• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

5 نکته مهم که آقایون در برخورد اول با خانم ها باید توجه کنند

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
در یک ساعت اول آشنایی اکثریت خانم ها می فهمند که واقعاً دوست دارند بیشتر از یک گپ کوتاه با آن فرد رابطه داشته باشند یا خیر. منظور من این نیست که خانم ها ظاهربین هستند، نه. برای همه آنها شخصیت و آنچه درون مردها هست نیز مهم است اما اکثریت خانم ها توجهشان را بیشتر روی ظاهر و به دنبال آن بقیه مسائل مهم می گذارند. این به آن معنی نیست که جذابیت بین دو نفر به مرور زمان ایجاد نمی شود، اما اکثر خانم ها در اولین برخورد با مردها آنها را می سنجند و همان روز تصمیم می گیرند که آیا بار دومی هم او را ملاقات می کنند یا خیر.

در زیر به 5 موضوعی که خانم ها در اولین برخورد با آقایون به آن توجه می کنند اشاره می کنیم:

1) ظاهر

بله خانم ها اهمیت زیادی به ظاهر می دهند. جذب شدن ظاهری برای آنها اهمیت زیادی دارد. بنابراین اولین چیزی که به آن توجه می کنند این است که سر و وضع آن مرد به آنها می خورد یا نه. آیا از نظر ظاهری او را می پسندند؟ سلیقه ظاهری خانم ها معمولاً متفاوت است و معمولاً الگوی خاصی هم ندارند. یعنی ممکن است هم از مردهای قد بلند و هم از مردهای قد کوتاه خوششان بیاید. یا هم از مردهای مودار و هم از مردهای کچل. همه چیز به یک مسئله کلیدی بستگی دارد که هروقت مردی را می بینند به آنها گوشزد می کند که از او خوششان می آید یا نه.

2) آراستگی

این مسئله برای بیشتر خانم ها اهمیت خیلی خیلی زیادی دارد. آنها دوست دارند مردها را تمیز و مرتب ببینند. مردها باید موهایی تمیز و مرتب، پوست تمیز و دندانهای تمیز داشته باشند.

3) بو

بله، بو هم برای خانم ها خیلی مهم است. مردها باید بوی خوب بدهند تا توجه خانم ها را جلب کنند. لازم نیست حتماً عطر گران قیمتی زده باشند اما باید بوی خوب و مناسب بدهند.

4) رفتار

چطور حرکت میکند؟ آیا آرام و مودب حرف می زند یا نه؟ آیا موقع حرف زدن خیلی حرکت می کند؟ رفتار مردها هم اهمیت زیادی دارد. همه خانم ها درمورد رفتار و اعمال آقایون سلیقه خاص خودشان را دارند. بعضی خانم ها مردهای خشن تر را می پسندند اما خیلی ها مردهای آرام را دوست دارند. خانم ها حتی با نحوه تکان دادن دست آقایان، یا نگاه کردن آنها موقع حرف زدن درمورد شخصیت آنها قضاوت می کنند.

5) صدا و نحوه حرف زدن

وقتی حرف می زند صدای او چگونه است؟ آیا آرام و مودب حرف می زند یا بلند و با پرویی؟ خیلی مردها آنطور که خانم ها دوست دارند مودب حرف نمی زنند. این مسئله برای تصمیم گیری خانم ها برای ادامه رابطه با مردها خیلی مهم است. وقتی زنی به سمت مردی جذب شود معمولاً به صدا و حرف زدن او هم جذب می شود.

این پنج مورد مسائلی بودند که خانم ها در برخورد اولشان با آقایان به آنها توجه می کنند. این نکات معمولاً با بالا رفتن سن خانم ها تغییر می کند. در جوانی بیشتر به مسائل ظاهری اهمیت میدهند اما هرچه سنشان بالاتر می رود دیگر ظاهر به آن اندازه برایشان مهم نمی شود.

مردمان

Last edited:

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
قبل از ملاقات اول با خانمها، باید دور و بر رو نگاه کرد تا گشت ارشاد نباشه. اونوقت این پنج قانون رو اجرا میکنیم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خانوما باید به چی توجه کنن؟

بنظر من اولش اصل اعتقاد به آرمان های امام راحل و التزام عملی مهمه بعد چیزای دیگه

در مورد سایر موارد بهتره رعایت بشه

1) ظاهر
ترجیحا یک پیرهن گشاد یقه شیخی تا دینش هم دکمه هاش بسته

2) آراستگی
ریش پشم به اندازه کافی وفرق کج توصیه میشود

3) بو
رایحه بزن بریم حرم 2

4) رفتار

لوس کردن خود برای طرف و لبخند های انی

5) صدا و نحوه حرف زدن

ملیح کردن صدا و استفاده کردن از الفاظ رکیک مانند حاج خانوم , خواهر و ...

