• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

5 نکته مهم که آقایون در برخورد اول با خانم ها باید توجه کنند

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
استارتر داره روابط غیراخلاقی رو ترویج میکنه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
برای شماره یکی میتونی ابرو ها رو تمیز کنی و موهات رو یه اتو بکشی البته نمیگم ابروها رو زیاد برداری فقط دور و برش و وسط ابروهات رو تمیز کنی اوکی هست
برای شماره دو بهترین راه انتخاب لباس کتون هست البته مدل های جدید نه مال عهد بوق
برای شماره سه هم میتونی یه آمور بزنی رو لباست یا عطر 212
برای مورد 5 هم میتونی صدات رو کمی ولوم بدی بهش ولی مهربون باشه صدات خشن نه

همه بر اساس تجریه هست
لباس و عطر و که کلا باید رعایت کرد
اما آدم بره ابرو برداره تا خانوم بپسندتش؟!!!:lol:
فیلمای بهروز وثوقیو میبینم حال میکنم ! والاّ...

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اگه برا ازدواج و اینطور حرفاست که بگم اولش باید سفت و سخت بگیرین. یعنی اصلا کوتاه نیایی تو صحبتات.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از بس روابط تو این کشور خراب شده محدوده که ما لازمه مون آموزش برای روابط انسانی بین دو جنس مخالف هست؟
من به شدت با این سری از قانون ها مخالفم.با قطعیت ها و اموزش های کلی مخالفم.
فکر میکنم لازمه کمی خودمون رو هم سطح با جنس مخالف بدونیم تا نیازی نباشه که فکر کنیم اون ها نسل برتری هستند و لازمه که در وحله ی اول فریب بخورند.در وحله ی اول ما خوش تیپ باشیم و بعد نباشیم.ما خوش بو باشیم و بعد نباشیم.
فکر میکنم این متن ها داره دخترها رو به سمتی میکشونه که خودشون هم باور میکنند که در کل همگی یک جورند.همگی از یک نوع رفتار و طرز پوشش و برخورد خوششون میاد

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
از بس روابط تو این کشور خراب شده محدوده که ما لازمه مون آموزش برای روابط انسانی بین دو جنس مخالف هست؟
فکر میکنم لازمه کمی خودمون رو هم سطح با جنس مخالف بدونیم تا نیازی نباشه که فکر کنیم اون ها نسل برتری هستند و لازمه که در وحله ی اول فریب بخورند.در وحله ی اول ما خوش تیپ باشیم و بعد نباشیم.ما خوش بو باشیم و بعد نباشیم.
فکر میکنم این متن ها داره دخترها رو به سمتی میکشونه که خودشون هم باور میکنند که در کل همگی یک جورند.همگی از یک نوع رفتار و طرز پوشش و برخورد خوششون میاد
تو قهرمانه منی عمو هوصین ...
اشک تو چشام حدقه زده :|
اگه همه مثله عمو هوثین فک می کردن ایران ایرانه دیگه ای بود الان انصافا ...

silva14

Registered User
لایک‌ها
454

تایید میشه!!! دست به دست هم بدیم همه عادت ها رو تغییر بدیم!! خودمون رو از اداب و رسوم؛ باورهای غلط؛عصبیت های ناهنجار ؛ و...... که مثل طناب دستو بالمون رو بسته!!

پیش به سوی جهان عاری از محدودیت های ساختگی بشر!! بدون مرز و محدوده!!

تو فیلم آالیس در سرزمین عجایب زمانیکه آالیس تو شک بود برای شکست اِژدها ؛، جادوگر بهش گفت زمانی که خودتو باور داشته باشی می تونی به همه خواسته هات برسی!! محدودیت برای روابط ؛گفتار ؛ نگرش ؛ و افکار انسان وجود نداره!!!

همه این دنیا پر از نماده!!! من امیدوارم .................................. درست بشه!!!

COMPARE_alice.jpgtنتh.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
تو قهرمانه منی عمو هوصین ...
اشک تو چشام حدقه زده :|
اگه همه مثله عمو هوثین فک می کردن ایران ایرانه دیگه ای بود الان انصافا ...

دادا نوکرتم.اگه حرفی میزنم به خاطر اینه که شاگرد شما بودیم.ببخشید که جسارت کردم.

