با گفته های شما کاملا موافقم فید خوان باشه یا خبر خوان به هر حال باید روش کار بشه ....
بله اگه بدون اطلاع ادمین باشه کاملا حرف شما درسته شاید یکی دوست داشته باشه بنا به دلایلی شاید یکی دوست نداشته باشه ولی نظر شخصی من اینه اکثر فید خوان های امروزی مطلب رو کامل کپی نمی کنند یا اصلا کپی نیم کنند و یوزر رو بای آیفریمی چیزی به سایت اصلی هدایت می کنند که این برای سایت اصلی سود آوره تا اینکه حقش خورده بشه .
نظر منم همینه وقتی بازدید کنده آخرش میاد تو سایت اصلی خب اینکه ضرر نیست و خیلی هم سوده (سود با دلال بازی :|).
سلام
منظور من دقیقا امثال mdir هست
این سایت ها هیچگونه سودی ندارند چون:
به خاطر جمع کردن مطالب سایت های زیادی رنک دار میشن و به همین دلیل سرچ گوگل رو میگیرند و سرچ های گوگل رو به جای اینکه به ادرس سایت دارنده مطلب برند به خودشون احتصاص میدهند. (بر هم زدن توازن گوگل پیامدهای بدی داره کمی بهش فکر کنید)
باعث میشند که تبلیغات سایت های مطلب گذار در میان تبلیغات خودشون گم بشه . (اخرین باری که رفتم mdir سه تا پاپ اپ باز کرد)
در کل بدترین چیز همون هست که این کارشون باعث میشه اگر کسی مثلا یک مطلب در مورد گیاهشناسی منتشر کرد و mdir اون رو ایندکس کرد دیگه کار وبلاگ ها و وبسایت های کوچک (و حتی بزرگ) در بدست اوردن سرچ اون کلمه کلیدی حدودا غیر ممکنه . حالا به تعداد ایندکس های mdir نگاه کنید . به راحتی اینهمه کلمه تسخیرشد . به نظر من این فاجعه هستش