• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

580 دایرکتوری مجانی

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اگر وب دایکتوری ها فارسی و معتبر باشه مثل لینک.ای ار یا لینکستان ، خیلی تاثیر می زاره من یه سایت ماله مهندسی عمران داشتم تقریبا به اندازه نصفه ورودی ها از گوگل از این دوتا دایکتوری برام می اومد! اگر هم سایت تو انگلیسی باشه و در دایکتوری معتبر و پیج رنک بالای 4 و 5 ثبت کرده باشی مثل دی موز باز هم تاثیرش مناسبه
ولی دایکتوری های 1 و 2 و0 زیاد تاثیر نداره فقط ممکنه بعد از دو سه ماه یه شماره پیج رنک تو ببهبره بالا اونم اگر پایین باشه

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر وب دایکتوری ها فارسی و معتبر باشه مثل لینک.ای ار یا لینکستان ، خیلی تاثیر می زاره من یه سایت ماله مهندسی عمران داشتم تقریبا به اندازه نصفه ورودی ها از گوگل از این دوتا دایکتوری برام می اومد! اگر هم سایت تو انگلیسی باشه و در دایکتوری معتبر و پیج رنک بالای 4 و 5 ثبت کرده باشی مثل دی موز باز هم تاثیرش مناسبه
ولی دایکتوری های 1 و 2 و0 زیاد تاثیر نداره فقط ممکنه بعد از دو سه ماه یه شماره پیج رنک تو ببهبره بالا اونم اگر پایین باشه

.

آره موافقم!
بک لینک زیاد واقعا موثره!
وبلاگ یکی از دوستانی که تو این تاپیک هم نظر داده و هنوز 2ماه از راه اندازیش نگذشته،به خاطر پنجاه هزار سابمیت، رنک 5 و رتبه ی 7 در نتایج گوگل رو به دست آورده! .. اونم با کمتر از 2مگابایت اطلاعات!
دیروز 110000 ورودی از گوگل داشته!

.

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
مرصي از ايست هايي كه تا حالا داديد من ليست اقا محسن رو همشو سابميت كردم تقريبا و ليست بقيه دوستان رو هم دارم انجام ميدم. ولي سه سوال دارم بنظرتون اونقد ارزش داره كه ادم از كاراي ديگش بزنه بياد رو اين كار كنه منظورم بعد از همون چند ماهي كه سابميت جواب ميده. ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
والا برای من که بد نبود !
من خودم یه دایرکتوری راه انداختم 8 ماه قبل !
تو یه سری لیست اضافه کردم رسید به پیج رنک 3 و روزی 400-500 تا بازدید یونیک و فروختمش !
فعلا که بد نیست ! :D
البته کمی تا قسمتی اعصاب درست حسابی و وقت میخواد ! :|

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
می دونی فهرست های زیر پیج رنک 2و 3 به نظر من بی ارزش هست، بالای 2و3 هم فکر نکنم بیشتر از 400 و 500 تا باشه من اینجا اوردمشون، خیلی ها شون مشترک با صفحه قبل
http://intrevenue.mypersonalexperience.net/tiki-index.php?page=PR3andmoredirectory
راستی من از یکی از این سو ای ها شنیدم که می گفت گوگل اگر بهبینه یهدفعه تعداد بک لینک های شما زیاد شده شک می کنه و بررسی می کنه:wacko::wacko::wacko:
کسی از این مورد اطلاع داره؟

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
می دونی فهرست های زیر پیج رنک 2و 3 به نظر من بی ارزش هست، بالای 2و3 هم فکر نکنم بیشتر از 400 و 500 تا باشه من اینجا اوردمشون، خیلی ها شون مشترک با صفحه قبل
http://intrevenue.mypersonalexperience.net/tiki-index.php?page=PR3andmoredirectory
راستی من از یکی از این سو ای ها شنیدم که می گفت گوگل اگر بهبینه یهدفعه تعداد بک لینک های شما زیاد شده شک می کنه و بررسی می کنه:wacko::wacko::wacko:
کسی از این مورد اطلاع داره؟

براي گوگل ادز كه مشكلي ايجاد نمي كنه؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اول از این که شما حق داری از هر روش مجازی بک لینک هاتو زیاد کنی . حالا ممکنه این تلاش رو تو یه مدت زمان خاصی انجام بده یا در طول 2-3 سال !! گوگل هم تا زمانی که شما به روش غیر عادی یا غیر قانونی بک لینک زیاد ایجاد نکنی مشکلی نداره بات !

در مورد زیر 2و3 هم اشتباه میکنید . چون من با همین 2و3 ها از 0 رسیدم به 3 ظرف 4ماه و نیم !

