-Arash-
Registered User
استارتر داره روابط غیراخلاقی رو ترویج میکنه
لباس و عطر و که کلا باید رعایت کردبرای شماره یکی میتونی ابرو ها رو تمیز کنی و موهات رو یه اتو بکشی البته نمیگم ابروها رو زیاد برداری فقط دور و برش و وسط ابروهات رو تمیز کنی اوکی هست
برای شماره دو بهترین راه انتخاب لباس کتون هست البته مدل های جدید نه مال عهد بوق
برای شماره سه هم میتونی یه آمور بزنی رو لباست یا عطر 212
برای مورد 5 هم میتونی صدات رو کمی ولوم بدی بهش ولی مهربون باشه صدات خشن نه
همه بر اساس تجریه هست
من هر جور دوست داشته باشم رفتار ميكنم خواست بپسنده نخواست نپسنده به چس خر
تو قهرمانه منی عمو هوصین ...از بس روابط تو این کشور خراب شده محدوده که ما لازمه مون آموزش برای روابط انسانی بین دو جنس مخالف هست؟
من به شدت با این سری از قانون ها مخالفم.با قطعیت ها و اموزش های کلی مخالفم.
فکر میکنم لازمه کمی خودمون رو هم سطح با جنس مخالف بدونیم تا نیازی نباشه که فکر کنیم اون ها نسل برتری هستند و لازمه که در وحله ی اول فریب بخورند.در وحله ی اول ما خوش تیپ باشیم و بعد نباشیم.ما خوش بو باشیم و بعد نباشیم.
فکر میکنم این متن ها داره دخترها رو به سمتی میکشونه که خودشون هم باور میکنند که در کل همگی یک جورند.همگی از یک نوع رفتار و طرز پوشش و برخورد خوششون میاد
از بس روابط تو این کشور خراب شده محدوده که ما لازمه مون آموزش برای روابط انسانی بین دو جنس مخالف هست؟
فکر میکنم لازمه کمی خودمون رو هم سطح با جنس مخالف بدونیم تا نیازی نباشه که فکر کنیم اون ها نسل برتری هستند و لازمه که در وحله ی اول فریب بخورند.در وحله ی اول ما خوش تیپ باشیم و بعد نباشیم.ما خوش بو باشیم و بعد نباشیم.
فکر میکنم این متن ها داره دخترها رو به سمتی میکشونه که خودشون هم باور میکنند که در کل همگی یک جورند.همگی از یک نوع رفتار و طرز پوشش و برخورد خوششون میاد
تو قهرمانه منی عمو هوصین ...
اشک تو چشام حدقه زده :|
اگه همه مثله عمو هوثین فک می کردن ایران ایرانه دیگه ای بود الان انصافا ...
تایید میشه!!! دست به دست هم بدیم همه عادت ها رو تغییر بدیم!! خودمون رو از اداب و رسوم؛ باورهای غلط؛عصبیت های ناهنجار ؛ و...... که مثل طناب دستو بالمون رو بسته!!
پیش به سوی جهان عاری از محدودیت های ساختگی بشر!! بدون مرز و محدوده!!
تو فیلم آالیس در سرزمین عجایب زمانیکه آالیس تو شک بود برای شکست اِژدها ؛، جادوگر بهش گفت زمانی که خودتو باور داشته باشی می تونی به همه خواسته هات برسی!! محدودیت برای روابط ؛گفتار ؛ نگرش ؛ و افکار انسان وجود نداره!!!
همه این دنیا پر از نماده!!! من امیدوارم .................................. درست بشه!!!
مشاهده پیوست 300324مشاهده پیوست 300325
از بس روابط تو این کشور خراب شده محدوده که ما لازمه مون آموزش برای روابط انسانی بین دو جنس مخالف هست؟
چاکریم عمو ... ما دست پروده خودتیم ... :happy:دادا نوکرتم.اگه حرفی میزنم به خاطر اینه که شاگرد شما بودیم.ببخشید که جسارت کردم.