تایید میشه!!! دست به دست هم بدیم همه عادت ها رو تغییر بدیم!! خودمون رو از اداب و رسوم؛ باورهای غلط؛عصبیت های ناهنجار ؛ و...... که مثل طناب دستو بالمون رو بسته!!

پیش به سوی جهان عاری از محدودیت های ساختگی بشر!! بدون مرز و محدوده!!

تو فیلم آالیس در سرزمین عجایب زمانیکه آالیس تو شک بود برای شکست اِژدها ؛، جادوگر بهش گفت زمانی که خودتو باور داشته باشی می تونی به همه خواسته هات برسی!! محدودیت برای روابط ؛گفتار ؛ نگرش ؛ و افکار انسان وجود نداره!!!

همه این دنیا پر از نماده!!! من امیدوارم .................................. درست بشه!!!

مشاهده پیوست 300324مشاهده پیوست 300325

بله دوست عزیز.مشکل همین باور کردن هست و عقاید کهنه.چیزی هست که به صورت فرد به فرد باید حل بشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

لایک...

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
دادا نوکرتم.اگه حرفی میزنم به خاطر اینه که شاگرد شما بودیم.ببخشید که جسارت کردم.

بله دوست عزیز.مشکل همین باور کردن هست و عقاید کهنه.چیزی هست که به صورت فرد به فرد باید حل بشه
چاکریم عمو ... ما دست پروده خودتیم ... :happy:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
انصافا این همه مقاله و کتاب هست..ولی هیچکدومشون به اندازه پست های مفید توی پی تی موثر نیستن!!

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
انصافا این همه مقاله و کتاب هست..ولی هیچکدومشون به اندازه پست های مفید توی پی تی موثر نیستن!!
این همه تاپیک این همه بحث این همه آدم این همه وقت تلف کردن پای این سایت . بعدش یه دوستی مثله خودت نیما خان هنوز طرزه فکر و ایده هاش همونه که سال پیش یا دو سال پیشش می دیدی ... کسیو اینجا داریم که بهمون معرفی کنی که طرزه فکر و ایده هاش بهبود پیدا کرده باشه یا به چیزه جدید و دستاورد فکری جدیدی رسیده باشه هر کی حرف می زنه رو همون پایه صحبت های قدیمشه .... رو همین حساب گاهی اوقات حس می کنم فقط وقت حروم کردنه اینجا ... شاید ما هم *سو شعری مثله دوستان تلاوت کنیم و بادی در کنیم مفید تر و سرگرم کننده تر باشه ... :rolleyes:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
این همه تاپیک این همه بحث این همه آدم این همه وقت تلف کردن پای این سایت . بعدش یه دوستی مثله خودت نیما خان هنوز طرزه فکر و ایده هاش همونه که سال پیش یا دو سال پیشش می دیدی ... کسیو اینجا داریم که بهمون معرفی کنی که طرزه فکر و ایده هاش بهبود پیدا کرده باشه یا به چیزه جدید و دستاورد فکری جدیدی رسیده باشه هر کی حرف می زنه رو همون پایه صحبت های قدیمشه .... رو همین حساب گاهی اوقات حس می کنم فقط وقت حروم کردنه اینجا ... شاید ما هم *سو شعری مثله دوستان تلاوت کنیم و بادی در کنیم مفید تر و سرگرم کننده تر باشه ... :rolleyes:

دوست عزیز من هر موقع تاپیکی در مورد ازدواج و نامزدی و زن و دختر و از این موارد می بینم واردش میشم شما رو می بینم که توش تومار بلند بالا نوشتی و با بقیه بحث های طولانی می کنی و طوری حرف میزنی انگار که کل عمرت رو صرف تحقیق و مطالعه روی دخترها کردی :D
اگه این همه وقت رو میذاشتی روی بیزینس و دنیای نرم افزار بیل گیتسی شده بودی واسه خودت! :D
حرفم اینه که این بحثا اونقدر ارزش نداره که وقتمونو بابتش هدر بدیم من این همه پست های طولانی رو که طرفین بحث ارسال می کنن حتی نیم خطش هم حوصلم نمیاد بخونم اونم تو این وضع مملکت و تورم و غیره کی حوصله این حرفا رو داره ...
به جای فکر کردن رو این چیزا و قلم فرسایی های وقت تلف کن چند تا کار مفید بکنیم بیشتر به نفعمون نیست؟
اصلا درست نیست همه زندگیمون خلاصه بشه در جنس مخالف
قصد جسارت ندارم حالا نمیگم شما اینطوری هستی شایدم اشتباه کنم چون شناخت کافی ندارم اما خیلی از جوونامون متاسفانه همینطورن
کل جوونیشون تو دختر بازی و زیر شکم و نقشه کشیدن واسه دخترا صرف میشه بعد به میانسالی که میرسن می بینن هیچ پخی تو زندگی نشدن

