نفر میخوام کپی پیست کار !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
شرایط و قیمت و زمانی که باید گذاشته بشه رو پ.خ کن لطفا​

:eek:

razi123450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام
چقدر در روز کار هست
در چه مورد و قیمت؟
لطفا شرایط رو برای منم پ خ کنید​

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
شرایط رو بصورت کامل برا من هم بفرسیتین لطفابا پ. خ

ssh899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واسه ماهم بفرست! ممنون.

mazimazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واسه منم بفرس.

sina_shz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرایط و قیمت و زمانی که باید گذاشته بشه رو پ.خ کن لطفا​

mojtaba182003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرایط با قیمت +

sd2000sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرایط با قیمت +

navid7

Registered User
لایک‌ها
1
شرایط و قیمت و زمانی که باید گذاشته بشه رو پ.خ کن لطفا

EhsanMX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرایطو برای منم بفرستید!!!
قبلا تو این زمینه یه کارایی کردم

amir2601080

Registered User
لایک‌ها
2
در روز چقدر زمان میبره؟
اگه میشه قیمتتونو پ.خ کنید ببینیم چی میشه

دوست عزیز پ خ شما پر شده لطفا خالی کنید تا پیغامی رو که درخواست دادین براتون ارسال کنم
متشکرم

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
من یه هفته ای با ایشون کار کردم .. اولش به من گفتن پستی 100 تومن که من گفتم صدتومن خیلی کمه ، نسبت به قیمت های نویسنده های همین سایت هم کمه! گفتن که نویسند ه های دیگه هم همینقدر میگرن و با توجه به اینکه تعداد پست ها زیاده صدتومن خوبه!منم گفتم باشه من یه هفته ازمایشی کار میکنم بعدش در مورده مسائل دیگه صحبت می کنیم...
من شروع کردم کار کردن یه چندروزی شیشه صبح پست دادم ولی دیدم با شرایطی که ایشون میگن باید مثلا روزی 4 ساعت پای کامپیوتر باشی و هی صفحه رو رفرش کنی تا اگه مطلبه جدیدی تو سایته منبع میاد رو منتقل کنی به سایت اصلی ... بعد از سه چهار روز کار کردن دیدم خوب نهایت روزی بیست تا سی تا پست میشه ماکزییم داد که با دونه ای صدتومن میشه روزی دوهزارتومن!که دیدم واسه چهارساعت
واقعا دوتومن کمه... حالا من به ایشون گفتم که واقعا نمیصرفه کار کردن با این سایت ، من دیگه ادامه همکاری نمی کنم ، که ایشون گفتن باشه ، من حدوده 150 تا پست تو این یه هفته تو سایت فرستاده بودم که گفتم وضعیته اونا چطور میشه که ایشون گفتن شما از اول گفتین یه هفته ازمایشی کار میکنم!!!! در حالی که من یه هفته ازمایشی رو فقط واسه این گفتم ببینم قیمت و زمان میصرفه یا نه ،که دیدم پستی دویست تومن هم بده نمیصرفه، وگرنه که قراره ما همون صدتومن بود و ایشون کلا یه جوری گفتن که انگار من یه هفته واسه رضای خدا پست دادم مثه اینکه!
من اصلا بحثی با ایشون نکردم گفتم اکی باشه ازمایشی بود... الانم میگم حرفه ایشون درست ازمایشی بود ولی خواستم دوستان در جریان باشن....

سلام و عرض ادب
بنده به عنوان پیر این کار میگویم که
باید دستمزد
پسره خوب به صورت کامل داده شود...
واین عادلانه نیست که اینجور از کسی که برایمان کار کرده سوء استفاده کنیم
سپاس
شاد باشید
یا حق

Last edited by a moderator:

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
سلام و عرض ادب
بنده به عنوان پیر این کار میگویم که
باید دستمزد
پسره خوب به صورت کامل داده شود...
واین عادلانه نیست که اینجور از کسی که برایمان کار کرده سوء استفاده کنیم
سپاس
شاد باشید
یا حق

با عرض سلام و پوزش از دوستان.
اگه الان اومدم از دوستان خیلی عذر میخوام اصلا روی یه قضیه پیچیده من متوجه این تاپیک و نظرات درد آور بعضی ها شدم.
دوستان عزیز من، ایشون همون روزه اول همونطور که عکس هم گذاشتن به بنده گفتن که یه هفته آزمایشی کار خواهم کرد، ایشون بعضی از روز ها نیومدن و کلا برنامه کاری بنده رو بهم میریختن. بعد اومدن به من گفتم قیمت کمه (چون قبلا گفته بودیم که بعد از مدت آزمایشی 100 تومان بابت پستاتون بهتون خواهم داد) منم گفتم زیادش میکنم به همون قیمتی که ایشون گفتن.

به نظر دوستان، من گناه کارم ؟ ایشون اگه روزه اول میومد به من میگفت که آزمایشی کار نمیکنم و پول رو میگیرم بنده یه قرونم ازش کم نمیکردم بلکه زیادترم بهشون میدادم. الان من با چندین نویسنده دارم کار میکنم، حتی یه پست هم نشده که از دستم در بره و از روزه اول بهشون پرداخت نکنم. اگه میخوان دوستان تا بهشون بگم بیان اینجا کیفیت کار تعریف کنن.

در هر حال این درست نیست که آدم از پشت خنجر بزنه، ایشون بدون اینکه به من اطلاعی بدن اومدن اینجا هر چی از دلشون براومده نوشتن حتی آدرس سایت رو که شاید اصلا من نخوام کسی بدونه و اجازه اون به دست شخص بنده هست نه ایشون، رو اومدن اینجا در معرض عموم گذاشتن.
کلا من با چنین آدمی حرفی ندارم ... و متاسفام . این ماجرا هم واقعا ناراحتم کرد. اینه که میگن تو این دوره زمونه به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد.
از مدیران عزیز هم تقاضا و خواهشی دارم که این تاپیک رو ببندن و پست هایی رو که در اون ها هر گونه اسپم، توهین یا فاش کردم منافع شخصی دیگران دیده میشه رو پاک کنن.
با تشکر

Last edited:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
عزیز واسه بنده هم شرایط رو ارسال کن لطفا

با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا