• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با فعالیت سایت های فید خوان / خبر خوان موافق هستید یا مخالف ؟

با فعالیت سایت های فید خوان / خبر خوان موافق هستید یا مخالف ؟

• Total voters
    43

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
سلام دوستان
با فعالیت سایت هایی مثل mdir.ir که مطالب (عناوین) رو از طریق فید سایت ها برمیدارند ولی در نهایت بازدید کننده را به سایت اصلی هدایت می کنند موافق هستید یا مخالف ؟ (همراه با دلیل)

Mr.ARAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
مخالفم / یه سری میان برای زرنگی و این ک زحمتی برای تهیه مطالب نکشن و با دیدن چندین سایت موفق در این زمینه با خیال این ک سایت خودشون هم روزی مثل اونا موفق میشه میان یه سری سایت های مشابه و بی هدف و بدون نظارت میزنن ک آخرش هم هیچی نمیشه همچین سایت هایی نیازمند ی فردیه ک اخباری ک توی سایتش میاد رو مدیریت کنه / بهینه کنه نه این ک سایت رو بزنی و هیچ مدیریت و کار خاصی روش انجام ندی و صرفا تهیه اسکریپت و دادن لیست فیدها ک اکثرا این کارو انجام میدن => پس باهاش مخالفم و کار بیخودیه مگر این ک همچین سایتی باشه ک اخبارش مدیریت شده و بهینه شده باشه

skydl2012

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
ببخشید قصد اهانت ندارم ولی : کدوم خری حاضره زحمت بکشه و سایت بزنه بعد یکی دیگه بیاد با مطلب اون از گوگل ورودی بگیره و پول در بیاره:general210:.
کلا نظر سنجی اشتباهه

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
با خبر خوان ها موافقم، ولی با فید خوان ها نه ! :D
دوستانی که با فید خوان ها مشکل دارن کد زیر رو بزارن تو قالبشون تا اگر سایتشون تو فریم باز شد خود به خود سایت از داخل فریم به پنجره اصلی مرورگر منتقل بشه.
کد:
<script type="text/javascript">
    if(parent.frames.length)
        top.location.href= document.location;
</script>

Mr.ARAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
ببخشید قصد اهانت ندارم ولی : کدوم خری حاضره زحمت بکشه و سایت بزنه بعد یکی دیگه بیاد با مطلب اون از گوگل ورودی بگیره و پول در بیاره:general210:.
کلا نظر سنجی اشتباهه
با قسمتی از حرفاتون موافقم ولی اینجور سایتها به چند طریق میتونن از مطالب سایت استفاده کنن : 1-کپی کامل مطلب بدون ذکر منبع 2-کپی کامل مطالب با ذکر منبع 3-گذاشتن تیکه از مطلب و ارجاع بازدیدکننده به سایت مرجع 4-آیفریم / مورد 1 اگر باشه با حرف شما کاملا موافقم / مورد 2 میتونه کمکی هم برای سایت شما باشه باز از اولی خیلی بهتره ولی یه سری عقیده دارن نباید این کار انجام بشه بعضی ها هم عقیده کارن اگه سایت خاصی اینکارو کرده به نفع ما هم هست پس مشکلی باهاش ندارن / مورد 3 ک خیلی خوبه شما بازدید کننده ای ک به اون سایت میره رو میتونید توی سایت خودتون داشته باشین و از بازدیدکننده اون سایت استفاده کنید ک خیلی خوبه / مورد 4 هم خیلی خوبه فکر کنید سایت قوی هست ک به مطلب شما آیفریم میده اون بازدید خودشو داره مثلا توی پست هایی هم از پست اصلی شما بازدیدکننده ی اون سایت رو دارین استفاده میکنین و ... / در کل مگر در مواردی مانند 1 و گاها 2 فوایدش بیشتر از مضراتش هست

