sepehr5768
Registered User
یاشار جان داداش گوشی واسه خودم نیست!نمیدونم شما بفرمایید!
یاشار جان داداش گوشی واسه خودم نیست!نمیدونم شما بفرمایید!
بله در جریان هستم ببینم میتونم براتون پیداش کنیم
پست های تاپیک ما چی شد ؟
چشم خبر میدم نظرم اینه 100-150 رو 32 گیگ سر بدم و 350 رو 64 گیگ سر بدم اگه اوکی شد خبر میدم نقدی بر دارزیادی بود انگار
خواستی بفروشی اولین ندا رو به خودم بده دمت داغ
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
به دلیل اشتباه گرفتن بخش بازارچه با بخش گفتگوی آزاد ،
یه سری از پست ها حذف شد
مسائل و صحبت های شخصی رو میتونید تو پ.خ یا پروفایل های همدیگه مطرح کنید
نه در تاپیک های انجمن و خارج از بحث اصلی انجمن
در صورت تکرار به منزله ی آپ یا افزایش پست محسوب میشه و جدی تر برخورد میشه
بله ایشون مثل اینکه کلا با همشهری های من وخود من هم مشکل دارن امید وارم من اشتباه بکنماین که شما با بنده مشکل شخصی داری همه بچه های با سابقه انجمن میدونن چنتا تاپیک میخوای نشون بدم واضح تر و اشکار تر اپ میشن ولی حذف نمیشنن ؟
در ضمن مشکل من با اون بخشش نیست شما وقتی حذف میکنی بی زحمت بیا بگو حذف شد چون من فکر میکنم اون لنگر کشتی معروف گیر میکنه به سرور های اینترنت ایران و یه سری پست ها میپره موفق باشید
کلا امیدوارم مشکلات شخصی تو با مدیریت اشتباه نگیری اگه بنده بازارچه رو با گفتگو ازاد اشتباه گرفتم شما هم مدیریت و اجرا وظیفه رو با حکومت و زور گویی اشتباه نگیر روزی 100 نفر مثل محمود مخمصه میان نظم تمام تاپیک ها رو بهم میریزن و مدیر و ... به باد فحش میگیرن ولی من جلو همه نامردی هایی که فرمودین حتی یک بار هم بهتون بی احترامی نکردم پس یکم مراعات کنید قوانین بیشتر ی وجود داره برای گیر دادن 1- ریسایز کردن عکس ها
2- گزاشتن نام کاربری
3- ملزم به نوشتن فارسی
و.... همه رو با هم رسیدگی کنید ممنون سپاس هم همکاری
بله ایشون مثل اینکه کلا با همشهری های من وخود من هم مشکل دارن امید وارم من اشتباه بکنم
با این تعویض دارین
http://forum.persiantools.com/t321495.html
فدات داداش اون مورد به کارم نمیاد تر تمیز میخوامپ خ دادم داش یاشار . . .
چش دادا فردا پس فردا دیگه برای دیدنت هم که شده مزاحمت میشمزورمون به ایفون نمیرسه یاشار جان .... گاو نر می خواهد و مرد کهن
دست کم اون ال جی خوشگل سفیده رو بیار مغازه نازش کنیم
چش دادا فردا پس فردا دیگه برای دیدنت هم که شده مزاحمت میشم