• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4 ديلی تو حالت زده يا نه؟

jigily_pigily

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه پرداخت داشتين از اين سايت دره پيت يه تريپ اينجا بگين
پرداخت سه سال پيش نه ها اين جولای رو بگين
من خودم نه!!!!

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من كه شرایط پرداخت رو نداشتم این ماه !
ماه بعد هم خدا می دونه چی میشه !!!

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
4دیلی باز نمیشه برایه کسی باز میشه؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی کنده اما می ره "کن نات" نمی ده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا اين 4ديلي چي زرتو پرت ميکنه؟ ميگه تا اکسپاير نشه آپگريدت درآمدت تو کش نميره. آره؟ من 17.76 دارم توش ولي نداه حتي نميشه باهاش آپگريد کرد.چون تو کش نرفته چرا؟ يني گه 15 ماه برسه ولي هنوز اکسپاير نشده باشه نميده؟؟؟

6600

Registered User
لایک‌ها
4
بابا اینا معلوم نیست چه غلطی میکنن
شب میخوابن صبح بلند میشن یه چیزی میگن
کمکم داره ازش بدم میاد
:( :hmm:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از 6600 :
بابا اینا معلوم نیست چه غلطی میکنن
شب میخوابن صبح بلند میشن یه چیزی میگن
کمکم داره ازش بدم میاد
:( :hmm:
دوتا سايتديگه معرفي ميکنم. خيلي خوبن. البته4ديلي رو ول نکنا من با اينکه اذيت ميکنه ولي دوسش دارم ميخوام باهاش ازدواج کنم:D
جفتشون 10$ اولش ميدن لينک اولي روزي5% يني روزي50 سنت ميده. دومي روزي10% يني روزي 1 دلار.جفتشون خوبو مطئنن و پرداخت هاشونم منظمه.
http://www.aussieearners.com/?ref=24808
http://www.earn10daily.com/?ref=4689

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
4daily یک هفته زود تر اکانت هارو Expire کرده!! :blink: با اين معضل چي كار مي كنين شما ها؟ :hmm:
آپگريد با موجودي؟
آپگريد با ايگولد؟
يا بي خيالش؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Mehrzad6262 :
4daily یک هفته زود تر اکانت هارو Expire کرده!! :blink: با اين موذل چي كار مي كنين شما ها؟ :hmm:
آپگريد با موجودي؟
آپگريد با ايگولد؟
يا بي خيالش؟
معضل؟! :D
بي خيالش!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
کار جدید 4daily اینه که از اعتبار بدون اجازه آپگرید می کنه :blink: 20$ داشتم 10 روز زود تر اکسپایرش کرد بعد سرخود 2 لول اپگرید کرده! :blink: بعد جالبیش اینجاست از اين 2 لول هيچي نمي شه سورف كرد و ... باز جالب تر اينكه موجودی شده 7.80 :D (زير 8$ رسونده حرف و حديثي پيش نياد :D )
SCAM
121.gif

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Mehrzad6262 :
کار جدید 4daily اینه که از اعتبار بدون اجازه آپگرید می کنه :blink: 20$ داشتم 10 روز زود تر اکسپایرش کرد بعد سرخود 2 لول اپگرید کرده! :blink: بعد جالبیش اینجاست از اين 2 لول هيچي نمي شه سورف كرد و ... باز جالب تر اينكه موجودی شده 7.80 :D (زير 8$ رسونده حرف و حديثي پيش نياد :D )
SCAM
121.gif
ديگه بايد كم كم حلواشو بخوريم.

parhib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونید هرسایتی که ریشه محکمی نداشته باشه به خودش اجازه میده قوانین سایتش رو به نفع خودش تغییر بده و4 دیلی هم یکی از اونهاست من تونستم بعد از مدتهاهیجدهم جولای 101 دلار دریافتی داشته باشم میخواستم بگم تونستم بگیرم دیدم ما هیچ موقع خودمون از این سایتها چیزی نمیتونیم بگیریم و این اونها هستند که به ما پرداخت میکنن .
اما 4دیلی برای داشتن دریافتی موفق باید به زمان بندی دقیقی برای اکسپایر نشدن برسید به نظر من چون پانزدهم هر ماه پی اوت داره بهترین زمان برای ایجاد یا ارتقا بیستم تا بیست وپنجم هر ماه هست چون طبق قوانین جدید درامد کسب شده شما زمان اکسپایر شدنشیعنی50روزبعد به حسابتاون واریز میشه در نتیجه بعد از پنجاه روز یعنی بین دهم تا پانزدهم دو ماه بعد حساب شما پر میشه و پانزدهم هم که روز پی اوت هست و مانده ماه قبل رو یعنی اون مقداری رو که تا انتهای ماه قبل به دست آوردید به حسابتون واریز میکنه البته این بیشتر به درد کسانی میخوره که از قبل مانده ای در حسابشون داشته باشند
مورد دیگه قانون مسخره تعلق نگرفتن سود به مبالغ ارتقا از درامد کسب شده در سایت هست تا پیش از این من خودم با مبلغ کمی شروع کردم و بجای درخواست دریافت از درامد کسب شده خودم رو ارتقا میدادم اما حالا میگن سود به این نوع ارتقا تعلق نمیگیره و حتما باید از بیرون شارژ بشه با این تفاسیر معلوم نیست که کارکردن در اون خیلی بصرفه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
قسمت surf سایت هم دیگه خیلی وقته که کار نمیکنه.

بالا