• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
معرفی و آشنایی با چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.
در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده میشود.

0.427936001393981587_taknaz.jpg




0.436058001393981587_taknaz.jpg



0.438199001393981587_taknaz.jpg


0.440609001393981587_taknaz.jpg


0.445783001393981587_taknaz.jpg


0.448125001393981587_taknaz.jpg


لواش

نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود. این نان را نان تنوری هم میگویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی مینامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.



0.450686001393981587_taknaz.jpg





سنگک

سنگک را روی سنگریزههای گرم میپزند و از آرد سبوسدار درست میشود.

0.452781001393981587_taknaz.jpg




0.455745001393981587_taknaz.jpg


0.457904001393981587_taknaz.jpg


0.461579001393981587_taknaz.jpg


0.463800001393981587_taknaz.jpg


0.466941001393981587_taknaz.jpg


0.469532001393981587_taknaz.jpg


تافتون
تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود.

0.471699001393981587_taknaz.jpg


0.474201001393981587_taknaz.jpg


0.480161001393981587_taknaz.jpg


0.482919001393981587_taknaz.jpg


0.485698001393981587_taknaz.jpg
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,176
سن
36
محل سکونت
UAE
در آلمان بیش از 300 نان مختلف وجود داره
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,176
سن
36
محل سکونت
UAE

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن

نسیم یار

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 آپریل 2014
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
31
سن
27
نان گندمین شمالی ها که تو ی کشورهای عربی خصوصا سوریه مدل پف دار ترش رو دیدم و یه جور نوان لواش مخصوص محلات و اراک هم خیلی خوشمزه است
 
بالا