silvana200
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 0
سلام
من 300$ paypal دارم که سود کردم
هالا میخام به پول تبدیلش کنم
قیمت بدید
میفروشم
من 300$ paypal دارم که سود کردم
هالا میخام به پول تبدیلش کنم
قیمت بدید
میفروشم
------------------------------به نقل از faras :این دوستمون میخواد پولی که تو حسابشه بفروشه نه اینکه اکانت پی پال رو واگذار کنه و اینا .
من میخرم اگه قیمت خوبی بدی .
به نقل از silvana200 :------------------------------
ومن خبر ندارم چنده دلار
شما قیمت بدید
من میفروشم
حالا کمی بالا پایینش مهم نیست
---------------------به نقل از faras :من 850 میخرم نقد
----------------به نقل از babak2536 :پیامهای شخصیتان را نگاه کنید
به نقل از persian-earning :من اگر از بدون مشکل بودن پی پالتون اطمینان حاصل کنم 860 میخرم!!!
-------------------------------------------------------به نقل از djpeiman :چه تضمینی داره که سه روز بعد پی پال پس نگیردشون؟!
به نقل از djpeiman :چه تضمینی داره که سه روز بعد پی پال پس نگیردشون؟!
اگه یه بار با ای پی ایران لاگین کرده باشی میتونه اکانتتو ببنده و تمام تراکنش هات رو هم باطل کنهوالا خوبه دیگه ما ایرانیها یا خیلی ساده هستیم یه اینکه یهکاری میکنیم شورشو در میاریم
آقایه عزیز چرا توهین میکنید
مگه دزدیم که 3 روز دیگه پس بگیره
مگه علکی هست ؟
اجب بابا
اولا با این حرفت ثابت کردی که تا بحال خیلی با پی پال کار نکردیدوست عزیز وقتی یک نقل و انتقالی در PayPal به حالت Complated درمیاد دیگه هیچ کی نمیتونه تغییرش بده .
بنظر من خوب نیست بیای و یه دفعه یه چیزی که ازش اطلاعی نداری رو در وسط تاپیک مردم بگی و در بری . شما هم جای اون دوستمون بودین نارحت می شدین. شما که اینجا هیچ طرف معامله نیستین؟ پس چرا یه پستی به این نحو زدین؟
دوست عزیز ! من قصد و غرضی نسبت به شما نداشتم فقط در جواب دوستمان که سوال کرده بودند که از کجا معلوم این 300 دلار به دستمان برسه و فراس گفت امکان بازگشت وجود ندارد خواستم توضیحاتی در بجا بودن سوال ایشان گفته باشمبه نقل از silvana200 :حالا که اینجوری شد بابا بزارید بگم چیه موضوع
من روسری فروشی دارم
و تعداد زیادی روسری به آمریکا پست کردم برای یه نه فر
به دلار قیمتشون شد 100$ من فروختم 305$
اونجا خیلی گرونه
طرف هم گفت چجوری پول بدم گفتم من پی پل خریدم بریز تو پی پلم
80000 هزارتومان هم پول پستشون شد
همین تموم شد
میخای ؟ عکس هم ازشون بگیره بگمن بفرسته براتون
تعدادشون رو هم بگم
رنگشون روهم بگم
اندازشون رو هم بگم
ساله تولیدشون رو هم بگم:lol: