• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

300$ paypal فروشی

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از faras :
دوست عزیز وقتی یک نقل و انتقالی در PayPal به حالت Complated درمیاد دیگه هیچ کی نمیتونه تغییرش بده .

بنظر من خوب نیست بیای و یه دفعه یه چیزی که ازش اطلاعی نداری رو در وسط تاپیک مردم بگی و در بری . شما هم جای اون دوستمون بودین نارحت می شدین. شما که اینجا هیچ طرف معامله نیستین؟ پس چرا یه پستی به این نحو زدین؟ :blink:
فراس جان واقعا نمیدونم، شما چند وقته داری با پی پال کار می کنی!!!
حتی اگر چهل و پنج روز هم از ترنزکشنتون گذشته باشه باز پی پال میتونه پول را از حسابتون برگردونه!!
از شما دیگه بعیده این حرفها....

silvana200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا باشه
ممنون از لطفتون
من فروختمش تموم شد

babak2536

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از persian-earning :
فراس جان واقعا نمیدونم، شما چند وقته داری با پی پال کار می کنی!!!
حتی اگر چهل و پنج روز هم از ترنزکشنتون گذشته باشه باز پی پال میتونه پول را از حسابتون برگردونه!!
از شما دیگه بعیده این حرفها....

اگه این پول توی 5 تا اکانت چرخیده باشه از تمام اکانتها کم میشه ؟

kane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دولاره PAYPAL + اکانت verify شده زیره قیمت کسی می خره؟

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از babak2536 :
اگه این پول توی 5 تا اکانت چرخیده باشه از تمام اکانتها کم میشه ؟
اگه 10 تا هم چرخیده باشه باز هم برمیگرده
هیچ مشکلی در این مورد نداره و خیلی سریع هم برمیگردونه

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
دولاره PAYPAL + اکانت verify شده زیره قیمت کسی می خره؟
اکانتو میخرم
چقدر توش هست؟
با اکانت چند؟ بهم پی ام بده

faras

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من منظورم این بود که خود شخصی نمیتونه برگردونه و گرنه خوب Paypal هر لحظه که اراده کنه میتونه اینکارو بکنه .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از faras :
دوستان من منظورم این بود که خود شخصی نمیتونه برگردونه و گرنه خوب Paypal هر لحظه که اراده کنه میتونه اینکارو بکنه .
خود شخص هم می تواند بر گرداند !!! هزینه را که از طریق پی پال پرداخت نموده ، از کمپانی بخواهد که این هزینه را حذف کند !!! وگرنه خود پی پال که مرض ندارد الکی از پول را بردارد !!

A chargeback occurs when a buyer asks their credit card company to remove a charge from their credit card statement.

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از adnan :
خود شخص هم می تواند بر گرداند !!! هزینه را که از طریق پی پال پرداخت نموده ، از کمپانی بخواهد که این هزینه را حذف کند !!! وگرنه خود پی پال که مرض ندارد الکی از پول را بردارد !!
تائید میشه!!!
به راحتی میتونید به پی پال بگید که شخص فروشنده سرویس و یا پروداکتش را به من نداده و کلاهبرداری کرده!!!

Most disputes can be resolved through communication and it's best to contact the seller as soon as you recognize a potential problem. You can open a dispute in the Resolution Center within 45 calendar days of payment.

silvana200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من رو هم حی وسوسه میکنید حرف بزنم ها
من امروز با شرکت پی پل تلفنی صحبت کردم
که ببینم این هایی که میگید یعنی چی
آقا این ها خودشون به من گفتن که :
بعضی از اکانتهایی که چند بار verified شده باشن دیگه پی پل خیالش راحت میشه و دنبالش نمیره
اکانتهایی که verified نشدن نمیشه اصلا باهاشون پول فرستاد
و کلا به من گفتند که وقتی کسی به کسی جنسی میفروشه و تویه پی پل خریدارنده مینویسه اسمه جنسو اگه اون طرف که خریده جنسو و به پی پل بگه من جنس نخریدم پی پل قبول نمیکنه و پول رو بر نمیگردونه
و وقتی شما چیزی فروختی یعنی فروختی و و وقتی که complate میزنه یعنی تموم شد
این هارو من امروز از شون پرسیدم
شما وقتی با کسی کار میکنی و جنس میفروشی و بهت پول میده دیگه نمیتونه به پی پل دروغ بگه که
اگه اینجوری باشه کسی جنس میفروشه پول میگیره بعد اون کسی که جنس خریده میره دروغ میگه به پی پل و پولشو بر میگردونه؟
مگه میشه
اصلا اینطوری نیست
من امروز خودم باهاشون صحبت کردم

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
من نمیدونم شما چند وقته داری با پی پال کار میکنی!!!
ولی اگر اینقدر مطمئنی بیا من بهت پانصد دلار پی پال میدم و ترنزکشن هم complete میشه و شما فقط صد هزار تومان به من بده ولی بعدا هر اتفاقی افتاد پای من نیست!!!

