به غیر مدل باک طرح دیگه ایم که اصلی باشه دارین؟شاید تا چند روز دیگه بار جدید بیاد. و به مدلا اضافه شه!
به غیر مدل باک طرح دیگه ایم که اصلی باشه دارین؟شاید تا چند روز دیگه بار جدید بیاد. و به مدلا اضافه شه!
چند مدل :muela..........................................چاقو امریکایی m9..................................................چاقو امریکایی کابار......به غیر مدل باک طرح دیگه ایم که اصلی باشه دارین؟
امریکایی اصل. خاکی خالی وجود نداره!........................................نه نیست برادر. کویری و یا دیزرت که عکس دادم................................استتار acu.........هم که گفتم اصله .قیمتش 850 تومن.سلام . کوله پشتی آمریکایی هم دارین؟ خاکی رنگ.
لطف ميكني قيمت كارد M9 رو بگي . و اينكه اصل است يا چيني و به همراه غلاف چاقو تيز كن كه روي كارد بسته ميشه و رنگش و سال ساختش لطفاكارد ام9 .امريكايي اونتاريو......كار د هاي باك مدلهاي مختلف . قابل سفارش .در چند مدل مختلف..حد اقل( روز تحويل )دو هفته كمتر....
كار (كابار )امريكايي.
.................................
ام.9/ اصل .هست.............رنگ. سبز .. زیتونی. فقط تو ایران موجوده.............غلاف. و سیم چین . هست.لطف ميكني قيمت كارد M9 رو بگي . و اينكه اصل است يا چيني و به همراه غلاف چاقو تيز كن كه روي كارد بسته ميشه و رنگش و سال ساختش لطفا
اخرين قيمتتو بگو كه ديگه بعدش چونه نزنيم فقط لطفا منصفانه باشه
دوربین. تک چشمی. فروخته.شد.............................الان. دو چشمی. بایگیش..........50*50 و ساکورا.............و بایگیش.60 موجوده!مشخصات دوربين تك چشمي و مشخصات لطفا
09123314267 viberام.9/ اصل .هست.............رنگ. سبز .. زیتونی. فقط تو ایران موجوده.............غلاف. و سیم چین . هست.
شماره. همراه...................وایبر. لاین. تلگرام................................................(0911.234.6190)سمیع
دوربین. تک چشمی. فروخته.شد.............................الان. دو چشمی. بایگیش..........50*50 و ساکورا.............و بایگیش.60 موجوده!
اگه منظورت لایه اول اندر ارمور مشکی رنگ پیراهن و شروال هست. قیمت=150 تومانسلام تیشرت و شلوار اندر ارمور چنده؟
لباس. ACU..................نیروی زمینی امریکا.سلام. لباس عملیات چی موجود دارین؟
لباس. ACU..................نیروی زمینی امریکا.
لباس کویری.......................................
لباس جنگلی امریکایی طرح WOOD LAND
لباس نیرو هایه ویژه ارتش هلند.
...........وهر لباسی که سفارش بدین تهیه میکنم. و ارسال.میکنم.(به شرط موجود بودن در ایران)
پس .کلن تو پیام خصوصی مطرح .کن که در خدمتم..............عکس هاو قیمت های این موارد رو لطف کن بفرست. چند مورد هم خودم مد نظرمه که توی پ.خ مطرح میکنم
الله اکبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.میزانی حاجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اسلحه و مسلسل هم دارید؟
کالیبر 50 هم دارین؟