یک سرباز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود ماشین سر زبون:D

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
برای شماره یکی میتونی ابرو ها رو تمیز کنی و موهات رو یه اتو بکشی البته نمیگم ابروها رو زیاد برداری فقط دور و برش و وسط ابروهات رو تمیز کنی اوکی هست
برای شماره دو بهترین راه انتخاب لباس کتون هست البته مدل های جدید نه مال عهد بوق
برای شماره سه هم میتونی یه آمور بزنی رو لباست یا عطر 212
برای مورد 5 هم میتونی صدات رو کمی ولوم بدی بهش ولی مهربون باشه صدات خشن نه

همه بر اساس تجریه هست

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من هر جور دوست داشته باشم رفتار ميكنم خواست بپسنده نخواست نپسنده به چس خر

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
چه جالب حاضر نیستید بپذیرید!

arad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه خداييش اين نكات چي بود كه اينجا گفتين مثلا نوشتين قيافه بعد تو توضيحش نوشتين هركس ممكنه از يه قيافه خوشش بياد خدايي بي خود نبود اين نكات؟؟؟!!!!

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوستان زیاد دقت نکنید.
این یک ترجمه از منابع خارجی هست و در مورد فرهنگ ما ایرانیها صدق نمی کنه !

saraino

Registered User
لایک‌ها
5
برای شماره یکی میتونی ابرو ها رو تمیز کنی و موهات رو یه اتو بکشی البته نمیگم ابروها رو زیاد برداری فقط دور و برش و وسط ابروهات رو تمیز کنی اوکی هست
برای شماره دو بهترین راه انتخاب لباس کتون هست البته مدل های جدید نه مال عهد بوق
برای شماره سه هم میتونی یه آمور بزنی رو لباست یا عطر 212
برای مورد 5 هم میتونی صدات رو کمی ولوم بدی بهش ولی مهربون باشه صدات خشن نه

همه بر اساس تجریه هست

انقدر بدم مياد يه پسر ابرو برداره:wacko:
موي اتو كشيده و شلوار كتان؟ نه!!!!
رسمي بهتره يا كاملا اسپرت:D

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
استارتر در برخورد اول اين همه تجربه كسب كرده ؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
آموزش نحوه پیدا کردن gf

من سعی اصلیم اینه که شما یاد بگیرید چه طور دخترهایی رو هم که حتی در برخورده اول به شما علاقه ای نشون نمیدن، کم کم به خودتون علاقه مند کنید! ولی اشکاله کار این جاست که این چیزی نیست که شما یک شبه یاد بگیرید و چیزی هم نیست که شما بتونید در یک آن دختری رو به خودتون علاقه مند کنید!

همونطور که گفتم این داستان نیازمند وقت و انرژی صرف کردنه تا موقعی که بتونید اون تغییرات اساسی رو در خودتون بوجود بیارید. از اونجایی که خیلی هاتون آدم های کم طاقتی هستید امروز می خوام بهتون یه فرمول بدم که بشه ازش همه جا استفاده کرد، ولی این فرمول یه پیشنیاز داره و اون هم اینه که برای این که کار کنه دختره هم باید از شما (یه ذره!) خوشش بیاد!

مرحله ی یک: در مرحله ی یک شما دنباله یه راهی هستید که بتونید دخترهایی رو که به شما یه حداقله علاقه رو دارن پیدا کنید. چون شما آدم های زرنگی هستید و نمی خواید وقت خودتون رو با دختر هایی که باید مدت ها روشون کار کنید و خرجشون کنید و ... تلف کنید! آسون ترین کار برای پیدا کردنه این دختره ها استفاده از نگاهه! تو هر جایی که هستید حواستون به دخترهایی که تو چشمتون نگاه می کنن باشه.

مرحله دو: تاییدیه گرفتن برای مرحله ی یک - برای این که نه خودتون رو خراب کنید و نه این که بی خود مزاحمه کسی بشید که ازتون خوشش نمیاد٬ باید مطمئن شید که نگاه اول از روی کنجکاوی و بی کاری و ... نبوده و واقعا یک check out واقعی بوده. باری این کار بعد از این که نگاهه اول انجام شد (برخلافه ایده ی عمومی که انقدر به دختره زل بزن که از رو بره و بفهمه تو چه آدمه قوی ای هستی!) شما نگاهتون رو بر می گردونید. نه با حالت بد، بلكه عادی. و سعی می کنید که دوباره یک نگاه بگیرید که مطمئن شید نگاه اول واقعی بوده. وقتی نگاه دوم رو گرفتید قبل از این که نگاهتون رو بر گردونید یه نیم لبخندی به دختره می زنید و خوب حواستون رو جمع می کنید ببینید عکس العملش چیه. اگر عینه گاو روشو کرد اون ور و خودشو ان کرد، کسی نیست که شما دنبالش می گردید. اگر اون هم یه ته لبخندی تحویلتون داد، می فهمید که مرحله اول به خوبی انجام شده و دختره مورد نظر برای مراحل بعدی آمادست.
8.gif