silvana200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که پی پل نمیخرم
دوسته عزیز
جنس فروختم پولشو گرفتم
همین

silvana200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و حتما
اون پی پلی که میخای 500$ بدی 10000 تومان
آره دیگه !!!!!!!!!!!!!
از اوناست حتما

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
هرکی میگه بر نمی گردونه بیاد از میلاد (persian-earning) بخره
به همین سادگی

faras

Registered User
لایک‌ها
2
جدا ما ایرانیها موجودات عجیب و غریبی هستیم. طوریکه خالق ما باید از این آفرینش حال کنه . بابا اومدین چیزی رو بخرین چرا هی بیراهه میرین ؟ این بابا باید چی بهتون بگه یا چی بهتون بده که حرفشو قبول کنین ؟

100 درصد شرط می بندم که هیچکدوم خریدار نیستین و فقط دارین الکی پست می زنین .

دوست عزیزی که این تاپیکو زدی لطفا این دلار ها رو به هر کی فروختی خبر بده تا کلی براش اسفند دود کنیم و قربون صدقه اش بریم .

ضمن با این صحبتهایی که زدین من متوجه شدم اصلا از PayPal چیزی نمی فهمم . البته به سبک ایرونیش

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از silvana200 :
آقا من رو هم حی وسوسه میکنید حرف بزنم ها
من امروز با شرکت پی پل تلفنی صحبت کردم
که ببینم این هایی که میگید یعنی چی
آقا این ها خودشون به من گفتن که :
بعضی از اکانتهایی که چند بار verified شده باشن دیگه پی پل خیالش راحت میشه و دنبالش نمیره
اکانتهایی که verified نشدن نمیشه اصلا باهاشون پول فرستاد
و کلا به من گفتند که وقتی کسی به کسی جنسی میفروشه و تویه پی پل خریدارنده مینویسه اسمه جنسو اگه اون طرف که خریده جنسو و به پی پل بگه من جنس نخریدم پی پل قبول نمیکنه و پول رو بر نمیگردونه
و وقتی شما چیزی فروختی یعنی فروختی و و وقتی که complate میزنه یعنی تموم شد
این هارو من امروز از شون پرسیدم
شما وقتی با کسی کار میکنی و جنس میفروشی و بهت پول میده دیگه نمیتونه به پی پل دروغ بگه که
اگه اینجوری باشه کسی جنس میفروشه پول میگیره بعد اون کسی که جنس خریده میره دروغ میگه به پی پل و پولشو بر میگردونه؟
مگه میشه
اصلا اینطوری نیست
من امروز خودم باهاشون صحبت کردم

دوست عزیز !
برای اینکه بخواین بر حرف خودتان پافشاری بکنید نیازی به خالی بندی نیست ! ;)
میشه بپرسم که شما دقیقا امروز چه ساعتی تماس گرفتید و با کجا تماس گرفتید ؟ ( شماره تماس )

از اینها گذاشته ، اگر واقعا آنقدر زبانتان قوی است که می توانید آمریکا تماس بگیرید ، نیازی به اینکار نبود !!! شما همان لینک شارج بکی که دادم را می خواندید جوابتان را بطور کامل متوجه می شدید !!

شارج بک به اصلاح عامیانه می توان گفت که همان چک برگشتی در بازار ما می باشد ! علتی که بعضی از شرکتها فقط پی پال وریفی شده قبول می کنند بخاطر همان نام و نشانی است که در اکانت وارد کرده اید و تایید شده است که احیانا اگه شارج بک گردید بتونند پی گیری کنند و به شما دسترسی داشته باشند ! ( دقیقا مثل این می ماند که وقتی چکی می فروشید می گویند پشت نویسی کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید )
وگرنه بدون وریفی هم میشه از پی پال استفاده کرد مثل خودم که دوسال از اکانتم که وریفی نشده بود هاست می خریدم ! :blush: و الان شش ماه است که آنرا وریفی کردم !

حالا برای اطلاع دوستان قسمت هایی از آن را ترجمه کرده و برایتان می گویم :

شارج بک چه زمانی اتفاق می افتد ؟
زمانی که خریدار از شرکت کارت اعتباری بخواهد که هزینه ای براش آمده را حذف نماید و این شرکت در 2 صورت درخواست او را قبول می کند :

1- خریدار مدعی شود که کارت اعتباری او به سرقت رفته است
2- محصولی که خریداری کرده است به دستش نرسیده است !

چگونه با خبر می شویم ؟
زمانی که خریدار شارج بک می کند ، سایت پی پال سریعا ایمیلی جهت اطلاع به فروشنده ارسال می کند و او می تواند به اکانت خود لاگین نماید و اطلاعات لازم در مورد آنرا کسب نماید .