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
کل جوونیشون تو دختر بازی و زیر شکم و نقشه کشیدن واسه دخترا صرف میشه بعد به میانسالی که میرسن می بینن هیچ پخی تو زندگی نشدن

ترجیح می دم جوونیم دنبال *س باشم و پیریم بی پول تا اینکه جوونیم دنبال پول و پیریم بی *س.

برگی از یک نوشته

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
دوست عزیز من هر موقع تاپیکی در مورد ازدواج و نامزدی و زن و دختر و از این موارد می بینم واردش میشم شما رو می بینم که توش تومار بلند بالا نوشتی و با بقیه بحث های طولانی می کنی و طوری حرف میزنی انگار که کل عمرت رو صرف تحقیق و مطالعه روی دخترها کردی :D
اگه این همه وقت رو میذاشتی روی بیزینس و دنیای نرم افزار بیل گیتسی شده بودی واسه خودت! :D
حرفم اینه که این بحثا اونقدر ارزش نداره که وقتمونو بابتش هدر بدیم من این همه پست های طولانی رو که طرفین بحث ارسال می کنن حتی نیم خطش هم حوصلم نمیاد بخونم اونم تو این وضع مملکت و تورم و غیره کی حوصله این حرفا رو داره ...
به جای فکر کردن رو این چیزا و قلم فرسایی های وقت تلف کن چند تا کار مفید بکنیم بیشتر به نفعمون نیست؟
اصلا درست نیست همه زندگیمون خلاصه بشه در جنس مخالف
قصد جسارت ندارم حالا نمیگم شما اینطوری هستی شایدم اشتباه کنم چون شناخت کافی ندارم اما خیلی از جوونامون متاسفانه همینطورن
ممنون از این هشدار استفاده می کنم تا یه پخی بشم در زندگی در آینده :lol: ولی طبقه گفته خودتون چون شناخت ندارید ممکنه قضاوتتون اشتباه از آب در بیاد :rolleyes: هر کی یه مجموعه علایق خودشو داره و به نظره اگه یکی یه چیزیو دوس نداره یا لزومشو تو زندگی اونطور حس نمی کنه نمی تونه محکوم کنه که اون کار بی ارزش هست و بی فایده ...

در ثانی روحیم یه بار تو عمرش یه حرفه خوبی زد : :D
ترجیح می دم جوونیم دنبال *س باشم و پیریم بی پول تا اینکه جوونیم دنبال پول و پیریم بی *س.
برگی از یک نوشته
فک کنم از دکتر شریعتی باشه موقع آمار بازی :lol:

پ.ن : همه زندگی بشر خلاصه شده تو همین جنسه مخالف ... فک کردی مثلا اگه یه مشت سیبیله زشت مثله روحی ریخته بودن دوره من دیگه این همه موفق شدن تو زندگی اصن فایده داشت ؟ :D مطمعن باش اگه رو بیزنسم کار می کنی در نهایت به هدفه اینه که قدرته بیشتری پیدا کنی تا به زنه مورد نظرت برسی ...

Last edited:

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
اکثر آقایون نمی دانند وقتی می خواهند به دختر ی نزدیک شوند چه باید بگویند.

به همین خاطر تصمیم گرفتیم شما را در این زمینه راهنمایی کنیم. وقتی دختر ی

که از او خوشتان می آید را می بینید، چه می کنید؟ می دوید و پنهان می شوید؟ از آن

جمله های کلیشه ای تحویلش می دهید؟ یا با ترس همانجا می ایستید و نمی دانید که چه

باید بگویید؟ اما بهترین چیزی که باید بگویید چیست؟

اکثر آقایون در نزدیک شدن به خانم ها بزرگترین اشتباهشان این است که بیش از اندازه فکر می کنند که چه

باید بگویند. تصورشان این است که یک کلام جادویی وجود دارد که در همه موقعیت ها

جواب می دهد. این کلام جادویی را تمرین کرده و وقتی به فرد مورد نظرشان تحویل می دهند انتظار دارند که آن خانم فوراً جذب آنها شود.

