واسه همگی ارسال شد.
در روز چقدر زمان میبره؟
اگه میشه قیمتتونو پ.خ کنید ببینیم چی میشه
من یه هفته ای با ایشون کار کردم .. اولش به من گفتن پستی 100 تومن که من گفتم صدتومن خیلی کمه ، نسبت به قیمت های نویسنده های همین سایت هم کمه! گفتن که نویسند ه های دیگه هم همینقدر میگرن و با توجه به اینکه تعداد پست ها زیاده صدتومن خوبه!منم گفتم باشه من یه هفته ازمایشی کار میکنم بعدش در مورده مسائل دیگه صحبت می کنیم...
من شروع کردم کار کردن یه چندروزی شیشه صبح پست دادم ولی دیدم با شرایطی که ایشون میگن باید مثلا روزی 4 ساعت پای کامپیوتر باشی و هی صفحه رو رفرش کنی تا اگه مطلبه جدیدی تو سایته منبع میاد رو منتقل کنی به سایت اصلی ... بعد از سه چهار روز کار کردن دیدم خوب نهایت روزی بیست تا سی تا پست میشه ماکزییم داد که با دونه ای صدتومن میشه روزی دوهزارتومن!که دیدم واسه چهارساعت
واقعا دوتومن کمه... حالا من به ایشون گفتم که واقعا نمیصرفه کار کردن با این سایت ، من دیگه ادامه همکاری نمی کنم ، که ایشون گفتن باشه ، من حدوده 150 تا پست تو این یه هفته تو سایت فرستاده بودم که گفتم وضعیته اونا چطور میشه که ایشون گفتن شما از اول گفتین یه هفته ازمایشی کار میکنم!!!! در حالی که من یه هفته ازمایشی رو فقط واسه این گفتم ببینم قیمت و زمان میصرفه یا نه ،که دیدم پستی دویست تومن هم بده نمیصرفه، وگرنه که قراره ما همون صدتومن بود و ایشون کلا یه جوری گفتن که انگار من یه هفته واسه رضای خدا پست دادم مثه اینکه!
من اصلا بحثی با ایشون نکردم گفتم اکی باشه ازمایشی بود... الانم میگم حرفه ایشون درست ازمایشی بود ولی خواستم دوستان در جریان باشن....
سلام و عرض ادب
بنده به عنوان پیر این کار میگویم که
باید دستمزد
پسره خوب به صورت کامل داده شود...
واین عادلانه نیست که اینجور از کسی که برایمان کار کرده سوء استفاده کنیم
سپاس
شاد باشید
یا حق