به نقل از amiri27 :آقا دستت درد نكنه ! پس چرا فايل تاريخش رو اضافه نكردي ؟؟؟
ممنون
اميري
بله دقيقا!به نقل از ghasedak_ :سلام
به قول ما شيرازي احتمالاَ لينكش پكيده !!!!!
http://www.negarkhane.com/download/4images.zip
ما كه هر كاري كردم چيزي نديديم
اونجا که فانتاستیکو داره اول از اونتو نصب کن بعد فارسی سازاشو بریز تافارسی بشه!!ولی حساب تعداد دیتا بس هاتو داری؟؟ کم نیاری؟؟به نقل از mahiar0 :كسي مي تونه اينو برامون تو هاست لينوكس ما نصب كنه تو يك ساب دمين كه مشكلي براي سايت اصلي و ساب دومين هاي ديگه پيش نياره وكاملا جدا باشه ربطي به قسمتهاي ديگر نداشته باشه
مهرداد من كه نامحدود ديتابيس دارم اينا كه با من راه نيامدند از اينجا هاست نگرفتمبه نقل از mehrdad1355 :اونجا که فانتاستیکو داره اول از اونتو نصب کن بعد فارسی سازاشو بریز تافارسی بشه!!ولی حساب تعداد دیتا بس هاتو داری؟؟ کم نیاری؟؟
من که گفتم راحت برو از تو کنترل پنل و از طریق فانتاستیکو هرچی خواستی نصب کن و بعد 4 تا فایل فارسی ساز بریز توش تا راحت فارسی بشه(ipb-phpbb-xoops-nuke و همین برنامه)به نقل از mahiar0 :مهرداد من كه نامحدود ديتابيس دارم اينا كه با من راه نيامدند از اينجا هاست نگرفتم
كسي مي تونه نصب كنه
ممنون خبرت مي كنم پس بلدي نصب كنيبه نقل از mehrdad1355 :راستی محدودیت دیتا بس نداری ولی حساب حجم هاستتو بکن من یه زوپ با متخلفاتش نصب کردم الان هاست 50 مگی تا خرخره پر شده!!!!!! این برنامه که همش توش باید عکس باشه ! حجم زیادی از سایتتو میگره هیچی تاز پهنای باندتو هم زودی تموم میکنه!!!!!!! حواست به ایناهم باشه!!!
پس من گفتم مال من 50 کیلو بایته؟؟؟ اینهمه برنامه که تو می خواهی نصب کنی هر کدوم کلی جا میگیرن همون اول بسم الله!!!!!به نقل از mahiar0 :ممنون خبرت مي كنم پس بلدي نصب كني
مال من 50 مگابايتي
چرا بيچاره هاست ايرانبه نقل از mehrdad1355 :بیچاره هاست ایران!!!!!
نه بابا جون شما گفتي 50 مگابايت :lol: :lol:به نقل از mehrdad1355 :پس من گفتم مال من 50 کیلو بایته؟؟؟ اینهمه برنامه که تو می خواهی نصب کنی هر کدوم کلی جا میگیرن همون اول بسم الله!!!!!
مثلا همین برنامهDisk space required: 2.05 MB
ناکDisk space required: 17.17 MB
ipb Disk space required: 5.32 MB
xoops Disk space required: 7.27 MB
phpbb Disk space required: 15.8 MB
البته خود برنامه ایمیج گالری حجمش کم ولی اون عکسا که میزاری حجم زیادی می گیره
مثلا همین زوپ 7.5 مگی رو با دو سه تا ماژول اضافه نصب کردن هاستم داره پر میشه تاز عکس مکس هم ندارم!!!!!!!
شما خودتون هم که سایتتون تق و لق و نمی یاد؟؟ :blink: :blink:به نقل از ghasedak_ :سلام
اينكه دوياره سايتش پريده !!!
باب هركي اينو مي شناسه بهش بگه من بهش هاست رايگان ميدم
بياد سايتشو دوباره راه بندازه