• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

5 سایت برتر همکاری در فروش ایران

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
من که از سایت میهن استور استفاده می کنم و راضیم. یه سری مزیت هایی داره که چندتاشو می گم برات;)
- پورسانت مناسب: مثلا برای فروش یه محصول 20.000 تومانی حدود 6.000 تا 10.000 تومان پورسانت می ده.
- ایجاد فروشگاه اختصاصی با آدرس ساب دامین خودش یا آدرس اختصاصی خودت
- امکان سفارشی سازی تمامی بخش های قالب
- امکان محدود کردن کالاهای نمایشی
- روش های متنوع نمایش محصول: پاپ آپ، لینک ثابت، بنر، ایمیل،
- روش های مختلف انتخاب محصولات: طوری که میتونی فقط لیست محصولات پر فروش یا فقط محصولات پربازدید را نمایش بدی. یا اینکه فقط محصولات تخفیف خورده را نمایش بدی
- قابلیت اطمینان بالا: سایت های بزرگی مثل آسان دانلود هم از فروشگاه میهن استور استفاده می کنند. برای اطمینان برو به آدرس http://store.asandl.com بعد یه سر به صفحه تماس با ما بزن تا متوجه بشی

لینک عضویت در سایت میهن استور
این هم لینک فروشگاه خودم

Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
من که از سایت میهن استور استفاده می کنم و راضیم. یه سری مزیت هایی داره که چندتاشو می گم برات;)
- پورسانت مناسب: مثلا برای فروش یه محصول 20.000 تومانی حدود 6.000 تا 10.000 تومان پورسانت می ده.
- ایجاد فروشگاه اختصاصی با آدرس ساب دامین خودش یا آدرس اختصاصی خودت
- امکان سفارشی سازی تمامی بخش های قالب
- امکان محدود کردن کالاهای نمایشی
- روش های متنوع نمایش محصول: پاپ آپ، لینک ثابت، بنر، ایمیل،
- روش های مختلف انتخاب محصولات: طوری که میتونی فقط لیست محصولات پر فروش یا فقط محصولات پربازدید را نمایش بدی. یا اینکه فقط محصولات تخفیف خورده را نمایش بدی
- قابلیت اطمینان بالا: سایت های بزرگی مثل آسان دانلود هم از فروشگاه میهن استور استفاده می کنند. برای اطمینان برو به آدرس http://store.asandl.com بعد یه سر به صفحه تماس با ما بزن تا متوجه بشی

لینک عضویت در سایت میهن استور
این هم لینک فروشگاه خودم

با سلام و احترام
چقدر بازدید دارید ؟ چقدر فروش در روز ؟

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
میزان درآمد بستگی به میزان بازدید و همچنین نحوه جا گذاری تبلیغات در سایتت داره. فعلا من با توجه به ماهیت سایتم فقط به صورت پاپ آپ نمایش میدم.
اما توصیه می کنم یه سر به سایت آسان دانلود برنی. انتهای هر پست تبلیغی هست که مربوط به محصولات فروشگاه میشه.
به نظرم توی همین سایت عضو شو و یکهفته باهاش کار کن ببین چطوره. همیشه تست کردن بهترین راه شناخته.
مگه بازدید سایت شما الان حدودا چند نفر (چند ip) شده؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
ببینید من تو خیلی از سایت ها عضو شدم و فعالیت کردم اما خب تا حالا متوجه بهترین نشدم .
میانگین 5000 آی پی .
شما نگفتید تعداد بازدید و فروشتون رو .

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دایان
و میهن استور بهترینن
با سلام و احترام
میشه با دلیل بیشتر توضیح بدید .
مثلا شما تا حالا تست کردید ؟ برگشتی های محصولاتشون چطوره ؟ مثلا از پاپ آپ با چند بازدید از فروشگاهتون خرید میشده ؟
ممنون میشم

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام و احترام
میشه با دلیل بیشتر توضیح بدید .
مثلا شما تا حالا تست کردید ؟ برگشتی های محصولاتشون چطوره ؟ مثلا از پاپ آپ با چند بازدید از فروشگاهتون خرید میشده ؟
ممنون میشم
من تعداد بازدیدم به حد شما نیست و نهایت 1000 آی پی دارم. اما روزی 10 - 12 هزار تومان داشتم

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
من به شخصه پشتیبانی برام خیلی مهمه و از این نظر تکشاپ بهتر از سیستم هاییه که تاحالا باهاشون کار کردم
البته قصد دارم از ایران امیر هم استفاده کنیم

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
پشتیبانی میهن استور که تا الان خوب بوده. تیکت ها را خیلی سریع جواب میده و موقع جواب دادن sms هم میده