چگونه می تواند فروشنده پولی که از دستش رفته پس بگیرد ؟

زمانی که شارج بک اتفاق می افتد ، پول از بانک پی پال برداشته می شود و اعتبار شما بصورت موقت مسدود خواهد شد تا زمانی که مجدد پول را پس بگیرید ! سایت پی پال از شما سوال خواهد کرد که این پول را از کجا آوردید و پس از اطمینان سایت پی پال و فروشنده با همدیگر تلاش می کنند که پول را از شرکت کارت اعتباری دریافت نمایند . باز پس گرفتن پول تا 75 روز زمان می برد و تصمیم پرداخت پول را شرکت کمپانی کارت اعتباری خواهد گرفت و از کنترل پی پال خارج می باشد !

چگونه پی پال می تواند در مورد پول از دست رفته به فروشنده کمک کند ؟

فروشنده اطلاعات شارج بک را از طریق فاکس یا ایمیل به سایت پی پال ارسال می کند . شما باید عکس محصول ، رسید یا سندی که مشخص کنه که شما محصول را فروختید را برای آنها عرضه کنید تا بتوان پول را مجدد پس
گرفت !

من کلیات را بشکل خلاصه وار ترجمه کردم و شما برای کسب جزییات می توانید به همان لینکی که دادم : https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/seller/ChargebackRisk-outside رجوع نمایید .

زیر کلماتی که خط کشیدم توجه نمایید :
اولا چطور می توانید با پی پال مکاتبه نمایید که پولتان را پس بگیرید
دوما کلیه تبادلات پی پالی که اینجا می شود بصورت توافقی صورت می گیرد و شما در حقیقت هیچ محصول با سرویسی به کسی که پی پال را می فروشید نمی گیرید . پس می تونید مدعی شوید و پولتان را پس بگیرید ! :)

در ضمن صحبت اولیه مرا گوش ندادید . گفتم که ممکنه تقصیر از شما نباشه ! از کجا معلوم آن فرد آمریکایی که روسری از شما خریداری کرده است ، مدعی شود که روسری ها بدستمان نرسیده و شارج بک نماید !!!

بهرحال شما که فروختید و ما اینجا نمی خواهیم سراین بحث کنیم که این 300 دلار شما قانونی یا قابل استفاده است یا خیر ، صحیت ما در مورد شارج بک بود برای آشنایی دوستان وگرنه فروش شما که تمام شده است که فکر کنید قصد من سنگ اندازی روی داد وستد شما می باشد ! :p

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از faras :
جدا ما ایرانیها موجودات عجیب و غریبی هستیم. طوریکه خالق ما باید از این آفرینش حال کنه . بابا اومدین چیزی رو بخرین چرا هی بیراهه میرین ؟ این بابا باید چی بهتون بگه یا چی بهتون بده که حرفشو قبول کنین ؟

100 درصد شرط می بندم که هیچکدوم خریدار نیستین و فقط دارین الکی پست می زنین .

دوست عزیزی که این تاپیکو زدی لطفا این دلار ها رو به هر کی فروختی خبر بده تا کلی براش اسفند دود کنیم و قربون صدقه اش بریم .

ضمن با این صحبتهایی که زدین من متوجه شدم اصلا از PayPal چیزی نمی فهمم . البته به سبک ایرونیش

دوست عزیز !

ایشان عنوان کردند که 300 دلار را فروختند و تمام شد و رفت !

ااین صحبتهایی که من و بعضی از دوستان می کنیم برای افرادی همانند شما می باشد که نا آگاه اقدام به خرید و فروش می کنند ! که اگر فصد خرید پی پال دارید با شناخت طرف اینکارو انجام دهید ! ;) بجایی ابراز تاسف کنید باید تشکری از اعضایی که قصد اطلاع رسانی را دارند بکنید ! :blush:

بله خرید و فروش پی پال و این مسائل مربوط به ایران و بعضی از کشورهایی است که پی پال ندارد ! وگرنه یک فرد آمریکایی و آن 50 و خورده ای کشور که پی پال دارند چه دلیلی دارد که دلار های پی پالشان بفروشند از طریق بانک آنها را نقد می کنند !

faras

Registered User
لایک‌ها
2
خوب زدن که نداره ! :blush:
از شما به خاطر اطلاعاتی که دادین تشکر میکنم .

بنظر من اگر خریدار و فروشنده بهم اعتماد داشته باشند دیگه مشکلی پیش نمیاد .

موفق باشید ;)

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از silvana200 :
و حتما
اون پی پلی که میخای 500$ بدی 10000 تومان
آره دیگه !!!!!!!!!!!!!
از اوناست حتما
درسته دوست عزیز!!!
این پول دزدی است و هر کسی خواست می گم اون دوست من که اینها را هک می کنه براش بریزه!!! خود من هیچوقت از این پولها استفاده نمی کنم چون جدا از حروم بودنش ، مشکل داره و هر لحظه امکان داره از دست بره!!! در ضمن اعتبار من خیلی بیشتر از اینها ارزش داره که بخوام این پولها را به حساب مشتریان واریز کنم!! و مطمئنا اگر این کار را می کردم توی این دو سال حتما برام مشکل پیش می اومد و نمیتونستم در اینترنت اعتباری داشته باشم!!

بالا