اما متاسفانه این روش به ندرت عمل می کند. چون معمولاً بیشتر حرفهایی که می زنید بی ربط است. در جلب توجه یک خانم کلید کار اعتماد به نفسی است که به او نشان میدهید.

در زیر به ۱۰ راه مطمئن برای برقراری ارتباط با خانم ها اشاره می کنیم:

۱) به محیط دقت کنید. درمورد چیزی که در محیط اطراف می بینید نظری بدهید. این روش

مخصوصاً در فروشگاه و مغازه خیلی موثر است. مثلاً اگر او می خواهد یک ساندویچ مرغ

سفارش دهد، از او بپرسید که ساندویچ مرغ های آن مغازه خوب هستند یا نه. نظرتان را

فوری در آن موقعیت خاص ابراز کنید تا کاملاً طبیعی به نظر برسد. مهم نیست که کجا

باشید، همیشه نکته جالبی برای نظر دادن وجود دارد.

۲) لبخند بزنید. اینکار به او نشان می دهد که اعتماد به نفس دارید و رفتاری دوستانه

دارید. یک لبخند طبیعی نه تنها به خودتان احساس خوبی می بخشد، بلکه برقراری رابطه

را برای فرد مقابل نیز راحت تر می کند.

۳) دست دست نکنید. اگر برای نزدیک شدن به او تامل کنید، نشان می دهد که اعتماد به نفس ندارید

و او فوراً نظر منفی راجع به شما پیدا خواهد کرد. وقتی او را می بینید، بعد از مدت

زمان کمی به سمت او بروید و به او نشان دهید که مردی هستید که می داند چه می خواهد

و دنبال آن رامی گیرد.

۴) زبان بدن مثبت. اگر قوز کرده و سر رو به پایین به او نزدیک شوید، اطلاعات منفی درمورد خودتان به او منتقل خواهید

کرد. پس صاف بایستید، شانه ها را عقب و سینه را جلوب دهید و محکم و البته ریلکس راه
بروید.

۵) نه خیلی سریع. اگر خیلی تند راه بروید، زنگ هشدار درونی او به صدا در خواهد آمد. سعی کنید آرام و عادی به او نزدیک شوید و این

بهترین راه برای ایجاد حس راحتی در فرد مقابلتان است.

۶) ارتباط چشمی برقرار کنید. هیچوقت شما اولین کسی نباشید که ارتباط چشمی را وقتی

نزدیک می شوید قطع کند. اگر چنین کاری بکنید، طرف مقابل تصور خواهد کرد از اینکه به

او نزدیک شده اید احساس خوبی ندارید. وقتی از ارتباط چشمی قوی استفاده کنید، بیشتر

به سمتتان کشیده خواهد شد. با تمرین در اینکار استاد خواهید شد.

۷) گوش دهید. حتماً به حرفهایی که می زند خوب گوش دهید. هیچوقت جواب

او را قبل از اینکه خوب درموردش فکر کرده باشید به زبان نیاورید. خانم ها عاشق

مردهایی هستند که به جزئیات حرفهای آنها هم خوب گوش می دهد.

۸) بی قرار نباشید. لول خوردن و بیقرار بودن بعد از اینکه به فرد مورد نظرتان

نزدیک شدید نشان می دهد که احساس راحتی نمی کنید. در اینصورت طرفتان هم چنین احساس

پیدا می کند و بحث را ختم می کند. باید مراقب حرکاتتان باشید. حرکاتی انجام دهید که

اعتماد به نفس و راحتی شما را به طرفتان مخابره کند نه ناراحتی و بی قراریتان
را.

۹) تن صدایتان را ملایم کنید. تن صدایتان ابزار بسیاری قوی است. بهترین راه این است که با صدایی آرام و در ضمن شوخ به او نزدیک شوید.

همچنین می توانید با صدایی جدی شروع کنید و بگویید “امیدوارم کمی از ساندویچ را

برای من نگه داشته باشید” و با لبخندی در ادامه آن به او بفهمانید که شوخی می کرده

اید. همراه با دوستانتان روی تن صدایتان تمرین کمید.