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
یک موضوع دیگه در مورد سایت های همکاری در فروش مطرحه . اونم اینه که اصلا نمیشه فهمید که ایا سفارشات رو کامل نشون میدن یا نه . مثلا از کجا معلوم که از چند سفارش یک سفارش رو.فقط ثبت نکنند و بقیش پنهان کنند یا از سفارشات که میفرستن برای ما برگشتی بزنند در صورتی که برگشت نخورده .
البته قصد توهین ندارم و فقط اتفاقاتی که ممکنه بیفته رو میگم .
کاش طوری میشد خودمون دقیق از خرید ها مطلع شیم و سپس به سایت همکاری در فروش درخواست بدیم

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
میهن استور یکم قیمتاش نسبت به جاهای دیگه بالا نیست؟

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
توی میهن استور شماره موبایل سفارش دهنده را نمایش میده که میشه جهت اطمینان خودمون باهاش تماس بگیریم

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
در حراجی ها، سفارشات برگشتی، اطلاعات کامل خریدار نمایش داده میشه. حتی سفارشات ارسال شده رو هم بصورت کامل میتونید موقعیت پستیش رو پیگیری کنید.
بقیه موارد تا حدودی به مدیر سیستم و خداشناس بودن و حلال خور بودنش برمیگرده.

سیستم همکاری در فروش حراجی ها - با محصولات جدید و پورسانت بالا
http://harajiha.ir

یک موضوع دیگه در مورد سایت های همکاری در فروش مطرحه . اونم اینه که اصلا نمیشه فهمید که ایا سفارشات رو کامل نشون میدن یا نه . مثلا از کجا معلوم که از چند سفارش یک سفارش رو.فقط ثبت نکنند و بقیش پنهان کنند یا از سفارشات که میفرستن برای ما برگشتی بزنند در صورتی که برگشت نخورده .
البته قصد توهین ندارم و فقط اتفاقاتی که ممکنه بیفته رو میگم .
کاش طوری میشد خودمون دقیق از خرید ها مطلع شیم و سپس به سایت همکاری در فروش درخواست بدیم

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
امکان پنل مدیریتی در حراجی ها ضعیفه
مثلا برای پاپ آپ فقط امکان نمایش صفحه اصلی فروشگاه و ساعت مچی را دارد!

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
امکان پنل مدیریتی در حراجی ها ضعیفه
مثلا برای پاپ آپ فقط امکان نمایش صفحه اصلی فروشگاه و ساعت مچی را دارد!
با تشکر از انتقادتون.
پاپ آپ هایی دیگه به سیستم افزوده خواهد شد.
و همچنین مواردی که نیاز دارید رو تیکت کنید بررسی میشه حتما.
http://harajiha.ir

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
میهن استور و پایگان مطمئن تره

forestboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بهترین سیستم همکاری در فروش ارزان دیسک هست
من با خیلی از سیستم ها کار کردم اما هیچکدوم به اندازه این سیستم سود رو سریع پرداخت نمی کنه
پیشنهاد میکنم ثبت نام کنید و در آمدتون رو افزایش بدید

forestboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من با خیلی از اینا کار کردم
بعضیهاشون تا بخوان سود رو واریز کنند جونت رو به لب میرسونند اما هیچکدوم به ارزان دیسک نمیرسند
روز تعطیل هم بخوای سود رو واریز میکنند

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
من یه سایت دارم روزی 2500 ورودی موبایل داره ، 700-800 تا هم ورودی سیستمی

این من چی کارش کنم هفته ایی یه دونه فروش داره کلا

رو کلمه های جنسی هم 99 درصد بالا هستش ( چیز بد نزاشتیم توش همش جنبه مثبت داره و مثبت در خطر فیلترینگ نیست )

این هایی که روزی 10-15 جنس میفروشن جریانشون چیه ، چطوری اینقد میفروشن ما هفته ایی به زور اگه کنسل نکنه یه دونه فروش داریم ، چیکار کنیم ، چی بزاریم

یه مدت این سی دی اموزش زناشویی رو گزاشتیم ولی اونم تو ماه یه دونه بیشتر نخریدن و ..........
ساعتم هم گزاشتم اونم یه دونه بیشتر نخریدن ، همینطور عینک ، یه بابایی یه دوه عطر خرید تو یه ماه

این آمار خوبه یا بد چقدر باید انتظار داشته باشم کلا این تعداد آی پی با این ورودی کلمات جنسی اصلا فایده داره یا نه ، باید یه فکر دیگه بکنم

اینقد فروش نداشتم مجبور شدیم پاپ اپ بزاریم اونم روزی 1000-155 در میاره یه پاپ آپ

اگه دوستان کسی رو میشناسه که بتونه ما رو راهنمایی کنه ممنون میشم راهنمایی کنه ( ایران امیر رو خواهشا معرفی نکنید پی ش قبلا به تنمون خورده )
سلام. سایت سایت *سی رو بیشتر محصولات زنانه بزارید. یا آرایشی. یه محصول هست پ خ بدید لینکشو معرفی کنم خدمتتون. www.harajiha.ir

بالا