مرحله ی سه: مرحله ی سه مرحله سختیه ، چون مرحله ایست که باید بدون این که....تون توی دهنتون بیاد
24.Gif
برید جلو و ارتباط بر قرار کنید! بدترین کاری که می تونید بکنید اینه که برید جلو بگید سلام من حسن قلی ام!
21.gif
چون دختره بلافاصله تو دلش می گن به من چه!
33.Gif
بهترین کاری که می تونید بکنید اینست که به طور غیر مستقیم خودتون رو به جایی که دختره هست نزدیک کنید. هیچ وقت مستقیم به طرفش قدم بر ندارید که دارم میام باهات حرف بزنم ، خیلی بده. مثلا فرض کنید توی یک بار هستید و دختر دمه بار نشسته، نرید طرفه دختره ، به هوای گرفتن یه نوشیدنی برید جلو، انگار نه انگار که اصلا دختره هست اونجا ولی خودتونو به جایی برسونید که بتونید باهاش به راحتی صحبت کنید. (اگر وردارید بنویسید که آقا در شهره ما بار وجود نداره یا خودمو می کشم یا شما رو! نه، شما رو می کشم. بار نه کتابخونه، نه سوپرمارکت، نه پارک، نه مهمونی) یه حسنه بزرگ این کار اینه که اگر باهاش حرف زدید و خیطتون کرد و محل نداد کمتر حالتون گرفته می شه تا زمانی که مستقیم برید جلو. وقتی که نزدیک شدین و یه چند دقیقه گذشت یه سوژه از شرایطی که درش هستید گیر بیارید و باهاش سره حرفو باز کنید. نه با تته پته و هول شدن، خیلی راحت. مثلا تو همون باری که بالا مثال زدم می تونید بگید چه موزیکه خوبی، همیشه سه شنبه ها این سبک موزیک می زنه؟ (دیدید چی شد، نه سلام من قلی هستیم، نه من می تونم چند دقیقه وقت گرانبهاتون رو بگیرم و...) اصلا مهم نیست که دختره چی جواب میده یا شما چی می پرسید ، مهم اینه که شما می خواید برخورد دختر رو ارزیابی کنید. اگر علاقه مند به حرف زدن بود و شروع کرد به این که هرچی ... نمی دونم من دفه ی اولمه تو ... علامته خوبیه. اگر خشک گفت: نه یا مثلا نمی دونم یا .. وقتتون رو تلف نکنید، فقط می خواسته بکشونتتون جلو که برید بگید می تونم وقتتون رو بگیرم که بگه نه حالتون رو بگیره. حالا شما پاتک زدید مستقیم نرفتید جلو حاله خودش بیشتر گرفتس! اگر خیلی از دختره خوشتون اومده و جواب اول اونی که می خواید نیست ولی خیلی هم خشک و کوتاه نیست می تونید یه سوال دیگه هم بکنید. اگر دیدید باز اوضاع همونطوره، قبل از این که با یه برخورده بد مواجه بشید خودتون محل کار خود رو ترک گفته و به پناهگاه وارد شوید = فرار (از دوران جنگ خواننده داریم؟! یا همه کم سن و سالید؟!)

مرحله چهار: این مرحله دیگه بستگی داره هدفتون از ایجاده اون ارتباط چی بوده.

بعد از این که دیدید نه واقعا به شما علاقه منده و حرف ها داره خوب پیش میره، بسته به جایی که هستید یه بهانه بیارید و اون جا رو ترک کنید. مثلا: تو بار - دوست داری بریم یه قدم بزنیم. تو کلاب: صدا اذیت می کنه، می خوای بریم بیرون راحت تر حرف بزنیم و ...

از این به بعدش رو خود دانید. به هرجا که دوست دارید ختم کنید داستان رو.

یادتون باشه ، خوشگل یا بد گل یا هرچی، اگر ظاهر آراسته داشته باشید، همیشه دختری پیدا میشه که از شما خوشش بیاد. لا اقل از هر صد تا دختری که می بیند یکیش از شما خوشش میاد. پیداش کنید و وقتتون رو با 99 تای دیگه ای که از شما خوششون نمیاد تلف نکنید. نگاه بزرگترین سر نخه ، حواستون باشه.

و در آخر از خودم خیلی تشکر میکنم که این مطلبو از یه جایی که نمیخوام اسمشو بیارم کش رفتم دل همتون هم آب

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اين همه رو بخونيم كه دختري كه به ما علاقه ندار به خودمون علاقه مند كنيم !!!
يادم مياد دانشگاه كه ميرفتم همه دخترا برا من صف ميكشيدن و بنده به جاي شماره گوز هم بشون نميدادم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
قبل از ملاقات اول با خانمها، باید دور و بر رو نگاه کرد تا گشت ارشاد نباشه. اونوقت این پنج قانون رو اجرا میکنیم.

خدا بیامرز نفهمیدیم قم رفت یا نه :D ! می خواست اسید پاشی و انقلاب کنه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
بیا بالا
دوستان تجربیات خودتون رو بگید استفاده کنیم!!

بالا