• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

32 دلار کردیت name.com

amk

Registered User
لایک‌ها
9
البته محمدعلی جان من قصدم فضولی نبود ولی این کیس خوبیه.....

حرف sIiiS هم اون قسمت اولش رو تایید میکنم(درباره قسمت دوم هم نظری ندارم!)

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اون یه چیزی گفت واسه اینکه بگه اسپم نکردم، اگه نه اون نه پول داره که چیزی بخره نه اگه داشته باشه میخره!! ;)

به شما هيچ ربطي نداره ! :hmm: خود D_ali جواب ميده و بنده !
من كاملا قصدم خريد بود !

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یه جا دیگه هم گفته بودم:
پی تی صاحب نداره که تا کار یه تاپیک تموم شد، بیان ببندنش ...
هدف از تاپیک فروش 32 دلار شارژ name بود که به پایان رسید چرا ول کن نیستین :D

مدیران محترم لطفاً یه فکری به حال همچین تاپیکایی بکنین ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یه جا دیگه هم گفته بودم:
پی تی صاحب نداره که تا کار یه تاپیک تموم شد، بیان ببندنش ...
هدف از تاپیک فروش 32 دلار شارژ name بود که به پایان رسید چرا ول کن نیستین :D

مدیران محترم لطفاً یه فکری به حال همچین تاپیکایی بکنین ...

یعنی شما میفرمایید که توی همه ی فاروم ها وقتی بحث تموم میشه مدیرا میشینن از اول میخونن که وقتی تموم شد.. ببندنش؟ :eek:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یعنی شما میفرمایید که توی همه ی فاروم ها وقتی بحث تموم میشه مدیرا میشینن از اول میخونن که وقتی تموم شد.. ببندنش؟ :eek:
نه بابا اینجور که نیست ...
ولی بهتره یه نفر مسئول این کار باشه که مواقعی که باز کننده ی تاپیک ترجیح بدن که بحث تاپیک بهتره تموم بشه، به اون مدیر پی ام بزنه و اون مدیر هم بیاد تاپیکو قفل کنه ... اینجوری از درگیریهای لفظی جلوگیری میشه

Captive

لایک‌ها
16,665
نه بابا اینجور که نیست ...
ولی بهتره یه نفر مسئول این کار باشه که مواقعی که باز کننده ی تاپیک ترجیح بدن که بحث تاپیک بهتره تموم بشه، به اون مدیر پی ام بزنه و اون مدیر هم بیاد تاپیکو قفل کنه ... اینجوری از درگیریهای لفظی جلوگیری میشه

خب خود استارتر تایپیک ایمیل بزنه!!

اصلا مگه به حرف منِ ؟؟ جناب Live for what? این تایپیک رو قفل کن..خب میگه به تو چه! :blink: و اینکه جاهای دیگه هم دیدم به خصوص تایپیک هاستینگ زیاد شور میزنی..یکم خونسردیت رو حفظ کنی بهتره..بذار دوستان اسپم کنن بابا چکارشون داری.. استارتر تایپیک هم که از بچه های خودمونه فکر نکنم ناراحت بشن..

حالا بگو ببینم کلا چقدر دادی به این امید خان ما ؟ :lol:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
فرقی براتون میکنه مگه ؟ :D
تو تاپیک زده بودن 25 منم 25 خواستم بدم، لطف کردن یه تخفیفی هم دادن ... البته هنوز پرداختشو انجام ندادم
امروز یا شنبه براشون پرداخت میکنم ...

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله فروخته شد رفت به آقای 1eng خیلی هم ممنونم!

دوستان همچین حرف از اسکل شدن/کردن میکنند که اینگار بحث میلیونی بوده.بیخیال من همونطور که گفتم به محض اینکه این 50 تای شما جور بشه میفرستم به همون شماره حسابی که تو سایتت هست.خیلی هم عجله دارید آدرس بدم بیاید دم خونه امون لنگ بندازید تا این 50 تا جور بشه بدم بهتون؟خوبه ما 100 بار گفتیم مسئله چی بوده.

+من مثل خیلی ها هلاک نیستم چیزی هم برای پنهان کردن ندارم که هی بخوام ریپورت بدم یا درخواست بدم لطفآآآآآآ آقا لطفآآآآآآآ تاپیک من رو پاک/قفل کن یا پست فلانی رو حذف کن(سیستم باز!)

+از siis عزیز هم ممنونم ولی کلآ بیخیال این شمشاد یه حرفی زد منم جوابش رو پاتک کردم تو تاپیک خودش.شما بزار رو سن زیر قانونی ش.

باز هم اگه نکته جدیدی هست من در خدمتم وگرنه بحثی که جوابشو دادم دیگه پستی راجع بهش نمیدم (وقت خودتون رو الکی پای تایپ ش نزارید)

Captive

لایک‌ها
16,665
و پول شما هم 100% بهتون ماکزیمم تا آخر این هفته میدم که دیگه کل طلب هام صاف شده باشه

تاریخ پست: 06-16-2009, 09:20 PM

امروز: 2009-30-6

یعنی به جای 4 روز 15 روز گذشت آقای D-Ali ! دامین هاتو هم که فروختی، اکانت Name.com هم که دادی رفت..حالا اسم این رو اسکل کردن میزاری یا باز میخوای بگی اگه میدونستی من گدای 40-50 تومن هستم زود تر پول رو میدادی؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تاریخ پست: 06-16-2009, 09:20 PM

امروز: 2009-30-6

یعنی به جای 4 روز 15 روز گذشت آقای D-Ali ! دامین هاتو هم که فروختی، اکانت Name.com هم که دادی رفت..حالا اسم این رو اسکل کردن میزاری یا باز میخوای بگی اگه میدونستی من گدای 40-50 تومن هستم زود تر پول رو میدادی؟
مقصر امید نبوده، من بودم که دیر پرداخت کردم.
حالا با هم دیگه جنگ و دعوا نکنید، مشکل جفتتون حل میشه :D

Captive

لایک‌ها
16,665
تازه من این متن رو نخونده بودم متاسفانه!

خیلی هم عجله دارید آدرس بدم بیاید دم خونه امون لنگ بندازید تا این 50 تا جور بشه بدم بهتون؟

وگرنه همون روز دوباره پست میدادم!!!!!!!

بالا