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اول از این که شما حق داری از هر روش مجازی بک لینک هاتو زیاد کنی . حالا ممکنه این تلاش رو تو یه مدت زمان خاصی انجام بده یا در طول 2-3 سال !! گوگل هم تا زمانی که شما به روش غیر عادی یا غیر قانونی بک لینک زیاد ایجاد نکنی مشکلی نداره بات !

در مورد زیر 2و3 هم اشتباه میکنید . چون من با همین 2و3 ها از 0 رسیدم به 3 ظرف 4ماه و نیم !
حرف من به خاطر همون فرمول معروف پیج رنک که می یاد امتیاز رو تقسیم بر تعداد لینک های خروجی می کنه،البته قبول دارم که تاثیر داره ولی خوب با توجه به لگاریتمی بودن پیج رنک مسلما پیج رنک های 3 به بالا تاثیر شون به مراتب بیشتر از 0،1 و 2 است و اولویت با اونهایی است که امتیاز بیشتری دارند

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
حرف من به خاطر همون فرمول معروف پیج رنک که می یاد امتیاز رو تقسیم بر تعداد لینک های خروجی می کنه،البته قبول دارم که تاثیر داره ولی خوب با توجه به لگاریتمی بودن پیج رنک مسلما پیج رنک های 3 به بالا تاثیر شون به مراتب بیشتر از 0،1 و 2 است و اولویت با اونهایی است که امتیاز بیشتری دارند
البته محسن جان راست میگن
خیلی تاثیر داره منم با همین پیج رنک های پائین رنک خوبی گرفتم
آخه اونهای که پیج رنک بالا دارند که سایتهائی که براشون ارسال میشوند را که یک دفعه ثبت نمیکنن
یا باید بهشون پول بدی که چند روزه سایت شما را در لیستشون اضافه کنن و اگر مجانی باشه یا سایتت را اصلا اضافه نمیکنن و یا بعد از چند ماه ممکنه که سایت شما را اضافه کنن

access

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
معرفي لينك:
http://linkingers.wordpress.com/
اين وبلاگ در چندجا معرفي شده .
شما مي تونيد لينكتون رو با يه پي ام معرفي كنيد.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
مطمئن باش چون کارشه
این اولیش نیست که میبینه و به خاطر همینه که مطمئن میگه
آره. در این که کارشه شک ندارم. واقعا این کاره است.
مگه نه نوید جان؟ :)

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف داريد :

اين دايركتوري خيلي ساده ست !
ولي يه حرفايي پشتش هست كه ميگم رنكش زود مياد بالا ..

ميتونيد امتحان كنيد D:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

mustafa3264

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچی مثل این نمیشه www.submitsuite.com/products/website-submitter.htm یادمه حتا ارزون ترش هم کرد
چند وقت پیش دانلودش کردم اون موقع 1500 دایرکتوری داشت البته الان بیشتر از 2000 تا دایرکتوری داره
اما بیشتر از پنجاه تا نتونستم سایتم را سامبیت کنم چون نیاز به سریال داشت
299.gif

حالا اگر کسی سریالی براش پیدا کرد به ما هم بده
300.gif

هیچی مثل این نمیشه :How to get top 10 rankings on Google & Yahoo! The proven SEO software tool!

http://www.axandra.com/

How to earn $2 for every $1 you spend on advertising
http://www.marketing-roi-optimizer.com/index.htm
Optimize your Google AdWords, get better results and pay less for your AdWords ads
http://www.writing-successful-adwords.com/

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
http://7xlink.com هست .

تازه 1 هفته هست كه كار ميكنه ولي پيج رنكش واسا آپديت بعدي 2 تا 4 درجه ارتقا پيدا ميكنه ...
اینکه مطمئنی در آپدیت بعدی این همه ارتقای پیج رنک داره خیلی جالبه
مطمئن باش چون کارشه
این اولیش نیست که میبینه و به خاطر همینه که مطمئن میگه
آره. در این که کارشه شک ندارم. واقعا این کاره است.
مگه نه نوید جان؟
دقيقا 2 هفته بعد از استارت به پيج رنك 2 رسيد !
البته ديد من پيچ رنك 3 بود ولي به 2 دليل اتفاق نيفتاد !
1 - خيلي زودتر به آپديت گوگل رسيديم
2 - سرور از 3 روز قبل از آپديت دچار اشكال شد و كل پك آپ و ديتا بيس پريد ! ( خوب من معتقدم تو سال آدم 2 بار بدشانسي مياره ! (; گويا از ما گذشت D: )
خيلي از اطلاعات رو تونستم برگردونم ولي هنوز يكمي از كارا مونده .
واسا آپديت بعدي به پيج رنك 4 و درآمد ادسنز رو براي اين سايت از روزي 2 سنت به روزي 5 دلار ميرسونم .
do you interesting ? ...

بالا