mohammadali19
Registered User
- نوشتهها
- 1,386
- لایکها
- 119
اون یه چیزی گفت واسه اینکه بگه اسپم نکردم، اگه نه اون نه پول داره که چیزی بخره نه اگه داشته باشه میخره!!![]()
باشه جناب d_aliاکانت رو فعلا 18....
تا خدا چه خواهد...
اون یه چیزی گفت واسه اینکه بگه اسپم نکردم، اگه نه اون نه پول داره که چیزی بخره نه اگه داشته باشه میخره!!![]()
بچه ها جنگ و دعوا با هم راه نندازین
من اکانتو از امید خریدم ...
و البته اسپمبه شما هيچ ربطي نداره ! :hmm: خود D_ali جواب ميده و بنده !
من كاملا قصدم خريد بود !
یه جا دیگه هم گفته بودم:
پی تی صاحب نداره که تا کار یه تاپیک تموم شد، بیان ببندنش ...
هدف از تاپیک فروش 32 دلار شارژ name بود که به پایان رسید چرا ول کن نیستین
مدیران محترم لطفاً یه فکری به حال همچین تاپیکایی بکنین ...
نه بابا اینجور که نیست ...یعنی شما میفرمایید که توی همه ی فاروم ها وقتی بحث تموم میشه مدیرا میشینن از اول میخونن که وقتی تموم شد.. ببندنش؟![]()
نه بابا اینجور که نیست ...
ولی بهتره یه نفر مسئول این کار باشه که مواقعی که باز کننده ی تاپیک ترجیح بدن که بحث تاپیک بهتره تموم بشه، به اون مدیر پی ام بزنه و اون مدیر هم بیاد تاپیکو قفل کنه ... اینجوری از درگیریهای لفظی جلوگیری میشه
و پول شما هم 100% بهتون ماکزیمم تا آخر این هفته میدم که دیگه کل طلب هام صاف شده باشه
مقصر امید نبوده، من بودم که دیر پرداخت کردم.تاریخ پست: 06-16-2009, 09:20 PM
امروز: 2009-30-6
یعنی به جای 4 روز 15 روز گذشت آقای D-Ali ! دامین هاتو هم که فروختی، اکانت Name.com هم که دادی رفت..حالا اسم این رو اسکل کردن میزاری یا باز میخوای بگی اگه میدونستی من گدای 40-50 تومن هستم زود تر پول رو میدادی؟
خیلی هم عجله دارید آدرس بدم بیاید دم خونه امون لنگ بندازید تا این 50 تا جور بشه بدم بهتون؟