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
مخالفم / یه سری میان برای زرنگی و این ک زحمتی برای تهیه مطالب نکشن و با دیدن چندین سایت موفق در این زمینه با خیال این ک سایت خودشون هم روزی مثل اونا موفق میشه میان یه سری سایت های مشابه و بی هدف و بدون نظارت میزنن ک آخرش هم هیچی نمیشه همچین سایت هایی نیازمند ی فردیه ک اخباری ک توی سایتش میاد رو مدیریت کنه / بهینه کنه نه این ک سایت رو بزنی و هیچ مدیریت و کار خاصی روش انجام ندی و صرفا تهیه اسکریپت و دادن لیست فیدها ک اکثرا این کارو انجام میدن => پس باهاش مخالفم و کار بیخودیه مگر این ک همچین سایتی باشه ک اخبارش مدیریت شده و بهینه شده باشه
با گفته های شما کاملا موافقم فید خوان باشه یا خبر خوان به هر حال باید روش کار بشه ....
سلام
کلا نظر سنجی اشتباهه
بله اگه بدون اطلاع ادمین باشه کاملا حرف شما درسته شاید یکی دوست داشته باشه بنا به دلایلی شاید یکی دوست نداشته باشه ولی نظر شخصی من اینه اکثر فید خوان های امروزی مطلب رو کامل کپی نمی کنند یا اصلا کپی نیم کنند و یوزر رو بای آیفریمی چیزی به سایت اصلی هدایت می کنند که این برای سایت اصلی سود آوره تا اینکه حقش خورده بشه .
با قسمتی از حرفاتون موافقم ولی اینجور سایتها به چند طریق میتونن از مطالب سایت استفاده کنن : 1-کپی کامل مطلب بدون ذکر منبع 2-کپی کامل مطالب با ذکر منبع 3-گذاشتن تیکه از مطلب و ارجاع بازدیدکننده به سایت مرجع 4-آیفریم / مورد 1 اگر باشه با حرف شما کاملا موافقم / مورد 2 میتونه کمکی هم برای سایت شما باشه باز از اولی خیلی بهتره ولی یه سری عقیده دارن نباید این کار انجام بشه بعضی ها هم عقیده کارن اگه سایت خاصی اینکارو کرده به نفع ما هم هست پس مشکلی باهاش ندارن / مورد 3 ک خیلی خوبه شما بازدید کننده ای ک به اون سایت میره رو میتونید توی سایت خودتون داشته باشین و از بازدیدکننده اون سایت استفاده کنید ک خیلی خوبه / مورد 4 هم خیلی خوبه فکر کنید سایت قوی هست ک به مطلب شما آیفریم میده اون بازدید خودشو داره مثلا توی پست هایی هم از پست اصلی شما بازدیدکننده ی اون سایت رو دارین استفاده میکنین و ... / در کل مگر در مواردی مانند 1 و گاها 2 فوایدش بیشتر از مضراتش هست
نظر منم همینه وقتی بازدید کنده آخرش میاد تو سایت اصلی خب اینکه ضرر نیست و خیلی هم سوده (سود با دلال بازی :|).

skydl2012

Registered User
لایک‌ها
58
با گفته های شما کاملا موافقم فید خوان باشه یا خبر خوان به هر حال باید روش کار بشه ....

بله اگه بدون اطلاع ادمین باشه کاملا حرف شما درسته شاید یکی دوست داشته باشه بنا به دلایلی شاید یکی دوست نداشته باشه ولی نظر شخصی من اینه اکثر فید خوان های امروزی مطلب رو کامل کپی نمی کنند یا اصلا کپی نیم کنند و یوزر رو بای آیفریمی چیزی به سایت اصلی هدایت می کنند که این برای سایت اصلی سود آوره تا اینکه حقش خورده بشه .

نظر منم همینه وقتی بازدید کنده آخرش میاد تو سایت اصلی خب اینکه ضرر نیست و خیلی هم سوده (سود با دلال بازی :|).

سلام
منظور من دقیقا امثال mdir هست
این سایت ها هیچگونه سودی ندارند چون:
به خاطر جمع کردن مطالب سایت های زیادی رنک دار میشن و به همین دلیل سرچ گوگل رو میگیرند و سرچ های گوگل رو به جای اینکه به ادرس سایت دارنده مطلب برند به خودشون احتصاص میدهند. (بر هم زدن توازن گوگل پیامدهای بدی داره کمی بهش فکر کنید)
باعث میشند که تبلیغات سایت های مطلب گذار در میان تبلیغات خودشون گم بشه . (اخرین باری که رفتم mdir سه تا پاپ اپ باز کرد)
در کل بدترین چیز همون هست که این کارشون باعث میشه اگر کسی مثلا یک مطلب در مورد گیاهشناسی منتشر کرد و mdir اون رو ایندکس کرد دیگه کار وبلاگ ها و وبسایت های کوچک (و حتی بزرگ) در بدست اوردن سرچ اون کلمه کلیدی حدودا غیر ممکنه . حالا به تعداد ایندکس های mdir نگاه کنید . به راحتی اینهمه کلمه تسخیرشد . به نظر من این فاجعه هستش