بله دوست عزیز.مشکل همین باور کردن هست و عقاید کهنه.چیزی هست که به صورت فرد به فرد باید حل بشه
این همه تاپیک این همه بحث این همه آدم این همه وقت تلف کردن پای این سایت . بعدش یه دوستی مثله خودت نیما خان هنوز طرزه فکر و ایده هاش همونه که سال پیش یا دو سال پیشش می دیدی ... کسیو اینجا داریم که بهمون معرفی کنی که طرزه فکر و ایده هاش بهبود پیدا کرده باشه یا به چیزه جدید و دستاورد فکری جدیدی رسیده باشه هر کی حرف می زنه رو همون پایه صحبت های قدیمشه .... رو همین حساب گاهی اوقات حس می کنم فقط وقت حروم کردنه اینجا ... شاید ما هم *سو شعری مثله دوستان تلاوت کنیم و بادی در کنیم مفید تر و سرگرم کننده تر باشه ...انصافا این همه مقاله و کتاب هست..ولی هیچکدومشون به اندازه پست های مفید توی پی تی موثر نیستن!!
این همه تاپیک این همه بحث این همه آدم این همه وقت تلف کردن پای این سایت . بعدش یه دوستی مثله خودت نیما خان هنوز طرزه فکر و ایده هاش همونه که سال پیش یا دو سال پیشش می دیدی ... کسیو اینجا داریم که بهمون معرفی کنی که طرزه فکر و ایده هاش بهبود پیدا کرده باشه یا به چیزه جدید و دستاورد فکری جدیدی رسیده باشه هر کی حرف می زنه رو همون پایه صحبت های قدیمشه .... رو همین حساب گاهی اوقات حس می کنم فقط وقت حروم کردنه اینجا ... شاید ما هم *سو شعری مثله دوستان تلاوت کنیم و بادی در کنیم مفید تر و سرگرم کننده تر باشه ...
کل جوونیشون تو دختر بازی و زیر شکم و نقشه کشیدن واسه دخترا صرف میشه بعد به میانسالی که میرسن می بینن هیچ پخی تو زندگی نشدن
ممنون از این هشدار استفاده می کنم تا یه پخی بشم در زندگی در آینده :lol: ولی طبقه گفته خودتون چون شناخت ندارید ممکنه قضاوتتون اشتباه از آب در بیاد هر کی یه مجموعه علایق خودشو داره و به نظره اگه یکی یه چیزیو دوس نداره یا لزومشو تو زندگی اونطور حس نمی کنه نمی تونه محکوم کنه که اون کار بی ارزش هست و بی فایده ...دوست عزیز من هر موقع تاپیکی در مورد ازدواج و نامزدی و زن و دختر و از این موارد می بینم واردش میشم شما رو می بینم که توش تومار بلند بالا نوشتی و با بقیه بحث های طولانی می کنی و طوری حرف میزنی انگار که کل عمرت رو صرف تحقیق و مطالعه روی دخترها کردی
اگه این همه وقت رو میذاشتی روی بیزینس و دنیای نرم افزار بیل گیتسی شده بودی واسه خودت!
حرفم اینه که این بحثا اونقدر ارزش نداره که وقتمونو بابتش هدر بدیم من این همه پست های طولانی رو که طرفین بحث ارسال می کنن حتی نیم خطش هم حوصلم نمیاد بخونم اونم تو این وضع مملکت و تورم و غیره کی حوصله این حرفا رو داره ...
به جای فکر کردن رو این چیزا و قلم فرسایی های وقت تلف کن چند تا کار مفید بکنیم بیشتر به نفعمون نیست؟
اصلا درست نیست همه زندگیمون خلاصه بشه در جنس مخالف
قصد جسارت ندارم حالا نمیگم شما اینطوری هستی شایدم اشتباه کنم چون شناخت کافی ندارم اما خیلی از جوونامون متاسفانه همینطورن
کل جوونیشون تو دختر بازی و زیر شکم و نقشه کشیدن واسه دخترا صرف میشه بعد به میانسالی که میرسن می بینن هیچ پخی تو زندگی نشدن
فک کنم از دکتر شریعتی باشه موقع آمار بازی :lol:ترجیح می دم جوونیم دنبال *س باشم و پیریم بی پول تا اینکه جوونیم دنبال پول و پیریم بی *س.
برگی از یک نوشته
دیدگاه حضرت علی (ع) در مورد زنان :
زن مثل عقرب است كه نيش آن در آغاز شيرين ولى مسموم است.