۱۰) با فاصله ازاو بایستید. مردهایی که موقع حرف زدن خیلی به سمت زن مورد نظرشان خم می

شوند باعث می شوند که احساس ناراحتی به فرد مقابل دست بدهد. بهتر است کمی عقب تر

بایستید و این باعث می شود نشان دهید که به حریم او احترام قائلید و از خودتان نیز

مطمئن هستید.

رمز موفقیت در استفاده از این روش ها این است که تمرین کنید. این نکات را امتحان

کنید و ببینید چه واکنشی دریافت می کنید. وقتی همه آنها را یکجا استفاده کنید مطمئن

باشید که بهترین نتیجه عایدتان خواهد شد.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
تحلیلی دیگر!!

- اعتماد به نفس : مهمترين چيزي که بايد به دست بياريد و تقويتش کنيد, اعتماد به نفسه! شايد مهمترين دليل شکست افراد در اين بازي نداشتن اعتماد به نفسه. اگه ميخواين تو اين بازي به جايي برسين بايد ترس رو کنار بگذارين و به خودتون ايمان داشته باشين. خيلي از افراد براشون پيش مياد که مثلاً يک دختري رو ميبينن و مدتها با هم در يک محل (مثل دانشگاه) روبرو ميشن ولي جرات نميکنن برن و حتي بهش سلام کنن. اين دلايل زيادي داره. مهمترين دليلش اينه که بزرگترين کابوس پسرها اينه که از يک دختر جواب نه بشنون! براي همين کلاً خيلي ها ترجيح ميدن که قيد بازي رو بزنن... اين کاملاً اشتباهه! البته هيچ روش کاملاً مطمئني براي "نه نشنيدن" وجود نداره, اما روشهايي وجود داره که شدت اثر اين ضربه رو خيلي کم ميکنه و حتي ميشه گفت که ضربه رو به طرف مقابل برميگردونه. من خودم اعتقاد دارم که برنده و بازنده بازي قبل از شروعش مشخصه! اگه به خودتون تلقين کنيد که خراب ميکنيد, حتماً خراب ميکنيد و اگه تلقين کنيد که موفق ميشين, همينجوري هم ميشه. پس اول از همه بايد ياد بگيريد که خجالت و ترس رو کنار بگذاريد. براي برنده شدن بايد مثل برنده ها فکر کرد. (موضوع يکي از مطالب بعدي همينه)

2 - با مزه بودن : آدمهاي بازنده معمولاً خيلي خشک و جدي هستن و همه چيز رو هم خيلي جدي ميگيرن. اين حالت براي مثلاً محل کار يا وسط يه سخنراني بد نيست ولي اگه فکر ميکنيد که با همين حالتي که دارين ميتونيد با يه دختر هم دوست بشين بايد بگم که اشتباهي اومدين. آدمها (چه دختر و چه پسر) با کسي دوست ميشن که باهاش احساس نزديکي و صميميت کنن و توانايي خندوندن ديگران يکي از اون چيزهاست که ديگران رو به شما به شدت نزديک ميکنه. البته نکته ضروري کار اينجاست که بايد با فاصله و در موقعيت هاي مناسب با ديگران شوخي کنيد. در غير اينصورت نتيجه برعکس ميگيرين!

3 - يک بعدي نبودن : ببينيد, تمام افراد بازنده (در روابط) يک خاصيت مشترک دارن؛ همشون به شدت تک بعدي فکر ميکنن و عمل ميکنن. مثلاً تمام موجوديت و شخصيت اين فرد در رشته تحصيليش, ماشينش و يا وبلاگشه. به جز اون موضوع خاص راجع به هيچ چيزه ديگه اي نميتونه فکر کنه يا حرف بزنه. هر حرفي رو به طور اتوماتيک به موضوع خودش ميکشونه و دائم داره راجع به همون موضوع وجوديش حرف ميزنه. ببينيد, اگه شما فوق دکتراي کامپيوتر در رشته طراحي سوپرکامپيوترهاي موازي هم داشته باشين, اين موضوع فقط واسه همکاراتون جالبه, نه واسه بقيه و مخصوصاً دخترها! اگه ميخواين موفق بشين بايد شروع کنيد در چند موضوع ديگه مطالعه بکنيد و در ضمن تا جايي که ميتونيد زندگي رو تجربه کنيد. چون اطلاعات تو کتابها معمولاً ناقصه و در عمل به درد نخور! بريد مسافرت, يکي دو تا زبان خارجي ياد بگيريد, با افرادي که مثل خودتون نيستن دوست بشين, فيلم ببينيد, موسيقي گوش کنيد, از مغزتون کار بکشين. مغز آدم نه پر ميشه و نه پير و نه فرسوده. تا وقتيکه ازش کار ميکشين مثل ساعت کار ميکنه. :)