skydl2012

Registered User
لایک‌ها
58
با خبر خوان ها موافقم، ولی با فید خوان ها نه ! :D
دوستانی که با فید خوان ها مشکل دارن کد زیر رو بزارن تو قالبشون تا اگر سایتشون تو فریم باز شد خود به خود سایت از داخل فریم به پنجره اصلی مرورگر منتقل بشه.
کد:
<script type="text/javascript">
    if(parent.frames.length)
        top.location.href= document.location;
</script>
کارت درسته. عجب کدی

unicode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
زشت ترین وب هایی که تو ایران رواج یافته است (خارج مستثنی نیست) همین سایت های اسپم است که متاسفانه سازنده آن ها اینگونه که پیداست به پول حرام و حلال توجه خاصی ندارد و صرفاً پول بیاد تو حساب بانکی!!!!
:general611:

trance

Registered User
لایک‌ها
33
این سایت ها کاملا کار غیر شرعی و عرفی انجام میدن و رسما پولی که در میارن حرومه

انشالله هرچی در میارن خرج دوا در مون بدن مخصوصا اون برنامه نویسش که کل زندگیش و از این راه تامین کرده

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
بله موافقم به شرطی که فقط صفحه اولش تو گوگل ایندکس بشه

چون گوگل فارسی گالوله نمی تونه اصل و فرع رو تشخیص بده

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
این سایت ها کاملا کار غیر شرعی و عرفی انجام میدن و رسما پولی که در میارن حرومه

انشالله هرچی در میارن خرج دوا در مون بدن مخصوصا اون برنامه نویسش که کل زندگیش و از این راه تامین کرده
سلام داداش میشه بگید برنامه نویسش کیه؟

trance

Registered User
لایک‌ها
33
متاسفانه برنامه نویس چند تا داره و اصلیش یه نفره نمی تونم اسم ببرم و درستم نیس اسم ببرم
این کار عین حروم خوریه
یک شبه ره صد ساله رفتنه و از نظر من حروم اندر حرومه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
دوستان سایتی مثل شهر خبر هم فید خوان محسوب میشه؟

trance

Registered User
لایک‌ها
33
بله ار اس اس خون هم همینه دیگه فرقی نداره که میدونید چه ضربه ای به سایت ها در حال رشد میزنن اینا ؟
میدونید تو همین انجمن چند نفر گفتن به خاطر این سایت ها سایت ما بلاک شده ؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
بله ار اس اس خون هم همینه دیگه فرقی نداره که میدونید چه ضربه ای به سایت ها در حال رشد میزنن اینا ؟
میدونید تو همین انجمن چند نفر گفتن به خاطر این سایت ها سایت ما بلاک شده ؟
یعنی به نظر کار خوبی نیست ؟ اصلا پیشرفت داره؟ . من فردا قراره 280 تومن بدم به یکی واسم اسکریپتشو بنویسه دامنه هم خریدم :general107::general108:

unicode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یعنی به نظر کار خوبی نیست ؟ اصلا پیشرفت داره؟ . من فردا قراره 280 تومن بدم به یکی واسم اسکریپتشو بنویسه دامنه هم خریدم :general107::general108:
واقعاً که....

trance

Registered User
لایک‌ها
33
به خاطر همین سایت ها سایته من از 140ایرن شد 250 ایران
خود دانید
همیشه تو این کارهای : یک شبه ره صد ساله رفتن بحث هست

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
به خاطر همین سایت ها سایته من از 140ایرن شد 250 ایران
خود دانید
همیشه تو این کارهای : یک شبه ره صد ساله رفتن بحث هست
خب اگه اینجوریه و سایت پیشرفت میکنه پس چرا این جور سایتا مثل خیلی سایتای دیگه قارچی رشد نمیکنن؟
خب تا دلتون بخواد تو کشور عزیزمون ادم بیشرف داریم که :D

unicode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
به شخصه شاهد نابودی یکی از سایت هام بودم ! بازدیدش به خاطر این وبسایت های اسپم به 1/7 بازدید اولیه رسید بعد مجبور شدم بفروشم... :general208:
بنده اصلاً از حق خودم نمیگذرم !!! :general505:

بالا