• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3250 یا N70 ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
داریوش جان جنس بدنش چه تغییری کرده؟

از روی عکس گفتم. منظورم این نیست که بد شده ولی به نظرم میرسه میخواهند این گوشی رو با یک قیمت رقابتی به بازار بدن البته شاید اشتباه کنم ولی اینطور به نظر میرسه. بدنه هم هم جنس 6680 به نظر میرسه که جنس خوبی هم هست و خیلی هم در مقابل خش و اینها مقاومه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
از روی عکس گفتم. منظورم این نیست که بد شده ولی به نظرم میرسه میخواهند این گوشی رو با یک قیمت رقابتی به بازار بدن البته شاید اشتباه کنم ولی اینطور به نظر میرسه. بدنه هم هم جنس 6680 به نظر میرسه که جنس خوبی هم هست و خیلی هم در مقابل خش و اینها مقاومه

ایول! پس جوره دیگه همه چی فقط میمونه یه انتظار کوچیک و بعد اون رستگاری:D .. /// از تو و 3 سوت عزیز هم مجددا تشکر میکنم .. راهنماییها و اطلاعات خوبی که در اختیارم میذارین بسیار برام مفید بوده و امیدوارم تا تحقق کامل پیروزی حق بر باطل ادامه داشته باشه ;) :cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چی میخوای از گوشی؟!
توصیه: صبر کن برای N72

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
برام مهمه اکثر برنامه ها روش بالا بیاد کیفیت mp3 player خوب باشه n72 چی اضافی تر داره ؟دیگه صبرم تموم شده :( اگه بخام سبر کنم واسه qtek 9600 میشه صبر کرد کمککککککککککککککک

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز قبل از اینکه منتظر جواب دوستان باشی یه سرچ کن توی تاپیکهای این بخش دقیقا دو مورد هست که عینا همین مقایسه بین 3250 و ان 70 انجام شده که یکیش رو من زده بودم .. برو بحثا رو بخون فک کنم به نتیجه برسی و کمکت کنه چون منم تو این دو راهی بودم و بالاخره یه ماه از اون روز خجسته میگذره که ان 70 رو انتخاب کردم و بسیار هم راضیم:) // البته داریوش درست میگه ان 72 هم هست که عین ان 70 هست فقط به نظرم دیزاین جوون پسندتری داره و دوربین جلو رو هم نداره که البته تو ایران بدرد نمیخوره .. کلا بقیه امکاناتش کپی ان 70 هست .. ولی اگر میخوای بگیری من توصیم همون ان 70 هست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز قبل از اینکه منتظر جواب دوستان باشی یه سرچ کن توی تاپیکهای این بخش دقیقا دو مورد هست که عینا همین مقایسه بین 3250 و ان 70 انجام شده که یکیش رو من زده بودم .. برو بحثا رو بخون فک کنم به نتیجه برسی و کمکت کنه چون منم تو این دو راهی بودم و بالاخره یه ماه از اون روز خجسته میگذره که ان 70 رو انتخاب کردم و بسیار هم راضیم:) // البته داریوش درست میگه ان 72 هم هست که عین ان 70 هست فقط به نظرم دیزاین جوون پسندتری داره و دوربین جلو رو هم نداره که البته تو ایران بدرد نمیخوره .. کلا بقیه امکاناتش کپی ان 70 هست .. ولی اگر میخوای بگیری من توصیم همون ان 70 هست

درسته اگر صبر ندارند و برنامه براشون مهمه ان 70 بهتره چون پیدا کردن برنامه های 3250 مشکلیه واقعا

ولی ان 72 اومده فقط باید ببینی کی تو بازار ایران زیاد میشه خیلی لازم نیست صبر کنی !
:cool:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از OverGod :
برام مهمه اکثر برنامه ها روش بالا بیاد کیفیت mp3 player خوب باشه n72 چی اضافی تر داره ؟دیگه صبرم تموم شده :( اگه بخام سبر کنم واسه qtek 9600 میشه صبر کرد کمککککککککککککککک

به نظر من ان 70 سرعتش بالاتره برنامه هاش گير مياد كيفيت ال سي ديشم خوبه زومش هم از 3250 بهتره .
ولي يه يك هفته هم صبر كني بد نيست تا تكليف ان 72 مشخص بشه . من خودم ميخوام ان 72 بخرم يه خورده ديگه صبر كن حدود قيمتش هم مشخص بشه .

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آفا ميشه نظرات و مقايسه هاتون رو راجع به ان 71 هم بگين ؟
خوبه يا نه ؟ حافظه داخلي و سرعتش در مقايسه با اين گوشي ها چطوره ....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از masoud.k :
آفا ميشه نظرات و مقايسه هاتون رو راجع به ان 71 هم بگين ؟
خوبه يا نه ؟ حافظه داخلي و سرعتش در مقايسه با اين گوشي ها چطوره ....

ان71 بهترین گوشی تاشو هست حتی بهتر از ان 90 . اگر گوشی تاشو نخواستید انتخابهای دیگه ای هم هست ولی گوشی تاشو فقط ان 71. از رمش خبر ندارم ولی جاایی نشنیدم رم کم بیاره فقط باید توی گوشیهای سیمبینی سعی کنید برنامه ها رو روی مموری کارت بریزید بهتره
مشکل ان 71 فکر فقط کم بودن برنامه های سیمبین 9 در حال حاضره ولی در آینده برنامه هاش زیاد میشه

بالا