4 - خوش تيپ بودن : ببينيد, ما پسرها نسبت به دخترها يه خوش شانسي بزرگي داريم! پارامتر جذابيت در دخترها, زيبايي يا اصطلاحاً خوشگل بودنه و بيشترش شانسي و خداداديه. اما در پسرها اينطور نيست! پارامتر جذابيت ظاهري در پسرها, خوش تيپ بودنه که 90% اکتسابيه! تقريباً هيچ نقصي در ظاهر پسرها نيست که خيلي راحت نشه از راههاي ديگه جبرانش کرد. بزارين چند تا مثال رو که به ذهنم ميرسه براتون بگم : تام کروز که اينهمه کشته مرده داره, قدش حتي با استانداردهاي ايران هم کوتاهه! وين ديزل هنرپيشه نوظهور آمريکايي که تو فيلم سينمايي XXX
و "سريع و آتشين" بازي کرده, هم کچله و هم دماغش خيلي گندست, اما ايشون هم کلي دختر از سر و کلشون در حال بالا رفتنه. برايان آدامز هم که نصف دختراي روشنفکر و غير روشنفکر ايران براش ميميرن, تمام صورتش پر از چاله چوله هاي جوشهاي غرور جوانيه! :)

البته خيلي ها ممکنه بگن که ما وقت يا پول يا سليقه کافي براي تيپ زدن رو نداريم. در مورد پولش, ميتونيد فرض کنيد که داريد يه سرمايه گذاري ميکنيد؛ پولي رو که بابت چت کردن در ماه خرج ميکنيد رو اگه صرف يکي دوتا مورد کوچيک بکنيد, 10 برابر برگشت سرمايه داره, البته به صورت غير نقدي! در مورد وقتش هم, اولش سخته, اما بعدش عادت ميکنيد. راجع به سليقه هم, کافيه با يکي دو نفر متخصص مشورت کنيد : يک آرايشگاه درست حسابي, يک عطر فروشي درست حسابي و يک لباس فروشي درست حسابي! البته خيلي ها ممکنه باز هم بگن که ما هنوز هم امکانات مالي اينکارا رو نداريم. باز هم مشکلي نيست! يه جمله معروف هست که ميگه "اگه نميشه از آب دريا خورد, حداقل ميشه ازش چشيد". شما عوض اينکه بياين و سر تا پاتونو
Upgrade کنيد, اين چند تا مورد رو رعايت کنيد :

اول اينکه عوض اينکه همه لباسهاتون رو از مارکهاي متوسط بخريد, يه کفش درست حسابي بخرين (مثلاً آديداس يا نايک يا تيمبرلند اصل)؛ اونوقت ديگه اصلاً اهميتي نداره شلوارتون يا پيرهنتون چه مارکيه, يا اصلاً نو يا کهنست. کلاً اگه کفش خوب باشه, بقيه مسائل اهميتي نداره. اصولاً زاويه نگاه دخترا وقتي با يه پسر روبرو ميشن, از پائين به بالاست. يعني اول کفش رو ميبينن بعد چيزهاي ديگه! يه نکته کلي هم بگم : "نو و کهنه بودن لباس خيلي مهم نيست, تميز بودنشه که خيلي مهمه"!

بعدش اينکه يه ادکلن واقعاً معروف بخرين, دخترا (تقريباً) همه چيزشون برعکس پسرهاست؛ با چشماشون حرف ميزنن و با دماغشون نگاه ميکنن. شما اگه لئوناردو ديکاپريو هم باشين و از کنار يکيشون رد شين, ممکنه برنگرده شما رو نگاه کنه. اما اگه شبيه سيب زميني هم باشين اما "ديويدوف کول واتر" زده باشين, 100% برميگرده! ريشتون رو هم بزنيد, البته نه اينکه کلاً ريش چيزه بديه, اما معمولاً حالت صورت رو جدي تر نشون ميده و چون شما احتمالاً جدي هستين, با ريش ديگه زيادي جدي ميشين! :)

