خدا کنه این ماه بدهبه نقل از ali313 :ولي اگر هم بده من يكي ديگه ادامه نميدم
احتمالا هم داره نفسهاي آخرشو ميكشه
خدا رفتگان همه رو بيامرزه![]()
همچنين 440 دلار منو![]()
![]()
![]()
به نقل از madonna_200490 :خدا کنه این ماه بده
http://www.madonna200490.persianblog.com
به نقل از ali313 :ولي اگر هم بده من يكي ديگه ادامه نميدم
احتمالا هم داره نفسهاي آخرشو ميكشه
خدا رفتگان همه رو بيامرزه![]()
همچنين 440 دلار منو![]()
![]()
![]()
نه عزيزم مال خودم بود و فقط ماه پيش بهم 72 دلار دادبه نقل از Zoro :ببخشيد 440 دلار رو از 4daily گرفته بوديد ؟
ماها كه نه !به نقل از shervinrv :نه بابا چه شکايتي؟؟ اينهمه پولامونو خوردن چيکار کرديم؟
اونا هم كاري ازشون ساخته نيست، اينا فقط سايت هستن آدرس فيزيكي كه ندارن.به نقل از Tiva :ماها كه نه !
اونهايي كه خارج از ايران هستند !![]()
موجودي من هم از 80 رسيده بود به 47 ولي چند بار رفتم توش و امدم بيرون به فاصله 4 يا 5 دقيقه هر بار حدود 10 دلار اضافه ميشد تادوباره رسيد به 80 :blink: :blink:لطفا هرکگونه تغيير رو تا زماني که کار تصحيح تمام شود ناديده بگيريد(موجودي من از 20 شده 0)
خوش بحالت مال من هنوز اشتباه حساب ميشه البته گفته داريم درست مي كنيمبه نقل از shervinrv :4 ديلي پول روزاي پيشو که خراب بودو اضافه کرده به موجودي. مال من 19.96 بود شده بود صفر الان با اضافه شدن روزاي پيش شده22.4 . البته اميدوارم برگرده درست حسابي. يه چيزم هستا يه سايت بخواد جمع کنه يه هفته کشش نميده. 2 روزه فلنگو ميبنده. نظر شما چيه
بابا ديوونس اين فورديلي مال منو از 19 دلار کرده 31 دلاربه نقل از Mehrzad6262 :باز این 4daily کار های عجیب غریب کرده دیگه سرمایه رو باید بی خیال شد اما کاراش جالبه حتی داره دونه دونه یوزر ها رو برسی می کنه که 15 هم به کسی پولی نده
اینجارو LEVEL منفی دیده بودین؟نیم ساعتی فکر کردم که چی کار کرده تا اینجوری شده
اول 8$ از پول این ماه که قرار بوده بده کم کرده( که زیر 8$ بشه) بعد به موجودیم اضافه کرده اون موقع لول صفر بوده با این کار شده 2-
جالبه نه؟ یعنی اگه دست نمی زد باید 14$ می داد.... یه ایدی دیگه دارم یه کار دیگه کرده که این ماه هیچی نرسه
Member Level: $-8.00 (-2 Upgrade Units) @ $4 per Upgrade Unit
Cash Balance: $26.56 (Updated: 2005-08-07)
Your Cash Balance is updated when each Upgrade expires
به نقل از shervinrv :بابا ديوونس اين فورديلي مال منو از 19 دلار کرده 31 دلار![]()
ولي آخرش ....نه به حال آدم.
به نقل از shervinrv :![]()
![]()
![]()
بچه ها سورف بار فورديلي برگشت و داره كار ميكنه.
كش بالانس منو كرده 21 دار يني 15 ام بايد ژرداخت كنه.
ايول
البته من ميدونم ثانيه آخر 14 ام خراب ميشه باز![]()