5 - با احساس بودن : ببينيد, اين يکي از همه سخت تره, و متاسفانه از همه هم مهمتره! اگه 127839 تا دختر رو جمع کنن و ازشون بخوان مشخصات يه پسر ايده آل رو بنويسن, 99.97634% اونها اول از همه مينويسن "با احساس و مهربون". بايد نشون بدين که به حرفهاي ديگران توجه ميکنيد و براي ديگران دلسوزي ميکنيد. اصولاً اين عبارت رو از ذهنتون پاک کنيد : "به من چه!". کليه تفکرات آنارشيستي, ساديستي و تروريستي خودتونو تا وقتي يه دوست دختر درست حسابي پيدا نکردين, يه جايي قايم کنيد. خودتون رو دائم در حال کمک کردن به ديگران نشون بدين. البته يه نگاهي هم به ادبيات و هنر رمانتيک بندازين, جاي دوري نميره! يه نکته مهم کنکوري هم هست که خيلي خيلي ميتونه کمکتون کنه : "به گربه ها, بچه ها و گلها علاقمندي نشون بدين, همه چيز خودش حل ميشه!" :)
۶- جنتلمن باشيد : اين خيلي مهمه! رفتار اجتماعي ميتونه نقطه تمايز بين يک بازنده و يک برنده باشه. اصولا وقتي دخترها از پسري خوششون مياد, اولين عبارتي که براش بکار ميبرن اينه : "جنتلمن". جنتلمن بودن ريزه کاريهاي فراووني داره که خود من هم گاهي يادم ميره همشون رو رعايت کنم ولي بعضي از اصل کارياش اينان : مودب باشيد, آهسته صحبت کنيد, حرف ديگران رو قطع نکنيد, هرگز و تحت هيچ شرايطي فحش ندين, به خانمها در هر سن و مرتبه اي احترام بگذاريد, به ديگران زل نزنيد, به اشتباه ديگران نخنديد, در موقع ورود يا خروج خانهما مقدم هستند, اگر نشسته بوديد و يک خانم ايستاده بود حتما جاي خودتون رو به ايشون بديد و ...
۷ - جسور باشيد : سواي اينکه جيمز باند يک جاسوس بود و پيشوند 00 در شماره اش به معني "مجوز براي کشتن" بود؛ جيمز باند شخصيت فوق العاده جسوري در روابط اجتماعي بود. شما هيچ وقت نبايد از نزديک شدن و حرف زدن با يک دختر بترسيد. بايد ياد بگيريد زمان مناسب رو براي شروع صحبت با يک دختر پيدا کنيد و اصلا ترس و ترديد رو به خودتون راه نديد. فراموش نکنيد که جسارت, خاصيتيه که دخترها عاشقش هستن. مثلا اشتباهي که اکثر پسرها ميکنن اينه که وقتي ميخوان براي اولين بار کسي رو ببوسند ازش اجازه ميگيرند! اصلا اينکارو نکنيد, با اينکار از نظر اون دختر يک ترسو به حساب مياين! اگه واقعا نميتونيد تشخيص بدين که چه زماني براي بوسيدن يک دختر مناسبه, بهتره که قيد دوست شدن با دخترها رو بزنيد...
۸ - قاطع باشيد : بعضي از پسرها واقعا باعث آبروريزي بشريت هستن! شما نبايد به تمام چيزهايي که دخترها ميگن با "بله" جواب بدين. البته منظورم اين نيست که لجبازي الکي بکنيد, اما تو مسائلي که سليقه اي هستند, لزومي نداره حتما تظاهر کنيد که موافق نظر دخترها هستين. ياتون باشه که شما مرد هستيد نه يک موش! چرا بايد هميشه پسرها نگران از دست دادن دخترها باشن!؟ مطمئن باشيد که به محض اينکه براي اولين بار روي نظر خودتون پافشاري کرديد, ورق کاملا برميگرده و دخترها نگران از دست دادن شما ميشن. اما باز هم تکرار ميکنم, قاطع بودن به معني دگم بودن و خشک مغز بودن نيست؛ حرف منطقي رو از هر کسي قبول کنيد اما زير بار حرف زور نريد. دوست دختر شما آخرين دختر موجود در دنيا نيست! هميشه نفر بعد در راهه.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دیدگاه حضرت علی (ع) در مورد زنان :
زن مثل عقرب است كه نيش آن در آغاز شيرين ولى مسموم است.

بالا